Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2015 at 2:19 p.l. #335763
vend vähk
ModeratorAndreas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris vägev kui rohkem mitte keegi oma mõtteid siia kirja ei pane ning pühapäeval saab auhinnakoti kätte mees, kes kommenteeris pilti ühe sõnaga: “Andreas”
september 25, 2015 at 4:29 p.l. #335696breakdown
Member“Et viimast pakki kõige maitsvamat Hera valgupakki kätte saada, on julgemad valmis ka ühe silma jakiga sama värvi värvima”
Kusjuures pange tähele, et nn camo on nii hea, et teised ikka veel kaklevad, kuigi “kaklemispõhjus” on ammu koos õnnelikuga poest välja hiilinud.
september 25, 2015 at 4:50 p.l. #335459vend vähk
Moderator“Et viimast pakki kõige maitsvamat Hera valgupakki kätte saada, on julgemad valmis ka ühe silma jakiga sama värvi värvima”
Kusjuures pange tähele, et nn camo on nii hea, et teised ikka veel kaklevad, kuigi “kaklemispõhjus” on ammu koos õnnelikuga poest välja hiilinud.
Hakkab tulema! On tunda, kuidas noorel ulmekirjanikul on vaimujõudu ning atleetmõtted lihtsalt karjuvad väljapääsu otsides. Tubli töö!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> september 25, 2015 at 6:38 p.l. #335299breakdown
MemberKohe-kohe jõuab kinodesse film “Straight outta Compton” ja sellest inspireerituna:
“Straight outta Fitshop Kesklinna
on tehtud mu diil.
Käes on pakk Herat ning nüüd minema viin
mu kiilakas pea, paar habemekarva
ning sinine silm,
te, mehed, eal ära ei arva!
Olen näinud nii palju, seal poes nii karmis,
Fitshop Kesklinna see on, kus
kõlupead karmid, paar vanurit ja last
pluss mõni kõhn, mõni paks –
kõik tooteid soovivad, mida Vähi nüüd jaotab.
Kuid vaid mina siin ukse ees
nii võidukalt seisan,
käes pakk on mul Herat ja kedagi ei leina.
Teised veel mehisust kontrollivad,
ei paigal enam seisa nad.
aga vaid mina olen jõudnud
Straight outta f**king Fitshop Kesklinna!”
Booyaka!
september 25, 2015 at 7:14 p.l. #335830vend vähk
ModeratorKohe-kohe jõuab kinodesse film “Straight outta Compton” ja sellest inspireerituna:
“Straight outta Fitshop Kesklinna
on tehtud mu diil.
Käes on pakk Herat ning nüüd minema viin
mu kiilakas pea, paar habemekarva
ning sinine silm,
te, mehed, eal ära ei arva!
Olen näinud nii palju, seal poes nii karmis,
Fitshop Kesklinna see on, kus
kõlupead karmid, paar vanurit ja last
pluss mõni kõhn, mõni paks –
kõik tooteid soovivad, mida Vähi nüüd jaotab.
Kuid vaid mina siin ukse ees
nii võidukalt seisan,
käes pakk on mul Herat ja kedagi ei leina.
Teised veel mehisust kontrollivad,
ei paigal enam seisa nad.
aga vaid mina olen jõudnud
Straight outta f**king Fitshop Kesklinna!”
Booyaka!
Mees, mis seemneid sa sööd? Ma tahan ka!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> september 25, 2015 at 7:17 p.l. #335300vend vähk
ModeratorSeemnemees lõi nüüd lati kõrgele, aga kindlasti on võimas karge nädalavahetus tulekul ning usun et teisedki luule- ja tantsumehed pääsevad seemnekotile ligi ning annavad korralikult tuld. Toon selle teema ka uuesti esile, et kõik pihta saaksid, mis toimub:
ga päev toob uusi üllatusi. On hetki, mis jäävad meile kauaks ajaks meelde ja on hetki, mis tulevad ja lähevad. See pilt on kindlasti üks meeldejäävamaid kunstiteoseid Teie elus! See ei ole lihtsalt pilt, vaid selles on peidus palju sügavam elu mõte!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks inimesi on erinevaid ning siinkohal teengi üleskutse kõikidele andekatele ja vähemandekatele kaasvõitlejatele lisada sellele pildile kommentaariks oma mõtteid. Mis toimub, millest see kõik algas, kes on see suure peaga kiilakas õnneseen jne! Parim kommentaar saab pühapäeva(27.september 2015) õhtul erakordselt vägeva auhinna: FAST banaanimaitselise HERA80 !!!september 26, 2015 at 5:42 e.l. #334515vend vähk
ModeratorLaupäev, 26.september 2015
Loodan, et päeva lõpuks tuleb sellele möllupildile palju huvitavaid mõttevälgatusi. Ise lähen täna pealinna ja võimalusel teen ka üle pika aja Reval-Spordis trenni. Vaatan Revali staarid üle, püüan neid õigele teele suunata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> september 26, 2015 at 9:11 e.l. #334419Mailis13
MemberTere,
Minu tagasihoidlik luulelooming.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mööda teed kõnnib mees,
kellel pikk must habe ees.
Tema ees lonkab kepiga mutt,
lõua otsas väike karvatutt.
Kogu linn oli tagajalgadel,
isegi Fitness treening salgad.
Märkab mees, et kõik on pees,
kogu sündmus sündis tema ees.
Peale pikka madinat jõudis rahvas poodi,
kuhu uus laar Hera 80 toodi.
Kõigist üle oli sinise kuhvtiga mees,
Tema on nüüd valgumees.
september 26, 2015 at 7:32 p.l. #334391Rainerr
MemberSellel pildil kajastad ilmselt kõike mida oma leti tagant päeva jooksul näed. Tundub, et poes on suurem tunglemine toimunud ja uueks hera omanikuks sai väga värvika välimusega tegelane.
september 26, 2015 at 8:17 p.l. #334394vend vähk
ModeratorSellel pildil kajastad ilmselt kõike mida oma leti tagant päeva jooksul näed. Tundub, et poes on suurem tunglemine toimunud ja uueks hera omanikuks sai väga värvika välimusega tegelane.
No viimastel päevadel on neid värvikaid inimesi(osade puhul ei oska sugu ära arvata) poes ja selle ümbruses päris palju liikunud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> september 27, 2015 at 8:43 e.l. #334380breakdown
MemberS’il vous plaît! Veel midagi pühapäeva puhul Vähile lugemiseks ja, et kergendada otsust “kes saab endale maitsva valgukoti?”
“Ja ma trimpan. .
Ja limpan . .
Ja järjekordselt drinkan . .
Seda maitsvat valgujooki
jumalateväärset droogi.
Ja see toodi, Hera meile toodi
Fitshop Kesklinnast ja keegi raudselt üles poodi.
Üks suur tants ja trall
ning võib öelda uperpall
seal poes igapäevaselt
etendub kui äktsionmuuvi.
Vaid Vähk seal nii rahulik
ainult pildistab ja gruuvib,
paar pilti joonistab
ja arvab, et siin pole enam ruumi!
“Mehed, valvel seis, järjest loe
ning keegi raisk peitu ei poe!
Nii, teid on täpselt 52,
pooled lähvad välja ja jätkub seal see kaks!”
Nüüd sinisilmal hakkab kiire,
peab ju ära saama.
Kaasa maitsev valgukott
ning endal mõttes
„laadna –
eks kui tulen tagasi
jätkub meil see saaga.”
Praegu kindlustama pean valgukoti sisu,
et ühelgi teisel raipel ei tekiks selle vastu isu!
Ja ma trimpan . .
Ja limpan . .
Ja järjekordselt drinkan . .
Seda maitsvat valgujooki
Jumalateväärset droogi.“
september 27, 2015 at 8:51 e.l. #334372vend vähk
ModeratorLaupäev, 27.september 2015
Käisin eile Tallinnas ja tuleb tunnistada, et nägin seal rohkem tuttavaid kui nädalaga Tartus. Käisin ka vaieldamatult Eesti parimas jõusaalis Reval-Sport klubis vanalinnas! Tuletan ikka spordisõpradele meelde, et olen selles klubis treeninud 2001-2003 aastatel ja ainult head mälestused! Eile klienditeenindaja küsis veel üle, et kas ma tean, kuhu minna?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pealinna satun, siis treenin ikka seal! Ühekordne pilet maksab 9 eur ning selle raha eest saab lisaks ülivõimsale treeningkogemusele ning võimsale saunale vaadata ka ürgmeeste esituses jõu- ja ilunumbreid!
Ise tegin ka trenni, aga minu esinemine oli võrreldes nende priskete karvaste kollidega ikka äärmiselt tagasihoidlik. Tegin väikse pildiseeria ka ning panengi selle galerii üles. Head vaatamist!
Riideruumis võttis külalised vastu hr Kelner ja ma ei räägi kellelegi, et ta toppis omale enne bodypumpi naiste särgi selga, et välja näha nagu Super-Hiir!
Revali kollis. Mehed olid siiaralt rõõmsad, et keegi nendest üldse pilti teeb. Inetuid inimesi tavaliselt ei taheta pildistada 
Meestel olid kaasas suuremad varustusekotid kui kuulsusrikka Kuperjanovi pataljoni võitlejatel rännakul. Kuuldavasti on meestel kaasas lisaks juuksegeelile ja libestile ka magamiskott, hambahari ja konservid.
Oleme ausad- teinekord on vaja paremate tulemuste saavutamiseks õpilasi hirmutada.
Selliste õrnahingeliste kulturistikeste jaoks on selline lähenemine muidugi liiga jõhker. Ei saanudki täpselt aru mis toimus. Kaido enam pingilt ei tõusnud, kõik kohad olid verd täis. Arstid pärast selgitasid karumõmmidele, et kuulge poisid, sellel nädalal juba neljas mees- kas te liiale ei lähe. Agar koristaja pühkis kiiresti platsi puhtaks.september 27, 2015 at 9:03 e.l. #334363Samakamees
MemberxD xD
september 27, 2015 at 9:23 e.l. #334366Ott Kiivikas
MemberNalja saab, siin teemas enamus kirjutajaid on midagi kangemat kui seened manustanud….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 27, 2015 at 9:25 e.l. #334367janarL
MemberxD xD
Rene sa ka veel põkimaks läinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.