Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
detsember 27, 2014 at 5:59 p.l. #375051
vend vähk
Moderatordetsember 27, 2014 at 6:24 p.l. #375048Ott Kiivikas
MemberÄra sa siin selliste legendide vaime välja kutsu….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaim pahandab ja võtab meilt mõlemalt kõneoskuse….))))detsember 27, 2014 at 9:57 p.l. #375037eesti mees
MemberOlen Hr. Vähiga täitsagi nõus. Jõulutaadi mängimine võtab päris hästi jala värisema ja pulsi lakke. Tean omast käest, mingi aeg oli see au oma poja lastehoiu peal seda auväärset taati esindada, kuna teiste laste isad keeldusid sellest aust. Ütleme nii et mul on veel päris palju Hr. Vähi ja Hr. Kiivikase käest õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.detsember 28, 2014 at 9:35 e.l. #375044vend vähk
ModeratorOlen Hr. Vähiga täitsagi nõus. Jõulutaadi mängimine võtab päris hästi jala värisema ja pulsi lakke. Tean omast käest, mingi aeg oli see au oma poja lastehoiu peal seda auväärset taati esindada, kuna teiste laste isad keeldusid sellest aust. Ütleme nii et mul on veel päris palju Hr. Vähi ja Hr. Kiivikase käest õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Viimasel korral pandi täisvarustuses jõulutaat kamina kõrvale istuma. Veel hullem seis oli ainult 1997 aastal Võrumaa kuumarekordi päeval Kaitseväe täisvarustuses ja gaasimaskiga rännak
detsember 30, 2014 at 10:21 p.l. #374654vend vähk
Moderator30.detsember 2014
Täna oli võrdlemisi vaikne päev ning õhtul käisin üle pika aja ka jõusaalis. Oleme ausad- ilm oli päris külm ning esmalt tungisin sauna ja siis läks olemine nii mõnusaks, et saunalavalt otse jõusaali! Tegin sellise tagasihoidliku üldtreeningu, kus said kerge koormuse küll jalad, selg, rind ja kõht. Minu üllatuseks oli saalis terve rida erinevaid staaratleete- kokku nägin pisikeses Tartu Eedeni Fitlife spordiklubi jõusaalis tunni aja jooksul 9-t meest, kes on viimastel aastatel laval käinud! Töö käib aasta viimaste tundideni ning uuel aastal alustame juba 2-l jaanuaril kus võimalik, et ka ise särgi seljast viskan ning noorte meestega poseerin. Täna uurisin 2014 euroopa meistrivõistluste tulemusi ja avastasin, et olin finaalis -180 cm kategoorias kõige vanem mees oma 1977 sünniaastaga. Vanuselt järgmine oli 1983 ja siis juba minust 10 aastat nooremad mehed. Eks ma olen siis noorte kulturistide jaoks selline “vastik vana”! Lõpetuseks ka pilt ühest oma pereliikmest, kes tegi nädalavahetusel Venemaa võistlusel enda tõukaaslaste seas absoluutse puhta töö! Sellel nooremal koeral on see juba teine järjestikune võistlus sellise tulemusega! Vanemat ei tahtnud talle vastu panna, muidu oleks ühe perekonna lapsed pidanud omavahel konkureerima, aga ilusad koerad mõlemad! Kui nii edasi läheb, siis pean koerte karikaid rohkem elamisse tassima kui enda omasid
detsember 31, 2014 at 8:40 e.l. #374631Sarge
MemberKui nii edasi läheb, siis pean koerte karikaid rohkem elamisse tassima kui enda omasid

Kui karikatest rääkida, siis oli kurb su vana korteri aknast mööda sõita ja näha tühjasid aknalaudasid. Muidu ikka sai linna mindud, siis aknad olid karikaid täis. Ega ma ei tea siiamaani, et kas see oli sinu korter, aga nüüd kui sa ära kolisid ja aknad tühjad, siis olen üsna kindel, et see oli sinu korter.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2014 at 11:26 e.l. #374627vend vähk
ModeratorKui karikatest rääkida, siis oli kurb su vana korteri aknast mööda sõita ja näha tühjasid aknalaudasid. Muidu ikka sai linna mindud, siis aknad olid karikaid täis. Ega ma ei tea siiamaani, et kas see oli sinu korter, aga nüüd kui sa ära kolisid ja aknad tühjad, siis olen üsna kindel, et see oli sinu korter.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, see oli minu pesa ja aknalaual olid sellised tagasihoidlikud karikad nagu Eesti KV, MV ja erinevad GP karikad. Teatavasti mingi osa minu karikatest asub Eedenis Fitshopi kaupluse ukse kohal ning elutoas sektsioonil on siis euroopa ja maailma MV finaalkohtade karikad + Põhjamaade ABS karikad. Umbes 10-15 lihtsamat karikat olen erinevatele tegelastele ära jaganud.
detsember 31, 2014 at 11:42 e.l. #374619Ott Kiivikas
MemberJah, see oli minu pesa ja aknalaual olid sellised tagasihoidlikud karikad nagu Eesti KV, MV ja erinevad GP karikad. Teatavasti mingi osa minu karikatest asub Eedenis Fitshopi kaupluse ukse kohal ning elutoas sektsioonil on siis euroopa ja maailma MV finaalkohtade karikad + Põhjamaade ABS karikad. Umbes 10-15 lihtsamat karikat olen erinevatele tegelastele ära jaganud.
Karikaid on mõistlik mitte aknalual hoida – varastele hea märk, et toas võib midagi väärtusliku veel olla….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 1, 2015 at 9:21 e.l. #375503vend vähk
Moderator01.jaanuar 2015
No mõnus- tahtsin kuupäevaks kirjutada 01.01.2014. Läheb natuke aega et uue aastanumbriga harjuda. Tänasest on ka leedukatel euro ning Leedusse minekuks jääb tüütu rahavahetus ära. Samas kurb kui ei ole enam kroone, litte, latte ja markasid. Mündikogumise seisukohalt muidugi jälle vesi minu veskile, sest ilmselgelt on peale tulemas uusi põnevaid euromünte! Mõtlesin pikalt, et teen eelmise aasta kokkuvõtte, aga päris ausalt- ei olnud kõige parem aasta. Eelseisev aasta tuleb kindlasti palju põnevam! Püüan ise ka siin oluliselt aktiivsem olla ning ootan aktiivsust ka kõikidelt teistelt siinviibijatelt! Vähem omavahelist jagelemist ning rohkem austust puhtasse sporti! Olge mõnusad ning ülivõimast uut aastat!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 2, 2015 at 10:05 e.l. #375516IVARK
MemberTänapäeval on kõik juba traktoristid, kes sõidab murutraktoriga, kes lükkab lund, kes teenib pappi naabri pokude hävitamisega jne. Lisaks veel pooltraktoristid ATV peded, kes künnavad hästi aga ei silu eriti. Klassikalist traktoristi enam pole, sellist kes purjuspäi põldu kündis ja ööseks traktorisse magama jäi, kusjuures parkis otse kraavi. Aga vanakooli traktoristi kohtasin maal eelmine suvi kui ta oma traktori ööseks mu maale parkis ja järgmine päev mind tervitas, ise maani täis. Jõi viina otse 2 liitrisest plastikpudelist. Õnneks pole põllul suurt eksimisvõimalust kuigi eks neid on hukka ka saanud…jah, in memoriam langenud traktoristidele.
jaanuar 2, 2015 at 5:20 p.l. #375362protein_pets
MemberKuidas need legendaarsed laulusõnad olidki: “Fekalist, fekalist, fekalist, olen uhke et pole kulturist”
jaanuar 2, 2015 at 6:22 p.l. #375520vend vähk
ModeratorTänapäeval on kõik juba traktoristid, kes sõidab murutraktoriga, kes lükkab lund, kes teenib pappi naabri pokude hävitamisega jne. Lisaks veel pooltraktoristid ATV peded, kes künnavad hästi aga ei silu eriti. Klassikalist traktoristi enam pole, sellist kes purjuspäi põldu kündis ja ööseks traktorisse magama jäi, kusjuures parkis otse kraavi. Aga vanakooli traktoristi kohtasin maal eelmine suvi kui ta oma traktori ööseks mu maale parkis ja järgmine päev mind tervitas, ise maani täis. Jõi viina otse 2 liitrisest plastikpudelist. Õnneks pole põllul suurt eksimisvõimalust kuigi eks neid on hukka ka saanud…jah, in memoriam langenud traktoristidele.
Müstiline kommentaar. Siit võiks juba erinevatest viinaninadest pisema magistritöö kokku panna
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 2, 2015 at 7:16 p.l. #375523vend vähk
Moderator02.jaanuar 2015
Täna sai jälle jõusaalis käidud ning tuleb tunnistada, et jõud ja vorm tulevad tagasi ülikiiresti kui natukene pingutada. Küll see lumi ära sulab ja varsti-varsti algab jälle rannahooaeg! Peab valmistuma. Mõned pildid ka tänasest õhtust:
Hommikusele bodypumpile lisaks reie nelepea voolimist.Tuleb tunnistada, et olen siin viimase 24 tunni jooksul jälle umbes 5 kg alla saanud. Täna oli 2 trenni ja 3 sauna. Õhtuks näitas kaal 85,5 kg. Praegu libistan kergelt PUDDING kokteili, päeval sai kosutust BLOCK, BCAA, PUMP+, SHOCK ja INTRA lisanditest. Ilus aasta algus!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 2, 2015 at 8:46 p.l. #375525Ott Kiivikas
MemberNormaljok, esimese dieedipäeva kohta on 5 kilo küll…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> homme veel 5 – kas ja ülehomme oled klassikas sees….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kolme päevaga tehakse vorm…
) Edu alanud hooajal soovides!jaanuar 3, 2015 at 9:23 e.l. #375352vend vähk
ModeratorNormaljok, esimese dieedipäeva kohta on 5 kilo küll…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> homme veel 5 – kas ja ülehomme oled klassikas sees….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> (kolme päevaga tehakse vorm…
) Edu alanud hooajal soovides!Tänud, Ott! Eks need 5 kg kiiguvad mul igal ajal siia-sinna, aga edasi läheks raskemaks. Vähemalt noored mehed said pildi ette, milline on osadel “vanakestel” võistlusväline vorm ning kes tahavad kevadel võistelda ja on minust oluliselt pehmemad, peaksid teise käigu sisse lükkama.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.