Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2014 at 5:46 e.l. #365930
Samakamees
MemberJaaa, vorm on väga vinge!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hoiame pöialt nagu ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2014 at 7:41 p.l. #366059vend vähk
Moderator11.mai 2014
Kirjutan ka paari reaga toimuvast. Täna Kaitsejõudude vastutulelikkusele sain eriloa suurõppustelt lahkumiseks ja euroopa meistrivõistlusteks valmistumiseks. Ilmselt kirjutan sellest ka pikemalt kuidas hommikul kl 07:00 ärkad kõige karmima dieedi ajal selle peale üles et umbes 40-50 inimest sinu ümber kõik midagi söövad… Võin kinnitada, et see on minu elu üks raskemaid võistlusteks valmistumiseid olnud just psühholoogiliselt. Elu ei peagi kerge olema! Kehakaal on hetkel stabiiilselt -80 kg ning minu võistluskaal võib olla -180 kg minimaalselt 81 kg! Selles suhtes on kõik ok ja kui juhtubki, et minu pikkuseks märgitakse seekord näiteks 174,9 kg ja peaksin lühemasse kategooriasse minema- ikka olen kaalus! Eks koha peal saab näha, millise vangerduse ma teen, sest aastad pole vennad ja kui on kahe erineva kategooria vahel valida ning näed, et ühes kategoorias on koos issanda loomaaed ning teises annaks kergemini esikuuikusse pressida, siis on motivatsiooni kõigega arvestada juba praegu. Täna avastasin, et kuigi kaal on hea, on ihult natuke teravust kadunud. Võimalik, et väike muudatus toidulaual andis kohe tagasilöögi ning järgmised kolm päeva lähen vana läbiproovitud taktika juurde tagasi. Täna oli mul ka üks põnev fotostuudio pildistamine ning loodetavasti järgmisel kahel päeval teen veel pilte enne EM-i. Vabakavaga olen tegelenud ning usun, et üllatan paljusid hoopis teistsuguse liikumisega ning põnevate lahendustega. Üldiselt püüan võimalusel vältida kohustuslikke poose ning asendada need klassikaliste poosidega nagu seda teevad paljud minu konkurendid suurvõistluste esikolmikutes… Eks igaüks otsustab ise, millise vabakavaga lavale läheb. Ok, eile panin öösel juba esimese värvikihi alla ning visuaalne pilt paranes kordades! Eks see grimmimine saab olema paras pähkel- ma tean kui oluline on korralik grimm ning väga nutune oleks laigulise värvi pärast kehvemat kohta saada. Täppisteadus.
mai 11, 2014 at 7:45 p.l. #366061Sarge
MemberEks koha peal saab näha, millise vangerduse ma teen, sest aastad pole vennad ja kui on kahe erineva kategooria vahel valida ning näed, et ühes kategoorias on koos issanda loomaaed ning teises annaks kergemini esikuuikusse pressida, siis on motivatsiooni kõigega arvestada juba praegu.
Ei ole mingi esikuuiku juttu siin! Medalit…medalit!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2014 at 7:48 p.l. #366062vend vähk
ModeratorEi ole mingi esikuuiku juttu siin! Medalit…medalit!!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldiselt mulle meeldib, et kõik ühe päevaga läbi saab. Kui võistlus venib pikemaks, siis on see vesi minu veskile- ma treenin hetkel iga päev 2-3 korda väga intensiivselt ning taastumine on ülikiire! Usun, et esikuuikusse pääsemine on hetkel meie koondise iga võistleja kõige olulisem eesmärk- kõik ülejäänud tuleb juba kergemalt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mai 11, 2014 at 9:42 p.l. #366064vend vähk
Moderatormai 11, 2014 at 9:42 p.l. #366065vend vähk
Moderatormai 12, 2014 at 8:57 p.l. #366111vend vähk
Moderatormai 13, 2014 at 1:19 p.l. #366128vend vähk
Moderator13.mai 2014
No nii. Täna tegin veel viimase korraliku trenni, harjutasin poseerimist ja vabakava. Panen veel viimased asjad valmis ja juba homme oleme samal ajal Hispaanias. Kaotama ma ilmselgelt sinna ei lähe, aga eks palju sõltub konkurentidest. Pange taustaks Vivaldi “Kevad” ja hakkake minu tänaseid vormipilte vaatama. Olen tänase vormiga väga rahul.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mai 13, 2014 at 1:25 p.l. #366129Okk
MemberJalg on tõesti väga hea, nahka nagu polekski peal üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Edu hispaanias!mai 13, 2014 at 1:29 p.l. #366130vend vähk
ModeratorJalg on tõesti väga hea, nahka nagu polekski peal üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Edu hispaanias!Kusjuures just vastupidi. Võrreldes varasemate vormidega ei ole vorm ehk nii terav, aga visuaalne pilt on oluliselt massiivsem ja proportsioonid paremad. Olen märganud, et kõikide minu suurvõistluste finaalides olemise ajal olen ma olnud küll vaieldamatult üks kuivem mees, aga alla olen jäänud natuke pehmematele, aga lopsakamatele poistele.
mai 18, 2014 at 6:43 e.l. #366388vend vähk
Moderator17.mai 2014.
Eile nägime Barcelona rongis sellist meest. Igav siin ei hakka:
mai 19, 2014 at 9:16 e.l. #366463eesti mees
Member17.mai 2014.
Eile nägime Barcelona rongis sellist meest. Igav siin ei hakka:
Sa ei ole ainuke kes sellist meest kohanud. Kui ma olin oma mesinädalatel Hispaanias siis neid oli iga nurga peal.
Edu Hispaanias ja loodame kõrget kohta.
mai 20, 2014 at 6:19 e.l. #366503vend vähk
ModeratorLaadisin just uued pildid alla 18.mai tegemistest Santa Susannas:
https://www.facebook.com/imre.vahi/media_set?set=a.10152376119397319.1073741869.705182318&type=1
Darolal oli seekord eriti raske, sest pidi ta ju võistlema ka meestega. Loomulikult tundsime Darola konkurentide reas ära kunagise suure staari Prince!!!
Lõpetuseks ka väike ülevaade sellest, mis toimus eile Saksa lennuväljal:
mai 21, 2014 at 9:16 p.l. #366617vend vähk
ModeratorLäheb ikka käest ära. Eelmisel kolmapäeval kaalusin võistluskaalumisel täpselt 80 kg. Täna, nädal hiljem, 87,4 kg. Hirmus.
mai 24, 2014 at 8:01 p.l. #366751vend vähk
Moderator24.mai 2014
Euroopa meistrivõistlustest on möödas nädal. Päevad ei ole vennad ning kõik suurvõistlused on erinevad. Kunagi ei tea, kes sulle vastu tulevad ja kui palju neid on. Seekord siis jälle finaalkoht, aga üle kuuenda koha välja ei mänginud. Mis siis et need olid minu 58-dad võistlused, ikka suutsin viimasel päeval enne kaalumist üle mõelda ja ikka tegin laval päris mitmeid apsakaid, mida minu kogemustega tegelane ei oleks pidanud tegema. Samas, nagu ma pärast võistluseid Janar Rückenbergile ütlesin, sellises vanuses koostöös emakese loodusega ükskõik milliste võistluskogemustega raami enam laemaks ei vea! Usun, et kuigi ma jäin viiele mehele alla, ma vähemalt hirmutasin neid ning arvestades paanikat dopingukontrollis konkurentide silmades, olin kindlasti võidumees, sest ei ole oma ihu mingi p.saga reostanud. Tegelikult kirjutaks nendest võistlustest pikemalt, aga viimased ööd on olnud võrdlemisi lühikesed ning väsimus teeb oma töö. Lõpetuseks väike meenutus kõikidest minu IFBB euroopa- ja maailma meistrivõistluste finaalkohtadest:
EM
1. Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2005 (Brasow, Romania). Klassikaline kulturism, absoluutne 3. koht
2. Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2008 (Hispaania). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 4. koht.
3. Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2009 (Serbia, Novi Sad). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 4. koht.
4. Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2010(Hollandis). Klassikalises kulturismis -175 cm kategoorias 3. koht.5. Euroopa meistrivõistlused kulturismis 2014 (Hispaania). Klassikalises kulturismis -180 cm kategoorias 6. koht
MM
1. Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2008(Venemaa) -175 cm kategoorias 6. koht
2. Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2009(Hispaania) -175 cm kategoorias 6. koht
3. Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2010 (Ungari) -175 cm kategoorias 3. koht
4. Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2011(Eesti) -175 cm kategoorias 4. koht5. Maailma meistrivõistlused klassikalises kulturismis 2013 (Austria) -180 cm kategoorias 4. koht
Suured tänud FAST-ile!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.