Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 23, 2014 at 8:23 e.l. #364844
vend vähk
ModeratorMa arvan, et see Vähi suur mündikogumisjutt on illusioon. Tegelikult on ta raudselt räme spekulant. Mõtle, teised inimesed tulevad ja annavad sulle tasuta raha.. mitte millegi eest. Ja Vähk läheb pärast juubelirahaga poodi ja ostab kassile sinki ja lapsele kinderi mune. Või kui raha omahind on väiksem, siis paneb kõik ühte patta ja mingi hetk viib vanametalli kokkuostu.
Et inimesed, ma kogun ka raha. Ainult mitte münte, vaid paberit. Et kellel üle võib tuua mulle. Ma panen.. eee.. kaante vahele ja siis… ööö… näitan neid teistele inimestele. Millaski. Siis kui kogu juba nii suur on, et ühte albumisse ära ei mahu.
Rebane muudkui laimab ja vassib! Härral oleks viimane aeg poliitikasse minna omasuguste sekka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aprill 25, 2014 at 8:43 p.l. #365038vend vähk
Moderator25.aprill 2014
Ja homme ongi Eesti Karikavõistlused. Kindlasti tulen kohale õpilastele kaasa elama ja kui keegi tahab, siis võtan kaasa ka Pro Tan grimmid. Samuti spetsiaalsed läikepurgid. Grimmid on 30 eur ja läiked 25 eur. Tegin endast ka täna mõned vormipildid aeroobikasaalis ning pean tõdema, et sellel nädalavahetusel mitte võistlemine oli väga õige otsus! Vorm läheb kuivemaks, aga 100%-st on hetkel asi veel kaugel! Eks siis elan pealtvaatajate seas kaasa Kirbu absoluutsele võidule.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult homme plaanis ka Revalis trenni teha kl 14:00 ajal. Varem sain Oti kaudu ja vanade tutvuste kaudu(treenisin Revalis 2000-2003), aga homse kohta ei oska öelda, kas keegi minu eest kostab. Ah jaa- kui kellelgi on mingeid põnevaid münte reisidest järgi jäänud, siis olen homme kõikide kingituste eest võimsalt tänulik!Hakkan otsasid kokku tõmbama. Vaadake siis pilte ja homme näeme!
Tänan tähelepanu eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aprill 26, 2014 at 4:25 e.l. #365048Ott Kiivikas
Memberpilt läheb sul järjest parremaks ja EM -ks peaksid ilusasti jõudma. Täna siin klassikud ka laval, osad on päris ok tasemega, kuid usun, et meie parimad annaksid ka siin kõva lahingu. Edu soovides!
aprill 26, 2014 at 6:30 e.l. #365059Art73
MemberSee kõige esimene sixbacki pilt Imrel on väga vihane seal, ikka väga hea vorm, nagu voolitud-). Ehh, kadedaks teeb-)
aprill 26, 2014 at 10:07 p.l. #365131vend vähk
ModeratorMõned pildid minu kaamerast EKV 2014:
https://www.facebook.com/imre.vahi/media_set?set=a.10152336101917319.1073741868.705182318&type=1
aprill 27, 2014 at 6:22 p.l. #365182vend vähk
Moderator27.aprill 2014
Uh, pikk päev selja taga. Eile varahommikul hakkasin juba 07:00 ajal tegutsema ja siis kohe Tallinnasse ja õhtul Tartusse tagasi ning siis öösel Võrtsjärvele kalale. Kl 02-03:00 ajasin lambiga Nõo pargis ööusse taga, aga mida ei olnud, need olid ussid. Mingit sööta oli ja sain täna isegi paar ilusat latikat. Siis tagasi Tartusse ja õhtul veel bodypump ja veel lastega jalutama ning nüüd hakkab väsimus igas asendis peale pressima. Vorm on hea ning kaal on stabiilselt 80-81 kg juures. See on ka minu võistluskaal -180 cm kategoorias. Samas tuleb tunnistada, et paari järgmise nädalaga on kindlasti veel arenguruumi! Paar pilti ka ja siis puhkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aprill 30, 2014 at 9:04 p.l. #365432a n d y
Memberenjoy
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 2:04 p.l. #365469vend vähk
Moderator01.mai 2014
Elan veel!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olen siit nüüd natuke eemal olnud, aga treeningud jätkuvad ning töö käib nagu eelmise postituse videost näha võisite. Tunnistan ausalt- nii rasket ettevalmistust ei ole mul mitte kunagi olnud. Treeningud ja toitumine on mul ok, aga tööalaselt on nii palju pinget, et juhe on teinekord sajaga koos. Iga asi on millekski hea ning loodetavasti see pinge aitab ka minu vormi maksimaalselt ette valmistada. Täna tõesti teen üle mitme kuu puhkepäeva ning olen rohkem koos perega ning toimetan kodus, aga homme varahommikul juba bodypump ja õhtul kindlasti trenn! Kohe võtan ka FAST BURNER ning GREEN TEA sisse, samuti multivitamiinid. Pidage vastu ning mina olen juba kolme nädala pärast laval ning selgub tõe hetk.
mai 1, 2014 at 2:54 p.l. #365473Ott Kiivikas
MemberTäpsustan ,kahe nädala pärast – so täpselt neljapäeva hommikul 15 mai….
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2014 at 7:35 p.l. #365513miis
MemberKogu austuse juures spordimehe vastu, aga andke andeks, kuid sellist koogutavat rööbaspuude triitsaharjutuse tehnikat pole küll eriti hea vaadata! Või on mr. Vähil eesmärgiks seal rinda teha?
mai 1, 2014 at 7:39 p.l. #365514Archangel
MemberKogu austuse juures spordimehe vastu, aga andke andeks, kuid sellist koogutavat rööbaspuude triitsaharjutuse tehnikat pole küll eriti hea vaadata! Või on mr. Vähil eesmärgiks seal rinda teha?
Minu teada on Imre varem maininud, et ei aja tehnikapuhtust üheski harjutuses meeletult taga. Pigem praktiline mees, kes liigub harjutustes punktist A punkti B ja teeb nii nagu tema kehale parim on.
Need võistlused on niivõinaa ju enda lõbuks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2014 at 3:24 p.l. #365540vend vähk
ModeratorKogu austuse juures spordimehe vastu, aga andke andeks, kuid sellist koogutavat rööbaspuude triitsaharjutuse tehnikat pole küll eriti hea vaadata! Või on mr. Vähil eesmärgiks seal rinda teha?
Ma ise ka kannatan selle pärast
mai 3, 2014 at 7:00 p.l. #365600IVARK
MemberRööbaspuudel surumine või koogutamine, heal harjutusel mitu nime. Ma teen näiteks kätekõverdusi kehva tehnikaga, saadav suur kordade arv annab närvisüsteemile positiivse laengu. Poolkükke teen kangiga ka oluliselt rohkem kui sügavkükke, mida ma ei salli üldse. Kui kõike tehniliselt väga hästi teha muutub varsti igasugune treeningprotsess tüütuks pisiasjade kallal nokkimiseks. Muidugi mingid suhteliselt arengustaadiumis noorhärrad võiks esialgu teha tehniliselt õigesti, muidu tabavad neid veel vigastused, selles mõttes peaks Imre panema videotele juurde vist lisalause “dontraizisäthõum”.
mai 3, 2014 at 8:36 p.l. #365604vend vähk
ModeratorRööbaspuudel surumine või koogutamine, heal harjutusel mitu nime. Ma teen näiteks kätekõverdusi kehva tehnikaga, saadav suur kordade arv annab närvisüsteemile positiivse laengu. Poolkükke teen kangiga ka oluliselt rohkem kui sügavkükke, mida ma ei salli üldse. Kui kõike tehniliselt väga hästi teha muutub varsti igasugune treeningprotsess tüütuks pisiasjade kallal nokkimiseks. Muidugi mingid suhteliselt arengustaadiumis noorhärrad võiks esialgu teha tehniliselt õigesti, muidu tabavad neid veel vigastused, selles mõttes peaks Imre panema videotele juurde vist lisalause “dontraizisäthõum”.
Las kaagutavad! Mul on palju globaalsemaid muresid hetkel kui mingi suvalise show elementide üle pead murda.
mai 4, 2014 at 8:24 e.l. #365617vend vähk
ModeratorAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.