Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2014 at 4:56 p.l. #362974
vend vähk
Moderatormärts 28, 2014 at 5:16 p.l. #362978rennosport
MemberKui usaldada teaduslikke uuringuid, siis 3 kilo pekki ja ülejäänud vesi.
Aga sinu puhul ei pruugi need uuringu tulemused kehtida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2014 at 7:44 e.l. #363005vend vähk
ModeratorKui usaldada teaduslikke uuringuid, siis 3 kilo pekki ja ülejäänud vesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need on raudselt mingid 1956 aasta uuringud. Rahvastiku kiiret rasvumist arvestades peaks ilmselt kõik uuringud ümber vaatama.
märts 29, 2014 at 4:17 p.l. #363018kristen.
MemberKui usaldada teaduslikke uuringuid, siis 3 kilo pekki ja ülejäänud vesi.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nõustun sinuga
märts 30, 2014 at 8:12 e.l. #363046vend vähk
ModeratorTäna hommikul leidsin netiavarustest selliseid pilte, mida ei lootnudki enam kunagi näha. Jagan seda haiget rõõmu ka teistega:
“Mina koos kuulsusega”: Hr Kirp maailmameister Koovitiga
Lihtsad poisid 1998 aastast ajateenistuses
Teinekord on sõnad üleliigsed
märts 30, 2014 at 8:16 e.l. #363047vend vähk
Moderatormärts 31, 2014 at 7:26 e.l. #363093kringel
MemberVaatasin võrdluspilte ning numbreid ja tekkisid kohe mõned küsimused. 3 nädala kohta ligi 9 kg alla võtab tundub liiga palju, aga pilte vaadates pole üldse paha tulemus. Kui palju sul kaloraaz enne kuivatamist ja kuivatamise ajal oli? Kuidas see jõunäitajatele mõjus ning kas näljatunne oli kogu aeg meeles kuivatamise ajal? Mul endal isegi 2x väiksema kaalukaotuse korral kadus lihasjõud nõnda, et jõunäitajate langus muutus demotiveerivaks ning sai tempo veelgi maha krutitud.
märts 31, 2014 at 1:18 p.l. #363129a n d y
Membermärts 31, 2014 at 3:08 p.l. #363137vend vähk
ModeratorKus tegijaid- seal nägijaid
aprill 1, 2014 at 4:37 e.l. #362211vend vähk
ModeratorVaatasin võrdluspilte ning numbreid ja tekkisid kohe mõned küsimused. 3 nädala kohta ligi 9 kg alla võtab tundub liiga palju, aga pilte vaadates pole üldse paha tulemus. Kui palju sul kaloraaz enne kuivatamist ja kuivatamise ajal oli? Kuidas see jõunäitajatele mõjus ning kas näljatunne oli kogu aeg meeles kuivatamise ajal? Mul endal isegi 2x väiksema kaalukaotuse korral kadus lihasjõud nõnda, et jõunäitajate langus muutus demotiveerivaks ning sai tempo veelgi maha krutitud.
Eks kaalulangusega tulevad teatud riskid. Sellise kerge kehakaaluga ei ole mul praegu kindlasti mõtet 200 kg lamades suruma minna. Samas on väga paljud teised raskused pigem tõusnud. Kaloreid ma eriti ei jälgi, aga usun et need jäävad keskmiselt sinna 2000 kcal kanti ja mulle sellest jätkub ja jääb ülegi. Aprilli lõpus on mul Kaitseväe üldfüüsiline test ja seal püüan ikka maksimumpunktid kergelt ära teha kerge kaaluga
aprill 1, 2014 at 7:15 p.l. #362186vend vähk
Moderator01.aprill 2014
Täna sai tehtud jälle viisakas trenn ning vaikselt saan hakata ka lõuatõmbeid tegema- käsi on ilusti taastunud. Õhtul 17:30-19:30 tegime FAST Teamiga toidulisandite presentatsiooni Fitlife spordiklubis. Paklkusime huvilistele proteiiinikrõpsu, erinevaid PUDDINGUID, uusi HERA80 maitseid, lisaks PROTEINE batoonid(maasika, kookose ja mint), samuti olid esindatud SMOOTHIEd ning uus marjamaitseline INTRA. Huvilisi oli võrdlemisi palju ning kohe pean tunnistama, et vähesed presentatsioonid Tartu linnas on jätnud oma jälje. Palju oli sellist rahvast, kes ei olnud toidulisandeid proovinud, päris suur hulk inimesi ei teadnud nendest üldse midagi. Kohati pidime lisanditest rääkima rohujuure tasandil. Märkasin ka päris palju kindlat jäika eelarvamust, kus inimesed eelistasid lisandite poole isegi mitte vaadata vaid kihutasid tulise valuga ilmselt Hesburgerisse tervisliku burgeri järgi
. Eks siin peame tuhka ka iseendale pähe raputama- oleme need presentatsioonid jätnud unarusse ning paljud spordisõbrad ei ole nendeni veel teed leidnud. Ega midagi- käärime käised üles ja hakkame valgustama! Ise olen täna lisanditest kasutanud WHEY+, RECOVERY, PUMP+, JOINT+, RUSH ja SHOCK-i. Homme olen Pärnus ja kes teab- äkki jõuan seal ka õhtul jõusaali
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpetuseks väike ülevaade meie Fitlife Tartu spordiklubi jõusaalist:
aprill 2, 2014 at 10:18 e.l. #363150IVARK
MemberNii hästi rääkisid, et sülg tuli suhu. Sellise reklaami peale hakkab isegi pealinna mees Tartus jõusaalis käima.
aprill 2, 2014 at 11:05 e.l. #363151eliviielo
Member“Naistele reie sise- ja väliskülg”.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mehed ei teegi?
aprill 2, 2014 at 12:20 p.l. #363157DarkCloud
Member“Naistele reie sise- ja väliskülg”.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas mehed ei teegi?
Kuidagi tuleb reklaamiga rohkem naisi ka saali meelitada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>On kuidagi nii juhtunud, et paljud naised tunnevad end just nende kahe masina peal koduselt ja kui veel rõhutada, et see on spetsiaalselt naistele (et mingid mehemürakad seal higistamas ja lõhkumas ei käi), siis ehk tundub ahvatlevam
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muidugi reaalsuses hõivavad ka need samad mehemürakad selle masina ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2014 at 4:43 p.l. #363270vend vähk
ModeratorAutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.