Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2014 at 7:08 p.l. #359739
Ott Kiivikas
MemberOijah sõbrake, mõtlesin ,et tõttan sulle juba läbi arvutiekraani appi, viimane kordus oli jah mitte kergete killast….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hea, et see ära tuli, muidu oleks see mitteõnnestunud korduse puhul jäänud telefonimälusse vedelema ja su ülevoolav enesekindlus ei oleks laiema auditooriumini jõudnudki…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga une võttis ära küll – mitte sinu surumine, vaid tass kohvi mille tunnike tagasi ära jõin….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Edu ja nagu näed mu kerge õrritamine on sulle 2 lisakordust juba andnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab vist aktiivsemalt torkima, siis tuleb see 200 juba kuu lõpuks!veebruar 16, 2014 at 7:16 p.l. #359740vend vähk
ModeratorOijah sõbrake, mõtlesin ,et tõttan sulle juba läbi arvutiekraani appi, viimane kordus oli jah mitte kergete killast….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hea, et see ära tuli, muidu oleks see mitteõnnestunud korduse puhul jäänud telefonimälusse vedelema ja su ülevoolav enesekindlus ei oleks laiema auditooriumini jõudnudki…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Aga une võttis ära küll – mitte sinu surumine, vaid tass kohvi mille tunnike tagasi ära jõin….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Edu ja nagu näed mu kerge õrritamine on sulle 2 lisakordust juba andnud…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peab vist aktiivsemalt torkima, siis tuleb see 200 juba kuu lõpuks!See ei ole enesekindlus vaid metsik loomalik jõud ning emakese looduse poolt õnnistatud pimestav ilu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 17, 2014 at 5:52 e.l. #359758FitMan
MemberIsegi suurte poiste liivakastis tehakse võistluslikku korduste peale rinnalt surumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2014 at 7:27 e.l. #359764vend vähk
ModeratorIsegi suurte poiste liivakastis tehakse võistluslikku korduste peale rinnalt surumist
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, seda on kindlasti põnev jälgida ning peaks motiveerima paljusid.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 17, 2014 at 2:38 p.l. #359794vend vähk
Moderatorõel
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaline eestlane
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 18, 2014 at 10:52 e.l. #359841vend vähk
Moderator18.veebruar 2014
Libistan vaikselt mustikamaitselist HERA80 ning panen kirja mõned väikesed read. Ilmad on võrdlemisi ilusad ning tahest-tahtamata liiguvad mõtted vaikselt ka jooksuradadele. Mäletan, kuidas 2005 aastal käisin iga päev jooksmas iga ilmaga ning sellisest tegevusest tekkis vaikselt isegi sõltuvus. Kui hingamise paika sain, siis jooksin nagu väle põdrapull kevadõhtul emase sarviku innaajal maha jäetud armuorgia aroomides. Eks olen vahelduva eduga ikka jooksmise teemat üles võtnud, aga seda õiget tunnet ei ole suutnud tabada. Vähemalt lamades surumises on hakanud vaikselt tulemused paremaks minema ning kehakaal on ka sellise tegevuse jaoks ideaalne- stabiilselt 89-90 kg lähistel. Arvestades, et ma metsalise kombel ei ole endale tonnide kaupa toidukraami sisse kühveldanud, peaks minu tavakaal jääma ehk maksimaalselt sinna 91-92 kg kanti. Eraldi nuumamisega viskaks ilmselt ka üle 95 kg, aga siis oleksin ilmselt täielik sardell juustutäidisega. Homme varahommikul on jälle bodypump ning viimastes tundides olen kasutanud vana head 64 programmi. Väga hea vaheldus kindlasti ning mõned põnevad improvisatsioonihetked annavad üritusele kindlasti vürtsi juurde. Tavatoidust ja toidulisanditest nii palju, et vanale koerale uusi trikke ei õpeta. Ikka vahelduva eduga veise- ja kanaliha, samuti rohkem piimatooteid. Lisanditest on hetkel eriti populaarsed mustikamaitseline HERA80, šokolaadimaitseline RECOVERY, valge šokolaadi maitseline PUDDING, EAA, INTRA, RUSH, PUMP+, BCAA ja loomulikult energiajoogimaitseline SHOCK! Täna õhtul lähen perenaisega jälle jõusaali ning lamades püüan ikka midagi põnevat korda saata! Lisaks selja- ja jalaharjutused, natuke kätt ja õlga samuti. Lõpetuseks kõht.
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 18, 2014 at 11:26 e.l. #359844Anonüümne
GuestVend Vähi treeningud on väga huvitavad.
Kui Suvaline Ants käib 5x nädalas pikemat aeroobset tegemas siis hoidku selle eest jumal, see on ju täiesti mittevajalik ja lihased kukuvad küljest ära niiviisi. Vend Vähk teeb bodypump trenne kaasa mitu korda päevas ja rahmeldab ka muidu õues ringi – keegi ei kobise.
Suvaline Ants võtab ette ulmeliste seeriate arvuga harjutuse – üldsus defineerib ta üksmeelselt lolliks, sest ikkagi 4×8…12 (radikaalsematel 4×6…15) on Kuldlõige ja Püha Valem ning ühte lihast tuleb šokeerida mitmel erineval moel, muidu lihas ei kasva. Vend Vähk tõmbab tunni aja sees mitusada lõuga ehk teeb samapalju rööbaspuid ja keegi ei kobise.
Suvaline Ants teeb kaks korda nädalas rinda, on kaarnakari kohe rannapoisi kallal naaksumas. Vend Vähk postitab iga 2 päeva tagant järjekordse video submaksimaalsete raskustega progresseerumisest, keegi ei kobise.
Suvaline Ants läheb õhtul liiga hilja magama siis ta ju ei saa lihase taastumiseks piisavalt und ja lihas ei kasva. Vend Vähk püüab juba hommikul kell 5 õues kala, keegi ei kobise.
Ilmselt on hea olla Meister.
Üheski lihaselises peas ei näi tekkivat küsimust, et mis kava, loogika või teooria on nende avantüüride või teisitimõtlemise taga. Vaatavad – loevad, nohisevad omaette, pühivad piltide vaatamisest tekkinud ila suunurgast ära; ja pressivad oma pro bodybuildingu päritolu kavasid edasi.
veebruar 18, 2014 at 11:49 e.l. #359845Kristjan-Johannes Konsap
MemberVend Vähi treeningud on väga huvitavad.
Kui Suvaline Ants käib 5x nädalas pikemat aeroobset tegemas siis hoidku selle eest jumal, see on ju täiesti mittevajalik ja lihased kukuvad küljest ära niiviisi. Vend Vähk teeb bodypump trenne kaasa mitu korda päevas ja rahmeldab ka muidu õues ringi – keegi ei kobise.
Suvaline Ants võtab ette ulmeliste seeriate arvuga harjutuse – üldsus defineerib ta üksmeelselt lolliks, sest ikkagi 4×8…12 (radikaalsematel 4×6…15) on Kuldlõige ja Püha Valem ning ühte lihast tuleb šokeerida mitmel erineval moel, muidu lihas ei kasva. Vend Vähk tõmbab tunni aja sees mitusada lõuga ehk teeb samapalju rööbaspuid ja keegi ei kobise.
Suvaline Ants teeb kaks korda nädalas rinda, on kaarnakari kohe rannapoisi kallal naaksumas. Vend Vähk postitab iga 2 päeva tagant järjekordse video submaksimaalsete raskustega progresseerumisest, keegi ei kobise.
Suvaline Ants läheb õhtul liiga hilja magama siis ta ju ei saa lihase taastumiseks piisavalt und ja lihas ei kasva. Vend Vähk püüab juba hommikul kell 5 õues kala, keegi ei kobise.
Üheski lihaselises peas ei näi tekkivat küsimust, et mis kava, loogika või teooria on nende avantüüride või teisitimõtlemise taga. Vaatavad – loevad, nohisevad omaette, pühivad piltide vaatamisest tekkinud ila suunurgast ära; ja pressivad oma pro bodybuildingu päritolu kavasid edasi.
Mis on lubatud Jupiterile, pole lubatud härjale.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nagu öeldakse, et andekas sportlane areneb tihtipeale mitte tänu, vaid hoolimata oma metoodikast. Imre on kahtlemata üks geneetiline imeloom ja tema meetod ei sobi 99% inimkonnast, aga näe talle sobib.
veebruar 18, 2014 at 2:02 p.l. #359854vend vähk
ModeratorVend Vähi treeningud on väga huvitavad.
Jah, arusaadav et minu tegemised võivad nii mõnelgi “päris kulturistil” tekitada palju vastuolulisi tundeid sest seda kõike ju tarkades raamatutes ei ole. Olid ajad kui minu kirjutistest kõik ühiselt tagajalgadele tõusid ning üksteise võidu vägevate keemiameeste kirjutisi tsiteerima hakkasid, aga sellel ajal olin ma ainuke kes suurvõistlustel finaali pääses. Üldiselt viimasel MM-il võin küll öelda, et tegin enda poolt kõik, mis inimvõimete piirini teha annab- edasi tulid juba Mendelejev ja sõbrad. Ma ei saa öelda, et ma erakordselt andekas oleksin- olen lihtsalt veel üks viimaseid vanast koolist, kus trenni tehti tahtejõuga, mitte pikkade pauside, taastumise ja krt teab millega veel. Olen korduvalt öelnud, et olen treeninud koos NSVL erivägede võitlejatega, samuti endise NSVL koondise meestega ja pean tunnistama, et nendele minust vanematele härradele olen ka sporditulemustega kõvasti alla jäänud. Need mehed olid käinud läbi tulest ja veest ja just sellised on mulle eeskujuks, mitte ülespumbatud torsoga isendid. Miks ma peaksingi kuulama-vaatama neid, kellel puudub reaalselt endast 100% andmise kogemus? Mis üldse on 100%??? Minul on olnud kogemus, kus peale 1997 aasta väga rasket päeva olin kõhuli maas ja ei jõudnud enam kätt ka maast lahti tõsta isegi kõige parema tahtmise juures. Lihtsalt nii läbi olin ja pärast seda kogemust on kõik teised tegemised alla 100% olnud. See on nii põnev teema et võiksin sellest terve raamatu kirjutada. Kui keegi ütleb, et minu meetodid ei sobi 99% inimestest, siis mina ütlen, et see võib just 99%-le sobida, aga me oleme lihtsalt liiga mugavad et seda proovida.
veebruar 18, 2014 at 8:04 p.l. #359876vend vähk
ModeratorJõudu tuleb juurde ja kõik on võimalik!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 19, 2014 at 7:16 p.l. #359933vend vähk
Moderator19.veebruar 2014
Peab tunnistama, et ega minu jõuvarud ei ole ka kogu aeg laes. Täna varahommikul proovisin lamades 140 kg x 9, aga peale viiendat kordust tundsin, et ei ole head looma tunnet sees ning loobusin. Õhtuti läheb ikka rohkem!
veebruar 19, 2014 at 7:29 p.l. #359934urtz
Member19.veebruar 2014
Peab tunnistama, et ega minu jõuvarud ei ole ka kogu aeg laes. Täna varahommikul proovisin lamades 140 kg x 9, aga peale viiendat kordust tundsin, et ei ole head looma tunnet sees ning loobusin. Õhtuti läheb ikka rohkem!
veebruar 19, 2014 at 8:04 p.l. #359941vend vähk
ModeratorTihti sa surumist teed?
…nüüd olen iga päev proovinud. Siiani ei ole veel oma seeriate tippmarke kätte saanud. Kui need kätte saan, siis võib ehk aja maha võtta. Üldiselt olen märganud, et see 2-3 päeva puhkamine ei anna midagi juurde. Surumise tunnetus tuleb töö käigus, mitte kalendrist. On olnud küll päevasid, kus jube nõrkus sees ning peksan endale jalaga kannikasse, et üldse trenni minna ja kui suruma hakkan, siis tunnen, et Tarzan on sees. Teinekord on jälle vastupidi- tahaks hullult kangi alla ronida ja lammutama hakata, aga kui suruma hakkan, siis tunnen, et ei ole õiget tunnet sees. See on nii kummaline.
veebruar 20, 2014 at 12:39 p.l. #359978IVARK
MemberKõige parema tunnetuse saab minu arust lamades surumisel nt. kukutades kangi vastu hammast, jääb hästi meelde. Tavapärane sooritus ei jää nii hästi meelde millegipärast.
veebruar 20, 2014 at 4:42 p.l. #359996vend vähk
ModeratorKõige parema tunnetuse saab minu arust lamades surumisel nt. kukutades kangi vastu hammast, jääb hästi meelde. Tavapärane sooritus ei jää nii hästi meelde millegipärast.
Jääb ikka meelde! Hr Ivar on ilmselt selline vägivallale kalduv noormees ning valu on tema teine nimi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.