Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 27, 2013 at 7:36 e.l. #354963
IVARK
MemberEga meist keegi siia ilma jäänud ei ole. Mees elas lihtsalt fast and die young stiilis.
november 27, 2013 at 6:47 p.l. #354992vend vähk
ModeratorEga meist keegi siia ilma jäänud ei ole. Mees elas lihtsalt fast and die young stiilis.
november 27, 2013 at 7:14 p.l. #354994eesti mees
MemberEks see kehaehitamine ole päris karm värk, eriti veel väljaspool väikest Eestit. Tahad olla tegija siis proovid kõike viise, ka kiiret ja libedat rada.
Vahel on jäänud mulje et ka tava saali kasutajad kasutavad seda libedat rada. Olen oma elus nii mõnelgi suurel mehel näinud hämmastavat agresiivsust ja sellist meeletut raevumist tühiste asjade pärast. Kohe tekivad küsimused ka see meeletu testo ajab ajud mõnel sassi või on see mingi muu maagiline vahend.
Kahju mehest, ma tast aint neli aastat noorem aga noh ma ka palju kilum kui tema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .november 27, 2013 at 7:22 p.l. #354995tarmop
MemberSünni- ja surmaaastaid vaadata, siis mida varem sündinud, seda kauem elad, et kem läheb iga aastaga kangemaks või mehed greisimaks!
Eks nende nö pro-de võistlus seisnebki selles, kelle tervis rohkem ja kauem kannatab, see on võitja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2013 at 7:37 e.l. #355011vend vähk
ModeratorSünni- ja surmaaastaid vaadata, siis mida varem sündinud, seda kauem elad, et kem läheb iga aastaga kangemaks või mehed greisimaks!
Eks nende nö pro-de võistlus seisnebki selles, kelle tervis rohkem ja kauem kannatab, see on võitja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see kõik on vägagi individuaalne. Arvata võib, et kui praegused IT-lapsed suureks sirguvad ja selle alaga profitasemel tegelema hakkavad, siis läheb neid teise ilma massiliselt kuna nooruses on liikumise asemel istutud paigal ning vaadatud tõtt arvutikuvariga. Juba praegu on esimesed viljad igal sammul näha kui jõusaaliharrastajate noorte meeste seas on meeletult palju vigastusi kuigi raskused on kohati olematud.
november 28, 2013 at 7:44 e.l. #355012Marxengel
MemberVahel on jäänud mulje et ka tava saali kasutajad kasutavad seda libedat rada. Olen oma elus nii mõnelgi suurel mehel näinud hämmastavat agresiivsust ja sellist meeletut raevumist tühiste asjade pärast. Kohe tekivad küsimused ka see meeletu testo ajab ajud mõnel sassi või on see mingi muu maagiline vahend.
See on ilmselge, vaata või siinsamas foorumis ringi, piim pole vuntsil veel kuivanud, aga kuningad valmis.
Enesekindlusele mõjub hästi, osalt ei ole selles midagi halba aga kriitiline meel kannatab korralikult.
november 28, 2013 at 8:16 e.l. #355015tarmop
MemberEks see kehaehitamine ole päris karm värk, eriti veel väljaspool väikest Eestit. Tahad olla tegija siis proovid kõike viise, ka kiiret ja libedat rada.
Vahel on jäänud mulje et ka tava saali kasutajad kasutavad seda libedat rada. Olen oma elus nii mõnelgi suurel mehel näinud hämmastavat agresiivsust ja sellist meeletut raevumist tühiste asjade pärast. Kohe tekivad küsimused ka see meeletu testo ajab ajud mõnel sassi või on see mingi muu maagiline vahend.
Kahju mehest, ma tast aint neli aastat noorem aga noh ma ka palju kilum kui tema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Vaevalt et aastal 1980 sündilnul oleks olnud arvutit rohkem, kui 10a vanemal mehel ( et selle kasutamisel oleks märkimisväärne kahju ). Sel sajandil sündinutel on küll see probleemiks.
Pehmed on täna pooled noored, 20 a tagasi oleks neid narritud paksmagudeks, täna on see ok, loe normaalne
november 28, 2013 at 8:26 e.l. #355017IVARK
MemberTänapäeva noored on jah sellised, et lahtine luumurd tuleb juba toenglamangus olemisest. Minu arust peaks kehaline kasvatus selle “nutipõlvkonnaga” vastavuses olema. Seega, kuna need tegelased istuvad tundideviisi ebamäärastes asendites, siis tuleks sisse viia lülisammast toestavate lihaste staatilised harjutused, muidu on igasugu kõverused ja sopistused kiired tekkima. Samuti aitaks hästi uute alade sisse viimine, nt. distantsalad, nt. vibulaskmine või golf, sest enamus noori ei näe enam kaugemale kui 20-50 cm.
november 28, 2013 at 10:10 e.l. #355038vend vähk
ModeratorTänapäeva noored on jah sellised, et lahtine luumurd tuleb juba toenglamangus olemisest. Minu arust peaks kehaline kasvatus selle “nutipõlvkonnaga” vastavuses olema. Seega, kuna need tegelased istuvad tundideviisi ebamäärastes asendites, siis tuleks sisse viia lülisammast toestavate lihaste staatilised harjutused, muidu on igasugu kõverused ja sopistused kiired tekkima. Samuti aitaks hästi uute alade sisse viimine, nt. distantsalad, nt. vibulaskmine või golf, sest enamus noori ei näe enam kaugemale kui 20-50 cm.
Vibulaskmise jätaks küll ära. Noored arvutifriigid ei tee vibuga vahet, kas nad said enda kätte päris vibu või on endiselt virtuaalmaailmas mõnes vibuküttide mängus nagu “Tapa sõber” ja need teised üllitised.
november 28, 2013 at 10:15 e.l. #355039vend vähk
ModeratorNagu kinnituseks “vanakeste” arutelule praegu Postimehes selline artikkel:
http://www.tarbija24.ee/2612512/restoraniomanik-noored-tootajad-on-taiesti-suudimatud
november 28, 2013 at 11:26 e.l. #355046Sarge
MemberSiis kui arvutid massiliselt levima hakkasid aastatel 2000, siis hakkas õues seltskond jupp-jupi haaval vähenema. Suhteliselt raske oli juba sõpru õue saada, sest kõik istusid kodudes arvuti taga või kellegi sõbra juures, kes sai just uue arvuti vms.
Ega lasteaiaski on näha, kuidas suvega laste füüsiline vorm langeb.
november 28, 2013 at 11:31 e.l. #355048vend vähk
ModeratorSiis kui arvutid massiliselt levima hakkasid aastatel 2000, siis hakkas õues seltskond jupp-jupi haaval vähenema. Suhteliselt raske oli juba sõpru õue saada, sest kõik istusid kodudes arvuti taga või kellegi sõbra juures, kes sai just uue arvuti vms.
Ega lasteaiaski on näha, kuidas suvega laste füüsiline vorm langeb.
november 28, 2013 at 11:34 e.l. #355049Sarge
MemberKusjuures enda 3-e aastase pisitütre järgi vaatan, et mudilased liiguvad päeval rohkem ringi kui koolilapsed või täiskasvanud! Hommikul alustavad päeva pudruga, siis õue jalutama ja sellise vanuse kohta märkimisväärsed ringid! Õue minnakse põhimõtteliselt iga ilmaga! Siis on neil mingid tantsu- ja laulutunnid, siis mängivad ja jooksevad nii et higimull otsa ees. Lõunasöögid on alati väga vaheldusrikkad, kus ei puudu kunagi salatid ja supp. Oluline on lõunauinak jne. Siiani olen nii pisikese suutnud arvutist eemal hoida ja teen kõik selleks, et ta selle ajuloputusega võimalikult hilja kokku puutuks.
Eks see nii ongi, et lasteaias liigutakse rohkem kui kodus. Ma olen isegi ühe lapsevanema käest noomida saanud, et tema laps peab liikumistunnis liiga palju liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2013 at 11:43 e.l. #355050IVARK
MemberKusjuures enda 3-e aastase pisitütre järgi vaatan, et mudilased liiguvad päeval rohkem ringi kui koolilapsed või täiskasvanud! Hommikul alustavad päeva pudruga, siis õue jalutama ja sellise vanuse kohta märkimisväärsed ringid! Õue minnakse põhimõtteliselt iga ilmaga! Siis on neil mingid tantsu- ja laulutunnid, siis mängivad ja jooksevad nii et higimull otsa ees. Lõunasöögid on alati väga vaheldusrikkad, kus ei puudu kunagi salatid ja supp. Oluline on lõunauinak jne. Siiani olen nii pisikese suutnud arvutist eemal hoida ja teen kõik selleks, et ta selle ajuloputusega võimalikult hilja kokku puutuks.
See on õige,väiksed tegelased saavad lasteaias kõvasti liikuda küll.
Mul on põnn 4 aastane ja teeme ilusamate ilmadega veel pärast lasteaeda mere ääres selliseid 2 km otsi, jalutame ja vaatame merd. Neil on kõvati energiat ka, kahjuks jääb sellest teismelise eaks järgi ainult mälestus. Samas on mul kaks tuttavat samaealist põnni, üks jooksis meie juures kohe televiisori ette ja küsis ka, kus on arvuti ja teine oskab juba nutitelefonist kontaktid leida, angry birdsi mängida jne. Paraku pean oma poisile siiski mingi aeg neid asju tutvustama, muidu läheb kooli ja ei tea ööd ega mütsi. Vot selline on ühiskondlik surve tänapäeval.
november 28, 2013 at 1:05 p.l. #355053IVARK
MemberTäna tuleb nagu kraanist neid teemasid: http://eestielu.delfi.ee/eesti/viljandimaa/karksi/elu/laste-toovoime-ning-tervisenaitajad-on-languses.d?id=67343194
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.