“Taavi on nagu lill- lõhnab ja pakub silmailu, kuid kasvab igasuguse sõnniku peal.” ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“Paistab, et eestlased pole veel grimmeerimisele pihta saanud, igast sitta ei tasu ikka peale määrida!” ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
NB! Pole solvang ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
“Naeratava näo taga võib varitseda kiskja hing”…kes päeval kühveldab sõnnikut,kuid õhtul tapab pilguga ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olin nüüd pikalt eemal ning tundub, et kommentaatorid ei ole ennast tagasi hoidnud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka hr Merisalu ise käib siin aeg-ajalt oma pilti uurimas ning ehk ütleb ka paar sõna ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olin nüüd pikalt eemal ning tundub, et kommentaatorid ei ole ennast tagasi hoidnud ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka hr Merisalu ise käib siin aeg-ajalt oma pilti uurimas ning ehk ütleb ka paar sõna ” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ma näiteringis korra silmasin jah seda. Väga huvitav! ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ja kommentaarid ajasin naerma küll ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Autor
Postitused
Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 6,208 total)