Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 11, 2013 at 8:06 p.l. #351198
fantomin
MemberHärra tuligi mulle täna õpilaseks ning usun, et sai palju põnevat uut materjali tulevikuks paugutamiseks. Jube palav on Revali saal ja rihmasid ka ei olnud. Muidu ikka Eesti parim saal. Kirpu, Otti ja mitmeid tuttavaid nägin seal ka. Oli plaan Otiga teha kiire ühisposeerimine, aga trenni lõpuks olin ma nii tühi, et sealt ei oleks paukugi tulnud. Nüüd olen endale lopsakust laadinud, grimm ka peale ning küll homme saab kõik korda! Mõned pildid ka tänasest poseerimisest:
Sai käidud, sai tehtud ja jäin õnneks ellu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenn oli väga intensiivne ja mahukas. Üldiselt ma ise ei tee selliseid trenne, kus terve keha kõik korraga läbi tegema peaks, seega üpris harjumatu oli. Võiks võrrelda, et kui ma teen jalapäeva, siis terve see trenn oli koormuse poolest tunne nagu teeks pidevalt väljaasteid või kükke. Kogemus oli seda väärt ja sai ka mõndagi huvitavat juurde. Kindlasti homme võistlustele ka kaasa elama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, aitäh meeldiva reedese trenni eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2013 at 8:14 p.l. #351200vend vähk
ModeratorSai käidud, sai tehtud ja jäin õnneks ellu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Trenn oli väga intensiivne ja mahukas. Üldiselt ma ise ei tee selliseid trenne, kus terve keha kõik korraga läbi tegema peaks, seega üpris harjumatu oli. Võiks võrrelda, et kui ma teen jalapäeva, siis terve see trenn oli koormuse poolest tunne nagu teeks pidevalt väljaasteid või kükke. Kogemus oli seda väärt ja sai ka mõndagi huvitavat juurde. Kindlasti homme võistlustele ka kaasa elama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre, aitäh meeldiva reedese trenni eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea küll, ei sõbrusta! Nüüd ruttu magama ja homme tuled elad peenikese häälega kaasa! Mina olen siin paari tunniga paisunud nagu pärmitaigen
oktoober 11, 2013 at 8:33 p.l. #351201fantomin
MemberHea küll, ei sõbrusta! Nüüd ruttu magama ja homme tuled elad peenikese häälega kaasa! Mina olen siin paari tunniga paisunud nagu pärmitaigen
Olen kuulnud jah, et kõrge hääl kostub kaugemale kui madal, kuid piinlik oleks hakata tegema seal sellist peenikest häält.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära siis lõhki paisu, tähtis päev homme
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kaasa elan ikka..ehk ikka hõikan ka jah (y)
oktoober 13, 2013 at 9:15 e.l. #351300vend vähk
Moderator13.oktoober 2013
Nonii, esimene võistlus on selja taha jäänud ning enesekriitilisena ütlen otse välja, et vorm oli kehvapoolne. Laadisin reedel siiski üle ja kui oleksin laupäeva hommikul kasvõi 15 minutit saunatanud, oleks olnud pilt oluliselt teravam. Oleksid ei loe ning kokkuvõttes läks ju kõik hästi- minu 8-s Eesti meistri tiitel! Puhkama ei saa jääda, vaid tuleb teha vigade parandus. Nõustun hr Otsusega, et peaksin kindlasti Põhjamaade meistrivõistlusteks paar kilo alla võtma. Samuti pakkus abikätt poseerimisel Taavi Koovit! Täna on mul jõusaal ja bodypump ning kindlasti saun! Eks püüan huvilisi toimuvaga kursis hoida. Suured tänud kõikidele toetajatele, kes mulle sellel hooajal suureks abiks on olnud ning ei hakka saladust tegema- järgmisel laupäeval on eesmärgiks korrata 2010 aasta saavutust… Panin ka just üles enda kaamerast tehtud pildid. Laval toimuv jäädvustus kahjuks väga kehva kvaliteediga, aga lavatagune elu jällegi päris põnev! Head vaatamist!
https://www.facebook.com/imre.vahi/media_set?set=a.10151893253217319.1073741847.705182318&type=1
oktoober 13, 2013 at 12:29 p.l. #351322AnneP
MemberCongrats for the victorious comeback!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 13, 2013 at 1:08 p.l. #351324Karu87
MemberRässat tundes on kutt korralikult kuivemaks tõmmanud viimase 4 nädalaga, näha, et poiss on kusagilt head nõu saanud. Oleks tal varem tulnud selline plaan, et võistlustele minna, oleks vorm kindlasti tunduvalt parem olnud.
oktoober 13, 2013 at 1:50 p.l. #351329priibe
MemberÕnntilused Härra
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
oktoober 13, 2013 at 2:43 p.l. #351331fantomin
MemberSuured õnnesoovid siis veelkord ja edu Põhjamaade Meistrikatel. Usun, et vorm tuleb siis veel teravam kui EMV, seega heas tulemuses ma ei kahtle.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hoian pöialt! (y)oktoober 13, 2013 at 4:32 p.l. #351338vend vähk
ModeratorRässat tundes on kutt korralikult kuivemaks tõmmanud viimase 4 nädalaga, näha, et poiss on kusagilt head nõu saanud. Oleks tal varem tulnud selline plaan, et võistlustele minna, oleks vorm kindlasti tunduvalt parem olnud.
Jah, Rässa suutis kõiki üllatada. Mees võttis uskumatult kiiresti päris mitu kilo alla ja suutis poseerimise selgeks õppida. Usun, et selle mehe vägevad võistlused on veel ees!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 13, 2013 at 5:46 p.l. #351352vend vähk
ModeratorCongrats for the victorious comeback!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Thank You AnneP! Actually i´ve make lot of mistakes but next weekend i give my best
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 13, 2013 at 6:40 p.l. #351358vend vähk
Moderator13.oktoober 2013
Kiire ülevaade tänasest päevast. Täna oli 2 trenni- jõusaal ja bodypump. Kehakaal on peale eilset võistlusjärgset “laadimist” kukkunud päevaga üle 1,5 kg. Hetkel siis alla 81 kg. Loorberitele puhkama ei jää ning kuigi mul homme varahommikul bodypumpi ei ole, lähen ikka kl 07:00 ajal trenni ning loodan palju kaloreid kulutada enne tööpäeva algust. Õhtul kindlasti jõusaal. Lisanditest hetkel põhiliselt GREEN TEA ja BURNER kapslid, lisaks JOINT+, OMEGA3 ja väikestes kogustes SHOCK, EAA, INTRA ja RUSH lisandeid. Eesmärk 4 päevaga veel vähemalt 2 kg alla saada. Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 14, 2013 at 3:44 e.l. #351364vend vähk
Moderator14.oktoober 2013.
Täna küll hea meelega magaks, aga ei saa midagi- tuleb trenni minna. Oleks Eesti meistrivõistlustel selline vorm olnud nagu praegu, oleks oluliselt lihtsam olnud! Paar kilo on juba maas, aga töö käib. Sõber SHOCK sisse ja läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 14, 2013 at 6:04 e.l. #351377marti384
Member14.oktoober 2013.
Täna küll hea meelega magaks, aga ei saa midagi- tuleb trenni minna. Oleks Eesti meistrivõistlustel selline vorm olnud nagu praegu, oleks oluliselt lihtsam olnud! Paar kilo on juba maas, aga töö käib. Sõber SHOCK sisse ja läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imre sa oled suurte kogemustega tegija sel alal ja oma keha peaksid ju väga hästi tundma, et tippvorm just õigeks päevaks/tunniks ajastada. Millest see tuli, et vormi ajastamuisega paar päeva mööda panid?
oktoober 14, 2013 at 6:13 e.l. #351380Archangel
MemberImre sa oled suurte kogemustega tegija sel alal ja oma keha peaksid ju väga hästi tundma, et tippvorm just õigeks päevaks/tunniks ajastada. Millest see tuli, et vormi ajastamuisega paar päeva mööda panid?
Loe ka Oti blogi – vahest juhtub ka parimatel. Kahjuks on võistluspäevadel keha käitumine teinekord veidi omapärane ning pisemgi detail võib asju palju muuta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 14, 2013 at 6:55 e.l. #351392vend vähk
ModeratorImre sa oled suurte kogemustega tegija sel alal ja oma keha peaksid ju väga hästi tundma, et tippvorm just õigeks päevaks/tunniks ajastada. Millest see tuli, et vormi ajastamuisega paar päeva mööda panid?
See on väga hea küsimus. Olen sellele mõelnud. Seekord keerasin laadimisega üle vindi nagu 2007 aasta euroopa meistrivõistlustel… 2 aastat võistlusspordist eemalolekut tegi oma töö. Ehk siis kogu töö ja vaev mida sai 2 kuud tehtud, õnnestus viimase 12 tunniga ära rikkuda. Ehkki oli palju vormi kiitjaid ja imetlejaid ei olnud ma kindlasti enda kohta heas vormis. Kui täna õhtul õnnestub, siis teen uued poseerimispildid parandustega ning püüan kõrvale panna viimaste võistluste pildid. See kadunud 2,5 kg on teinud nüüd ööpäevaga pildi oluliselt kuivemaks. Enne Põhjamaade meistrivõistluseid pean poseerimist, eriti vabaseisusid oluliselt parandama(loodetavasti aitab mind selles suhtes maailmameister maestro Koovit), vormi jaoks ehk veel 1,5 kg maha, vabakavale olulist parandust ning kindlasti laadimiseks jäigad piirangud peale. Lisaks enne lavale minekut korralik soojendus, võimalusel isegi soojendusdressis jooksmas käia enne pumpamist. Pumpamiseks ka on mul välja töötatud uus lähenemine, aga sellest siis kui võistlused läbi on. Tööd on palju!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.