Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 5, 2013 at 9:59 e.l. #350700
vend vähk
ModeratorArmsad sõbrad!
Minu postkasti tuli kiri, kus hoiatati mind minu õpilaste puhtuse eest. Tahaksin siinkohal täpsustada, et juhendades erinevaid noori kulturismis, järgin ma raudseid eetika reegleid ja eeldan, et need sportlased, kes peavad mind enda treeneriks, aitäh muidugi neile, on puhta spordi järgijad. Ja kui kellelegi kolmandale tundub, et tegu pole puhta sportlasega, siis palun väga, võtke ta dopinguproovi ja asi saab selgeks. Ja kui kahtlused vastavad tõele, siis ei ole mina, treener, selle eest vastutav. Sportlane ise oma tervisega vastutab, mis meetoditega ta lavale jõuab. Olen ausa spordi nimel väljas ning järgin treenerite eetilisi tavasid. Dopinguproovi või verekontrolli võin ma ise minna igal ajal, millal aga soovite.
Kohtumiseni võistlustel!
oktoober 5, 2013 at 10:35 e.l. #350701Silvar Fast
MemberSiinkohal ühinen 100% Imrega, Sportlasel peab endal ikka ka mõistus peas olema ning vastutama oma tegude eest! Ei saa treener 24/7 sportlast valvata.
oktoober 5, 2013 at 10:35 e.l. #350702maleva
MemberArmsad sõbrad!
Minu postkasti tuli kiri, kus hoiatati mind minu õpilaste puhtuse eest. Tahaksin siinkohal täpsustada, et juhendades erinevaid noori kulturismis, järgin ma raudseid eetika reegleid ja eeldan, et need sportlased, kes peavad mind enda treeneriks, aitäh muidugi neile, on puhta spordi järgijad. Ja kui kellelegi kolmandale tundub, et tegu pole puhta sportlasega, siis palun väga, võtke ta dopinguproovi ja asi saab selgeks. Ja kui kahtlused vastavad tõele, siis ei ole mina, treener, selle eest vastutav. Sportlane ise oma tervisega vastutab, mis meetoditega ta lavale jõuab. Olen ausa spordi nimel väljas ning järgin treenerite eetilisi tavasid. Dopinguproovi või verekontrolli võin ma ise minna igal ajal, millal aga soovite.
Kohtumiseni võistlustel!
Treeneri eetika koodeks näeb ette, et treener kannab lõplikku vastutust nende poolt treenitavate sportlaste võistlusvormi ja käitumise eest.
oktoober 5, 2013 at 10:37 e.l. #350703Silvar Fast
MemberJa dopinguproovi võin kah anda
oktoober 5, 2013 at 10:53 e.l. #350706a n d y
MemberTreeneri eetika koodeks näeb ette, et treener kannab lõplikku vastutust nende poolt treenitavate sportlaste võistlusvormi ja käitumise eest.
Miks? See, et tuleb panna keegi oma treeneriks, ei tähenda seda et treener peaks vastutama. Siis ei tohiks ükski treener, kes 24/7 oma nn. hoolealusega koos ei ole, ennast lasta treenerina kirja panna. Raske lause, aga point on selles, et kui keegi nähvab mõne tableti või muu kuuri, siis vastutab ikkagi ise! Kõigil ei ole ainult üks treenitav. Imre truppidest on ju aastate jooksul mitukümmend noormeest läbi käinud. Mingil juhul ei pea tema ju vastutama nende tegude eest.
Armsad sõbrad!
Kohtumiseni võistlustel!
Lõuna-Eesti katk jah
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Just üks päev rääkisin ühe noporsportlasega, et kõik kes Fitlife’ist neid nagunii topitakse dopinguproovi. Vaatame kas mu arvamus on õige kah. Aga jahh, hakkab jälle see nõiajaht
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2013 at 6:03 e.l. #351105vend vähk
Moderator11.oktoober 2013
Üleskutse!
Täna õhtul olen juba Tallinnas et pealinnas ilusti välja puhata ja jätta ära varahommikune Tartust Tallinnasse sõitmine. Nüüd oleks üks palve kulturismisõpradele. Kas keegi sooviks minuga täna õhtul Tallinnas koos trenni teha. Ei hakka valetama- tuleb raske universaaltrenn, kus kõik lihased saavad veel korralikult vatti ja trenni lõpus oleks ka saun. Hea meelega paluksin hr Kirpu, aga see mees kahjuks ei tea, mis on intensiivne trenn.
oktoober 11, 2013 at 6:11 e.l. #351108priibe
Member11.oktoober 2013
Üleskutse!
Täna õhtul olen juba Tallinnas et pealinnas ilusti välja puhata ja jätta ära varahommikune Tartust Tallinnasse sõitmine. Nüüd oleks üks palve kulturismisõpradele. Kas keegi sooviks minuga täna õhtul Tallinnas koos trenni teha. Ei hakka valetama- tuleb raske universaaltrenn, kus kõik lihased saavad veel korralikult vatti ja trenni lõpus oleks ka saun. Hea meelega paluksin hr Kirpu, aga see mees kahjuks ei tea, mis on intensiivne trenn.
Usun, et trenni teeks orienteeruvalt 18:00-20:00 ajal näiteks Reval Spordis. Hea oleks, kui õpilane või mõni asjaarmastaja toimuvat ka kajastaks ning lõpus siin foorumis kokkuvõtte teeb, et teistel ka huvitavam oleks. Andke palun siin teada, kes huvitatud on ja usuvad, et trenni pooleli ei jäta kui tempo väga suur on.Kas trenn peaks olema ilm tingimata Revalis ja sellel kella ajal?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu oleks küll käpp, oleks päris korralik sportlik huvi näha seda trenni:Doktoober 11, 2013 at 6:13 e.l. #351109vend vähk
ModeratorKas trenn peaks olema ilm tingimata Revalis ja sellel kella ajal?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Muidu oleks küll käpp, oleks päris korralik sportlik huvi näha seda trenni:D…kas näha või see hullumaja kaasa teha? Minu seeriate vahe on keskmiselt 30 sekundit ja harjutuste vahe kuni 1 minut. Selline pool-bodypump, aga oluliselt suuremate raskustega.
oktoober 11, 2013 at 7:18 e.l. #351113priibe
MemberIkka kaasa teha kus endal täna ka trennipäev
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2013 at 7:24 e.l. #351114Ott Kiivikas
MemberMa olen õhtul majas, kuid trenni enam ei tee, pean veel õpilaste vabakavade ja poseerimisega telema. Kuid usun ,et meil on seal Siim või keegi ikka kohapeal ,kes vähemasti kajastada saab. Igal juhul tere tulemast!
oktoober 11, 2013 at 7:59 e.l. #351120Kristjan-Johannes Konsap
Member11.oktoober 2013
Üleskutse!
Usun, et trenni teeks orienteeruvalt 18:00-20:00 ajal näiteks Reval Spordis. Hea oleks, kui õpilane või mõni asjaarmastaja toimuvat ka kajastaks ning lõpus siin foorumis kokkuvõtte teeb, et teistel ka huvitavam oleks. Andke palun siin teada, kes huvitatud on ja usuvad, et trenni pooleli ei jäta kui tempo väga suur on.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mul üks sõber ütleb ka kogu aeg, et ma pole elu sees ühtegi ARVESTATAVAT trenni teinud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes huvitav võimalus. Tervet keha ma küll täna ei treeni, aga kui EMV ettevalmistused pikale ei veni, siis peaksin selleks ajaks Revalisse trenni jõudma küll, et seda möllu pealt näha.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2013 at 10:19 e.l. #351141fantomin
MemberMa mõtlen, et võiks proovida ju küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mis arvad Imre?oktoober 11, 2013 at 1:52 p.l. #351158vend vähk
ModeratorMa mõtlen, et võiks proovida ju küll!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis arvad Imre?
Püüan siit Rannamõisa teelt peagi kesklinna poole liikuma hakata. Arvestades, et tegemist ei ole Tartu suuruse väikelinnaga ja just algas tipptund, siis mul läheb aega kohalejõudmisega. Orienteeruvalt kl 18:00 tahaks ikka kohale jõuda ja paugutama hakata! Nii et fantomin võtab tule vastu
oktoober 11, 2013 at 2:02 p.l. #351160fantomin
MemberProovima ju ometigi peab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja miks mitte siis juba täna
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 11, 2013 at 7:34 p.l. #351194vend vähk
ModeratorHärra tuligi mulle täna õpilaseks ning usun, et sai palju põnevat uut materjali tulevikuks paugutamiseks. Jube palav on Revali saal ja rihmasid ka ei olnud. Muidu ikka Eesti parim saal. Kirpu, Otti ja mitmeid tuttavaid nägin seal ka. Oli plaan Otiga teha kiire ühisposeerimine, aga trenni lõpuks olin ma nii tühi, et sealt ei oleks paukugi tulnud. Nüüd olen endale lopsakust laadinud, grimm ka peale ning küll homme saab kõik korda! Mõned pildid ka tänasest poseerimisest:
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.