Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2013 at 6:43 p.l. #345274
htilga
MemberJälgin samuti blogi huviga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2013 at 6:57 p.l. #345277martinkink
MemberPostitused tulevad siis, kui inimesed midagi jälle võita saavad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tegelt mina jälgin su blogi pidevalt ja kui midagi tarka öelda ei ole, siis väga ei hakka sõna võtma. Kas oled proovinud ka palju sa jõuad järjest lõuatõmbeid musta tehnikaga ära teha?Kindlasti loevad paljud. On ju kindlad vanemad tegijad, kelle blogisid kõik loevad! Lihtsalt nagunii midagi õpetlikku ei oska soovitada siis pigem vait ja infot ammutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ka loen huviga staarkulturisti tegemistest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jälgin samuti blogi huviga!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma usun, et see nimekiri jätkub veel nii mõnekski leheküljeks. Olgem ikka motiveeritud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2013 at 7:35 e.l. #345299terehommikusteesti
MemberMa usun, et see nimekiri jätkub veel nii mõnekski leheküljeks. Olgem ikka motiveeritud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina loen ka igapäev.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2013 at 9:56 e.l. #345303Rebane
KeymasterEgas muidugi.
Kaks miljonit sadakaheksakendüks tuhat teemavaatamist. Mul tõmbaks endal ka motivatsiooni ikka suht nulli kui nii vähe vaatamisi oleks. Nutaks nurgas ja käiks õhtus hessis megaeinet õgimas ja räägiks kodus koerale kui ebaõiglane terve maailm on ning miks keegi mind ei armasta.
Küta edasi. Ma raudselt jälgin ja otsin faktivigu su teemadest. Ega ma muuga ju sinu vastu ei saa. Kuigi kuigi…sa võta teinekord pealinna saabudes kaamera kaasa, sest meil oli siin millalgi teema ikka, kes on ikka tugevam kas sina või mina. Hea pärast foorumisse väike juutuubiklipp üles kütta, kuidas tallinna IT mehed tartu vägilastele ära teevad.
juuni 20, 2013 at 6:30 p.l. #340890empire
MemberNeid trennipabereid vaadates näen, et sa laialt haardes väga ei tee neid lõuatõmbeid võrreldes nende 400-ste ja 500-ste numbritega mis enne tegid.
Ma tahaks teada palju sa 60 minutiga teed laialt haardes neid, saan ka võrdlusmomendi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2013 at 6:09 e.l. #345325vend vähk
Moderator21.juuni 2013
Hommikust. Just tulin varahommikusest bodypumpist. Viimased päevad on olnud elukeses nii ulmelised et kirjutaks kohe raamatu. Eilne õhtu oli muidugi erakordselt põnev kui käisime perenaisega pealinnas autot müümas ja masin jäigi Tallinnasse ning meie otsustasime üle pika aja bussiga tagasi tulla ja avastasime, et enne südaööd bussi ei lähe, aga kell on alles 21:00 ja siis otsustasime häälega minna ja te oleks pidanud seda nägema, kuidas me seal maantee ääres seisime, endal kott auto müügist saadud papiga seljas. Krt, elu on vahel nii põnev. Ok, saimegi mingi vanema härra autoga Kükitale ja selle aja jooksul mees rääkis, et on juba 7 aastat Soomes töötanud ja siis Kükitalt sain ühe rekkamehega kaubale, et ta meid Tartusse viiks ja siis see suure masina juht oli ka vähemalt 100 aastane ja kurtis, et ei ole 3 kuud koju saanud ja siis sõidu ajal avastasin, et mees ei ole just kõige kainem ja kõige tipuks hakkas masinas suitsetama ka. Kogu seda põnevust vürtsitasid mõned küllaltki hirmsad manöövrid ilmselt nii väsimusest kui hundijala vee tarbimisest ja igavikuna näivate hetkede ajal kui me järjekordselt sõitsime ühe rattaga juba tee servas muretsesin mina selle pärast, et keskmisel istmel ei olnud turvavööd ja ma lendaksin kokkupõrkel kindlasti väga võimsalt läbi esiklaasi ja siis oli veel vanal autojuhil selliseid cd-sid, mida mees ilmselt ise oli kainema peaga linti laulnud ja täis peaga nendele lauludele täiesti seosetud sõnad kirjutas ja siis üldse mulle meenusid perenaise sõnad, et tagasi tulles saan bussis 2,5 tundi magada, sest olin eelmisel öösel ainult 1,5 tundi maganud kuna sai jälle Võrtsjärvel latikat, haugi, ahvenat ja roosärge taga aetud. Tahest tahtmata avastasin ennast mõttelt, et vanemad inimesed, kes peaksid juba ammu pensionipõlve pidama, müttavad tänapäeval ringi hullemini kui noored. Ilmselt aeg on selline. Igal juhul kohale me jõudsime ja täna õhtul liigume juba Subaruga Prantsusmaa poole lootuses sinna hiljemalt pühapäeval jõuda. Eks püüan ka vahel paari sõnaga sellest sõidust märku anda. Siis hea hr Rebasel faktivigasid otsida ja uhkustada, et nüüd on tema Maarjamaa kõige ägedam mees kuigi oleme ausad- ägedusest on asi kaugel ja pigem tuleb siit varsti uus Angela Aak!

Ma nüüd SHOCK-i sisse ja tuld. Reisile kaasa kindlasti PUMP+, BCAA, RECOVERY, RUSH ja hunniku PROTEIN batoone!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 22, 2013 at 6:41 e.l. #345345IVARK
MemberTõepoolest, suvi on tore ja arvuti tolmab nurgas. Nt. maale kaasa ei võta ja nii möödubki nädalake ilma arvutita aga blogi jälgin ikka, head reisi veinilakardite maale.
juuli 1, 2013 at 5:34 e.l. #345739vend vähk
Moderatorjuuli 1, 2013 at 10:47 e.l. #345749Hypix
MemberTriitseps (Y)
juuli 1, 2013 at 11:30 e.l. #345751Anonüümne
GuestKäsi on küll jäme
juuli 1, 2013 at 12:26 p.l. #345756terehommikusteesti
MemberTriitseps (Y)
Triitseps on vähi “firmamärk”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 1, 2013 at 2:44 p.l. #345757martinkink
Memberjuuli 1, 2013 at 4:47 p.l. #345761Marxengel
MemberKas ebaproportsionaalsus on ok selles osas? (see ei ole solvang, huvi.)
juuli 1, 2013 at 8:33 p.l. #345785vend vähk
ModeratorKas ebaproportsionaalsus on ok selles osas? (see ei ole solvang, huvi.)
Mulle meeldibki värdjas olla
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuli 2, 2013 at 10:09 e.l. #345812IVARK
MemberTriitseps ei olegi suur, muu keha on lihtsalt väike:-)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.