Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 3, 2013 at 11:09 e.l. #338793
IVARK
MemberPalju õnne, tere tulemast abielumeeste ridadesse!
juuni 3, 2013 at 12:21 p.l. #338782Janika Aavamägi
MemberPalju õnne Sulle ja Kristile! Pikka armastust ning mõistmist ja rõõmu Teie abielule!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2013 at 1:27 p.l. #344654rait83
MemberVäge tore uudis!
juuni 3, 2013 at 7:55 p.l. #344674vend vähk
Moderatorjuuni 5, 2013 at 10:22 e.l. #343813vend vähk
Moderator05.juuni 2013
Hetkel väike paus koos PUDDINGuga. Lisasin värskeid maasikaid ka, et veel maitsvam oleks. Kehakaal on viimastel päevadel olnud ulmelised 83 kg. Pole paha! Samas heidan endale ette, et lisaks rühmatreeningutele ei ole väga jõusaali sattunud. Peab rohkem pingutama.
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2013 at 11:29 e.l. #343808IVARK
MemberEtteheide igati õigustatud!
juuni 5, 2013 at 11:58 e.l. #343809Samakamees
Memberjuuni 7, 2013 at 11:38 e.l. #344722vend vähk
Moderator07.juuni 2013
Eile oli siis järjekordne Les Mills õppepäev Tallinnas ning minu suureks üllatuseks toimus see üritus minu vanas koduklubis Reval-Sport! Olin ma ju selle spordiklubi agar esindaja aastatel 2001-2003 ning võib öelda, et kulturismisõprade jaoks tegemist kindlasti parima spordiklubiga Eestis! Aastatega on see klubi teinud läbi mitmeid muutuseid, aga selle hoone kummalist põhiplaani ei ole võimalik muuta. Siinkohal tervitused selle hoone joonestajale!
Jõusaali jõudes oleksin justkui koju jõudnud- nii palju tuttavaid! Ott treenis jalga, hr Taru samuti kangutas puuris kangi ning teises saalis lehvitas tukka hr gmaster koos paljude andekate nooratleetidega. Vene keelt oli harjumatult palju maalt tulnud meeste jaoks, aga see käib Revalis asja juurde! Mingil plakatil säras suurelt üleskutse võtta osa hr Siim Kelneri jõusaali ABC-st, aga Siimu nägin kahjuks juba hiljem bodypump treenerite koolitusel ja ei saanud enda teadmiseid täiendada seekord. Kusjuures Ott oli võistlusvälise vormi kohta üllatavalt heas vormis! Võimalik, et mehel on sellel suvel tulemas mingi põnev võistlus- tõesti ei ole kursis. Ok, hakkan vaikselt otsasid kokku tõmbama. Täna on mul endal CXWORX tund ning pean ära märkima, et ka FAST toidulisandite varud täienesid märgatavalt.
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 7, 2013 at 1:25 p.l. #344732Ott Kiivikas
MemberVahva oli sind näha eile meie koduklubis. Kahuju ,et ei saanud koos trenni teha, kuid eks see võimalus kunagi tuleb. Edu sulle sügiseseks ettevalmistuseks. Suvel ma võistleda ei kavatse, see lihtsalt on mul selline offseason vormi algus eks ma natuke paisun ka veel koos korraliku trenniga ja näis mis sellest sügiseks saab.
juuni 8, 2013 at 3:00 p.l. #344759vend vähk
ModeratorVahva oli sind näha eile meie koduklubis. Kahuju ,et ei saanud koos trenni teha, kuid eks see võimalus kunagi tuleb. Edu sulle sügiseseks ettevalmistuseks. Suvel ma võistleda ei kavatse, see lihtsalt on mul selline offseason vormi algus eks ma natuke paisun ka veel koos korraliku trenniga ja näis mis sellest sügiseks saab.
Tänud Otile! Mis siin salata- valge PUDDING murelikompotiga on minu vaieldamatu lemmik!
juuni 10, 2013 at 8:19 p.l. #344882vend vähk
Moderator10.juuni 2013
Õhtust. Ilusa hommikuga alganud päev lõppes vihmasajuga. Kohe hakkan koeraga õue minema, aga enne toksin siin mõned read oma tegemistest. Täna tegin lisaks varahommikusele bodypumpile ka üle pika aja lõuatõmbeid ning rööbaspuud. Sain endale uue kangi kus nüüd saab ka laialthaardes lõuatõmbeid teha. Esimeseks korraks usun, et aitas ka 30 minutist jõutrennideks. Kindlasti hakkan jälle koormust tõstma ning huvilisi oma tegemistest rohkem valgustama. Toidulisanditest on täna proovitud uut EAA, samuti INTRA, BCAA, RECOVERY, PUMP+, PUDDING ning BLOCK. Kõiki väikestes kogustes ning jäi ruumi ka imemaitsvate PROTEIN batoonide jaoks.
Lõpetuseks võike ülevaade minu toiduvarudest, millega loodan juuni lõpuni vastu pidada. Ok, batoonidega saab ehk suve lõpuni läbi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuni 10, 2013 at 8:23 p.l. #344883PekiKaan
MemberKas Sul energiat tavatoidu tarbimise jaoks ka muidu jääb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 10, 2013 at 9:37 p.l. #344887vend vähk
ModeratorKas Sul energiat tavatoidu tarbimise jaoks ka muidu jääb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll saan hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuni 11, 2013 at 5:30 e.l. #344890Akrapovic
MemberKuidas külalised reageerivad kui külla tulevad ja vaatavad seda riiulit ning mida küsivad kui sellist kogust näevad?
juuni 11, 2013 at 5:38 e.l. #344891vend vähk
ModeratorKuidas külalised reageerivad kui külla tulevad ja vaatavad seda riiulit ning mida küsivad kui sellist kogust näevad?
Minu külaliste jaoks ei ole selles enam midagi imelikku. Spekuleerima kiputakse pigem sellistel teemadel, mida ei näe.
See siin pildil ei ole kindlasti minu täielik lisandiarsenal. Paljud asjad (SHOCK, INTRA jne) on kastides.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.