Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
detsember 9, 2010 at 2:09 p.l. #283207
vend vähk
ModeratorMeenutan, et suvel oli ka hästi palju sääski, kes magada ei lasknud lisaks kuumusele.Kevadel oli neid hullult, aga suve keskpaigaks kadusid õnneks ära
detsember 9, 2010 at 5:39 p.l. #283226JamesC
MemberTere Imre, mul oleks pakuda vastasaks üks numismaatik nimelt isa, et vb saate üksteise mündikollektsiooni täiendada… Kas e-mail on ikka vendv@hot.ee? Härrad!
detsember 10, 2010 at 7:50 e.l. #283252vend vähk
ModeratorTere Imre, mul oleks pakuda vastasaks üks numismaatik nimelt isa, et vb saate üksteise mündikollektsiooni täiendada… Kas e-mail on ikka vendv@hot.ee? Härrad!Jah, ikka see sama e-maili aadress.
detsember 10, 2010 at 9:46 e.l. #283275vend vähk
ModeratorKui ise lähiajal ei satu, siis annan Heikkile kaasa.Vastutasuks tahan: AITÄHH

ÜLLATUSPOMM RENKULT:
Täna varahommikul oli minu üllatus suur!!! Erinevalt paljudest suure suuga lubajatest, kes kiitlevad, et nad saavad minu mündikogu igasuguste põnevate rahadega täiendada, oli Heikki eile Fittest Tartu spordiklubisse toonud Renku saadetud mündid. Selles mündihunnikus oli münte küll kollektsiooni ja korduvad mündid vahetuseks. Põhiliselt USA ja Guatemala mündid, aga oli üks Türgi ja paar inglise münti. Üks eesti 5-e sendine ka peale kauba! SUPER!
Mis muud kui SUUR AITÄHH!!!
TRENNIST: Täna tegin varahommikul bodypumpi ära ja õtul veel üks jõusaalitreening. Pärast trenni hakkan uut bodypumpi kava õppima.
Lisanditest võtsin täna juba sisse PUMP+ kapslid ning tegin ka ühe suurema sheigi HERA80 ja HT-R-ist. Päris hea on olla!
detsember 10, 2010 at 5:29 p.l. #283328vend vähk
ModeratorJõudu tuleb muudkui juurde! Täna õhtul siis kerges trennis lamades 130 kg x 5! Mõnus on taastuda pärast pikka dieeti! Super!
detsember 12, 2010 at 10:15 p.l. #283609vend vähk
ModeratorTÄNANE PÄEVA NAEL LAMADES SURUMISES 140 KG X 1 !
Kehakaal stabiilselt 86-87 kg. Vaikselt hakkavad jõunäitajad taastuma. Jõudu tuleb igas harjutuses juurde ja energiat on ülearu. Olen nüüd usinasti FAST Pump+ ja Joint+ kasutanud, lisaks kreatiini ja HT-R-i. Sellest ka laksud sees ja katus.ee. Täna hommikul tegime perenaisega piparkooke ja kerge stiilinäide sellest, kui parajalt pervert kulturist pannakse präänikuid kaunistama. Ise tegin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> :
See pikk roosa asi on loomulikult vihmauss külmunud näoga. 
Täna õhtul olin siis Fitshopis müügimees ja ootamatult tuli üks tore spordipoiss mulle oma vana mündikogu, kust sain üht-teist enda mündikogule täienduseks, lisaks palju põnevaid rahasid vahetuseks teiste samasuguste mündikogujatega.
Suured tänud sellele abimehele! Loomulikult pakkusin vastukaubaks talle spordinõustamiseteenuseid ja usun, et mõlemad olid kaubaga rahul.
Suured tänud lahkele annetajale terve vana kooli albumi täie müntide eest!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 13, 2010 at 1:20 p.l. #283640vend vähk
ModeratorSelles suhtes, et kui tahate kuulsaks saada, siis tehke sporti ja lapsi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://sport.postimees.ee/?id=356456
http://www.kroonika.ee/?id=43788
Kuulus mees läheb nüüd ära trenni! Olge mõnusad!
detsember 13, 2010 at 1:26 p.l. #283642Kristjan-Johannes Konsap
MemberSelles suhtes, et kui tahate kuulsaks saada, siis tehke sporti ja lapsi!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
http://sport.postimees.ee/?id=356456
http://www.kroonika.ee/?id=43788
Kuulus mees läheb nüüd ära trenni! Olge mõnusad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nägin täna Konsumis(kus kusjuures ka Su kaasat kohtasin) SLÕhtulehest veel teistki pommuudist: Gerli Padar ei oska uisutada.
detsember 13, 2010 at 9:44 p.l. #283712vend vähk
Moderator
Nägin täna Konsumis(kus kusjuures ka Su kaasat kohtasin) SLÕhtulehest veel teistki pommuudist: Gerli Padar ei oska uisutada.

Perenaine just ütles, et tema sind küll täna ei näinud! Ta on juba nii kuulus ilmselt, et selliseid hirmsaid tegelasi ei taha tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 14, 2010 at 3:40 p.l. #283766vend vähk
Moderator140 kg x 3. Ei ole paha. Täna enne bodypumpi proovisin siis järjekordselt lamades surumises võistlusvälise hooaja surumise tulemust parandada ja kui eile tegin 130 kg x 6, siis täna oli juba täiesti pandav tulemus 140 kg x 3. Ausalt, raskelt läks, aga jõunäitajad hakkavad vaikselt paranema! Tuleb lihtsalt lolli järjepidevusega liikuda oma eesmärkide suunas! Kui peaksin nii kaugele saama, et suudan juba 150 kg-ga 8-10 kordust teha, siis võib hakata ka suuremaid numbreid üksikute katsetega pommitama
. Toidulisanditest täna läks juba Hera80 karamelli, samuti HT-R maasika, Joint+, Pump+ ja BCAA-d. Õhtul veel kindlasti Promix! Homme on 3 bodypumpi, aga lolli järjepidevusega proovin ka mingi tulemuse lamades ära teha. Panen siia üles ka pildid eilsetest ja tänastest müntidest, mis mulle on annetatud või kaubeldud erinevate heade inimeste poolt:
(Kes veel ei tea, siis olen hakanud ühe oma teise hobiga- mündikogumisega oluliselt intensiivsemalt tegelma)
Andri- üks Fittest Tartu jämedamatest meestest, kes juhuslikult kuulis minu mündikogumisest ja eile annetas enda suurest aardekirstust väikese osa:
Lisaks sain viimastel päevadel kõvasti kauplemisega tegeleda(kellele vahetusmünte, kellele raha, kellele tasuta treeningprogrammid jne) ning mündikollektsioon täienes selliste müntidega(Sudan, Ethiopia, Laos, Eritrea, Carribian Islands, Ireland, Maldives jne, jne.):
Erilist tähelepanu pööran San Marino müntidele. Vaadake, mis on kujutatud kollastel müntidel- linnuema toidab poegi ning vähk
Ja teie küsite, miks ma münte kogun?
detsember 14, 2010 at 3:49 p.l. #283769Kristjan-Johannes Konsap
MemberJa teie küsite, miks ma münte kogun?No kogumine pidavat obsessiiv-kompulsiivse häire tunnus olema.
detsember 19, 2010 at 2:11 p.l. #284135vend vähk
ModeratorHaige ja mitte vähe! Eile siis algas pull pihta. Hommikul veel nokitsesin kerge eine kella 10:00 ajal ja siis olin teatris ja siis hakkas ära keerama… Palavik oli öösel 38,5 ja absoluudselt kõik tuli igast otsast välja. Loomulikult palavikualandajad ja vitamiinid saadeti peale, aga ei midagi… Söögiisu lihtsalt ei ole. Äärmiselt niru on olla. Hetkel olen Fitshop Eedenis müügimeheks, aga vist suren ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üleeile oli kehakaal juba 87,1 kg, täna keskpäeval 83,1 kg ja ilmselt kukub veelgi. Jala pealt on juba triibud väljas, aga vale ajastus. Ilmselt ei ole mul võimalik neid triipe kusagil näidata ja kui eluvaim peaks sisse tulema, siis küll kaovad ka need triibud, aga mis kaalus? Trenni ei ole jõudnud ja palun kõigevägevamat, et saan endale täna bodypumpi asendustreeneri kella 20:15-ks. Side lõpp…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 19, 2010 at 5:19 p.l. #284165Sarge
MemberVõin kursavennaga rääkida, kel kogemus olemas.
detsember 19, 2010 at 7:23 p.l. #284176Ott Kiivikas
MemberHaige ja mitte vähe! Eile siis algas pull pihta. Hommikul veel nokitsesin kerge eine kella 10:00 ajal ja siis olin teatris ja siis hakkas ära keerama… Palavik oli öösel 38,5 ja absoluudselt kõik tuli igast otsast välja. Loomulikult palavikualandajad ja vitamiinid saadeti peale, aga ei midagi… Söögiisu lihtsalt ei ole. Äärmiselt niru on olla. Hetkel olen Fitshop Eedenis müügimeheks, aga vist suren ära.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Üleeile oli kehakaal juba 87,1 kg, täna keskpäeval 83,1 kg ja ilmselt kukub veelgi. Jala pealt on juba triibud väljas, aga vale ajastus. Ilmselt ei ole mul võimalik neid triipe kusagil näidata ja kui eluvaim peaks sisse tulema, siis küll kaovad ka need triibud, aga mis kaalus? Trenni ei ole jõudnud ja palun kõigevägevamat, et saan endale täna bodypumpi asendustreeneri kella 20:15-ks. Side lõpp…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olin ise ka alles haige – mitte küll nii hullusti kui sina, kuid ka väike palavik ja meeletu nohu olid ka piisavalt ebamugavad kaaslased, seega soovin sulle head paranemist.
detsember 20, 2010 at 8:22 e.l. #284209vend vähk
ModeratorOlin ise ka alles haige – mitte küll nii hullusti kui sina, kuid ka väike palavik ja meeletu nohu olid ka piisavalt ebamugavad kaaslased, seega soovin sulle head paranemist.Tänud Otile!
Täna hommikul kehakaal juba 82,3 kg ja söögiisu ikka ei ole. Nohu ja köha õnneks ei ole. Kerge palavik ikka ja külm higi otsa ees. Loodan, et midagi tõsist ei ole. Aga kui sellest haigusest ükskord võitu saan, küll siis tõusen fööniksina tuhast!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.