Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2013 at 7:18 p.l. #341691
vend vähk
ModeratorEks olude sunnil tuleb kõike teha ja valku on vaja:
See oli päris hull film
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2013 at 5:22 e.l. #341707vend vähk
ModeratorPiima joomine siis kuidagi ebanaturaalne?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ülejäänud lehma lõikame mõnuga lahti ja kugistame sisse aga piim mis samuti lehmas, see on pähh?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> – Kui nii võtta siis pole miski naturaalne. Puuviljadest samuti mahla välja imeda ei tohi, tohid ainult koore ära süüa. Kui tahad puu seest mahla saada siis unusta samuti kohe ära, puu võid maha raiuda, ära tükeldada ning puuhalge närida, kuid mahl kurat jäta parem rahule.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mesi? Hui sellega, mesilased võid nahka pista, aga mesi ise on mürk, pole naturaalne. Kalamari? Prügikasti. Munad? Põlema.
Ma arvan, et ei ole selle piima mahategemise hullusega vaja võlli üle keerata.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mesilaste nahka pistmine võib päris ebameeldiv olla
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2013 at 1:05 p.l. #341728JungaTroll
MemberJuhtusin hiljuti alustama kodus juba kaua aega vedelenud Andrus Kivirähu raamatu “Mees kes teadis ussisõnu”. Seal ainult üks hundipiima joomine ja põdraliha söömine käibki. Leib on aga asi, mida üks õige metsaeestlane suu sissegi ei võta. Kõikidele kulturistidele kohustuslik kirjandus.
aprill 30, 2013 at 1:34 p.l. #341079Rebane
KeymasterSiin võib teemat edasi arendada ja kui vana-Rooma kunstis imetas emalõvi poisslapsi ja nendest sirgusid vägevad atleedid(kelledest üks teise hiljem tappis kui mu mälu mind ei peta)
*köhh köhh* emaHUNT
aprill 30, 2013 at 5:15 p.l. #341759vend vähk
Moderator30.aprill 2013
Täna ei olnud tervis kõige parem ja öö jäi erakordselt lühikeseks, aga sellele vaatamata tegin ühe bodypumpi, CXWORXi ja samuti käisin jooksmas ja tegin jõusaali. Ka eile oli mul enam-vähem samasugune treeningkoormus. Tänases jõusaalitrennis proovisin vahelduseks lamades surumist 20-e kilose kangiga ja paugutasin järjest 250 kordust. Tõmbas lihase ikka päris täis. Soovitan proovida! Toidulisanditest olen täna tarbinud HT-R, RECO2, BCAA, PUMP+, JOINT+ ja lisaks PUDDING ning PRODE90. Vorm on stabiilne ja kehakaal keskmiselt 85-86 kg. Kardan, et homme trenni ei jõua, vähemalt mitte spordiklubisse. Lõpetuseks üks lõbus pilt mardikatest. Mis te arvate, millega on tegemist?

aprill 30, 2013 at 5:30 p.l. #341761Anonüümne
GuestKummikommid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2013 at 6:01 p.l. #341762martinkink
Member30.aprill 2013
Täna ei olnud tervis kõige parem ja öö jäi erakordselt lühikeseks, aga sellele vaatamata tegin ühe bodypumpi, CXWORXi ja samuti käisin jooksmas ja tegin jõusaali. Ka eile oli mul enam-vähem samasugune treeningkoormus. Tänases jõusaalitrennis proovisin vahelduseks lamades surumist 20-e kilose kangiga ja paugutasin järjest 250 kordust. Tõmbas lihase ikka päris täis. Soovitan proovida! Toidulisanditest olen täna tarbinud HT-R, RECO2, BCAA, PUMP+, JOINT+ ja lisaks PUDDING ning PRODE90. Vorm on stabiilne ja kehakaal keskmiselt 85-86 kg. Kardan, et homme trenni ei jõua, vähemalt mitte spordiklubisse. Lõpetuseks üks lõbus pilt mardikatest. Mis te arvate, millega on tegemist?

Sellest 250 kordusest oleks võinud video olla, päris huvitav oleks olnud vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need on jah ma usun, et kummikommid või siis mingid kummist pila monstrumid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2013 at 6:44 p.l. #341768vend vähk
ModeratorKummikommid?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need on mingid Riiast ostetud hiidkummikommid. Selline mardikas oli mingi 15 cm pikk! Kusjuures maitsel ei ole väga vigagi- Läti oma toodang.
aprill 30, 2013 at 7:24 p.l. #341772vend vähk
ModeratorSattusin just facebookis sellise mehe fotoalbumisse. Kulturismi ajaloolistele piltidele lisaks on palju põnevat lugemist:
aprill 30, 2013 at 9:14 p.l. #341778vend vähk
ModeratorSellest 250 kordusest oleks võinud video olla, päris huvitav oleks olnud vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need on jah ma usun, et kummikommid või siis mingid kummist pila monstrumid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega selles videos midagi väga erilist ei oleks olnud. Huvilised oleksid saanud lihtsalt teise inimese kannatustest mõnu tunda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 1, 2013 at 1:19 p.l. #341812vend vähk
Moderator*köhh köhh* emaHUNT
Nii tore teada, et keegi ka minu postituste lugemisel kaasa mõtleb ja viitsib parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2013 at 12:55 p.l. #341882empire
MemberMis sa arvad palju sa kehaga jõnksutamata ehk siis nö puhta tehnikaga ja laia pealthaardega lõuatõmbeid suudaksid teha tunni jooksul? Ma sain su tegevusest indu ja tegin täna taas katseid endaga, tulemus 30% kõvem kui eelmine kord. Võrdlusmomenti otsin, sellepärast tunnen huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sain 60 minutiga 184 lõuatõmmet ja 275 rööbaspuud. Minu lõuatõmbed selle tehnikaga on kuuestes seeriates, rööbast tegin üheksastega.
mai 2, 2013 at 6:46 p.l. #341922vend vähk
ModeratorMis sa arvad palju sa kehaga jõnksutamata ehk siis nö puhta tehnikaga ja laia pealthaardega lõuatõmbeid suudaksid teha tunni jooksul? Ma sain su tegevusest indu ja tegin täna taas katseid endaga, tulemus 30% kõvem kui eelmine kord. Võrdlusmomenti otsin, sellepärast tunnen huvi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma sain 60 minutiga 184 lõuatõmmet ja 275 rööbaspuud. Minu lõuatõmbed selle tehnikaga on kuuestes seeriates, rööbast tegin üheksastega.
See on hea point. Üleeile üle pikema aja jõusaalis seljamasinal harjutades avastasin, et laialt haardes puhta sooritusega on seljal väiksemate kordustega oluliselt suurem pingutus kui tuhandete kaupa althaardes jõnksutades. Siinkohal täpsustan, et siiani see koht, kus ma oma treeninguid läbi viin, ei võimalda mul väga laialt pealthaardes harjutust sooritada. …aga meil on veel aega!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kohe hakkan imemaitsva PUDDINGuga maiustama!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 2, 2013 at 8:20 p.l. #341940empire
MemberProovi võimalusel järgi, huviga tahaks tulemust teada
mai 3, 2013 at 9:33 e.l. #341973ville1
Membertegin sama katsetuse! Ma ei suuda käsi niimoodi laia althaardega kaua hoida, küünarnukkidesse lööb valu sisse. Tegin ka pealthaardes 10-12 kordusi kokku 160 80 minutiga, rööbaspuid tuli 230, kordused jäid 15 ja 30 vahele! Usun et rööbaspuud on enamusele lihtsam kui lõuatõmbed! Avastasin veel et pelathaardes kitsalt on ka üks hea variant mida varem polnud proovinud, väga huvitava tunde tekitas..proovige!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.