Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 16, 2013 at 12:16 p.l. #338669
Realxone
MemberLauril väga hea ja kuiv vorm! Väga hea ülevaade samuti men’s physique-st
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2013 at 12:30 p.l. #338671vend vähk
ModeratorLauril väga hea ja kuiv vorm! Väga hea ülevaade samuti men’s physique-st
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lauri oli eelmisel nädalal väga haige olnud ja 39 palavikuga kaotas nädalaga 5 kg!
märts 16, 2013 at 12:49 p.l. #338672renku
MemberSee on ikka paras nali, nagu lihalett naistele. Spordiga siin küll tegemist ei ole
märts 16, 2013 at 1:05 p.l. #338673vend vähk
ModeratorSee on ikka paras nali, nagu lihalett naistele. Spordiga siin küll tegemist ei ole

Eks see uus ala on ka alles lapsekingades,kuid usun, et sellel on tulevikku. Kindlasti on ka palju rahvast, kes usuvad, et kulturismil ei ole spordiga mitte mingisugust tegemist, aga ikka me tegutseme edasi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 16, 2013 at 4:45 p.l. #338684-TANK-
MemberSee on ikka paras nali, nagu lihalett naistele. Spordiga siin küll tegemist ei ole

Siinkohal olen Renkuga täitsa nõus, aga ootame kui Andrei Abrossimov lavale tuleb. Minu silmis on tema selle ala favoriit!
märts 16, 2013 at 8:49 p.l. #338710vend vähk
ModeratorSiinkohal olen Renkuga täitsa nõus, aga ootame kui Andrei Abrossimov lavale tuleb. Minu silmis on tema selle ala favoriit!
Andrei on küll vägev mees, aga ta on selle ala jaoks inetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2013 at 7:02 e.l. #338730vend vähk
Moderator17.märts 2013
Ilus külm hommik!
Hakkab see nädal vaikselt otsa saama. Õhtul annan veel ühe bodypumpi ja algaval nädalal on palju asendustunde + uute CXWORX ja Bodypump programmide tutvustus. Vaatasin eile kiirelt uue bodypumpi kava üle ja tundus päris põnev. Muusika oli seekord suhteliselt tundmatu, aga tulebki huviitavam. Suvel saab juba 6 aastat sellest ajast kui Soomes bodypumpi treenerikoolitusel käisin.
Natuke muudel teemadel ka.
Trennist. Sellel nädalal olen siis kergemalt toimetanud. Rühmatreeninguid oli palju- näiteks teisipäeval 3 tundi. Isegi jõusaalis olen vahelduseks toimetanud. Esmaspäevast alustan jälle maratoni programmi, aga kindlasti toon sisse mõned olulised muudatused.
Toidulisanditest on hetkel vaieldamatu lemmik FAST Pudding! Karamelli pudding maitsestamata jogurti ja kirssidega! Väga mõnus lisand! Lisaks loomulikult PUMP+, JOINT+, HERA80, HT-R, ja SHOCK
Müntidest ka paari sõnaga. Mõned päevad tagasi üks hea inimene tõi mulle reisidelt Filipiinide münte ja avastasin, et üks münt on päris sarnane 2-e eurosele. Kohe meenus see lugu kui kunagi Eesti ühekroonised metallmündid olid sama suured kui saksa ühemargased ning kavalamad käisid eesti kroonidega Saksamaal kasiinodes ja tegid seal hirmsat hävingut. Mõned rahabossid tegid eriti naglalt- Eestist võeti kaasa mitukümmend tuhat krooni müntides ja viidi Saksamaale ning lihtsalt lükati mänguautomaatidesse ja kui 1000 täis sai, siis võeti kassast jackbot saksa markades välja. Kurss oli sellel ajal 1 saksa mark = 8 EEK. Ehk siis näiteks 20 000 eesti kroonist tehti ilma erilise vaevata 160 000 krooni ja teinekord paar korda nädalas. Pole paha teenistus?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2013 at 8:14 e.l. #338736-TANK-
MemberAndrei on küll vägev mees, aga ta on selle ala jaoks inetu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No mis sa ajad – tal ju kõik olemas peale jala.
Anorektikutest poisse on inetu vaadata.
märts 17, 2013 at 8:18 e.l. #338737martinkink
MemberKas sind Imre on siis võimalik näha nüüd kasiinodes raha kokku ajamas?
märts 17, 2013 at 9:18 e.l. #338741vend vähk
ModeratorKas sind Imre on siis võimalik näha nüüd kasiinodes raha kokku ajamas?
märts 17, 2013 at 9:47 e.l. #338745vend vähk
ModeratorNo mis sa ajad – tal ju kõik olemas peale jala.
Anorektikutest poisse on inetu vaadata.
Ega sa ei peagi poisse vaatama. Tuled võistlustele, vaatad bikini võistluse ära ja sõidad rongiga Tartusse tagasi
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2013 at 4:52 p.l. #338753vend vähk
ModeratorIgasugust saasta saadetakse mulle pidevalt. No mis nüüd viga kui ühe kuuga kulturistiks saab mingi imetootega!
http://www.menfitnessnews.com/ee2/
Jaak Mändmaa Raplast rääkis, et ta on vähendanud hulgaliselt rasva suurendades samas lihasmassi XtremeGain abil 5 nädalaga 6,5 kg.
No mida veel?
märts 17, 2013 at 5:51 p.l. #338756rennosport
MemberIse ma ei kujuta eriti ette mehi nii naiselikke liigutusi tegemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ikka 100% ilueedide ala. Ei taha ala solvata, kuid reeglid, poosid ja kõik kokku võrdub paras GEY teema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2013 at 5:56 p.l. #338757Archangel
MemberIse ma ei kujuta eriti ette mehi nii naiselikke liigutusi tegemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on ikka 100% ilueedide ala. Ei taha ala solvata, kuid reeglid, poosid ja kõik kokku võrdub paras GEY teema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kulturism on muidugi hardcore, kui stringides põhimõtteliselt laval tuharat välgutada?
Nagu Otsus on öelnud – üks halenaljakas ala kiiksuga inimestele.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 17, 2013 at 6:08 p.l. #338758rennosport
MemberSiin on muidugi väike vahe, kas laval paista välja justkui verejanuline isalõvi või silma pilgutav ja keelega üle huule limpsav gei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.