Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 11, 2013 at 3:49 p.l. #338385
martinkink
Member11.märts 2013
No mis talv see nüüd algas? Ma ei hakanud täna varahommikul isegi mitte katsetama diiselauto käivitamist, vaid sõitsin trenni perenaise bensukaga. Veel paar nädalat tagasi otsisin juba üles päikesekreemi ja rannapüksid, aga nüüd käin vatijopega ringi nagu Vanka kuskilt vene sõjafilmist
. Masendusse ei ole mõtet sattuda, sest kevad saabub nii või teisiti, vaja ainult natuke kannatust. Täna varahommikul tegin siis juba ühe bodypumpi tunni. Kindlasti püüan ka lõuatõmbeid mehe moodi teha ja arvestades, et minu spordisaalis on hetkel ilmselt miinuskraadid, siis peab erilise intensiivsusega paugutama hakkama, et ära ei külmuks. Mul on veel rasvata piimgi ostmata ja peab poes ka käima. Kehakaal tõusis eilseks üllatuslikult üle 88 kg ja selles suhtes olen natuke murelik. Arusaadav, et kreatiin seob vett, aga püüan kaalu ikka 85 kg-l hoida. Eile õhtul andsin bodypumpi 88,9 kiloselt ja selline tunne oli nagu pekitükk ripuks aknalaual mõttetutele varblastele ja tihastele toksimiseks. Paksude elu ei ole kerge! Püüan ennast ikka parandada ja sültja ihu reljeefsemaks muuta.
Toidulisanditest läheb täna kindlasti loosi WHEY3, PUMP+, JOINT+, BCAA, BLOCK ja FEED.
Olge siis mõnusad!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Peaksid kuskile kaalulangetuse saatesse minema, endal ka põnevam
märts 11, 2013 at 5:57 p.l. #338387vend vähk
Moderatormärts 11, 2013 at 6:55 p.l. #338398Ott Kiivikas
MemberKas sa peale selle maratoni jõuad veel jalgu eraldi ka trennida? Saan aru ,et teed Pumpi 3 trenni veel lisaks päevas ja seal kükid sees…Vaat et ennast ära ei tapa selle mahuga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2013 at 7:12 p.l. #338401vend vähk
ModeratorKas sa peale selle maratoni jõuad veel jalgu eraldi ka trennida? Saan aru ,et teed Pumpi 3 trenni veel lisaks päevas ja seal kükid sees…Vaat et ennast ära ei tapa selle mahuga…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahe bodypumpi vahele jääb üks CXWORX. See on heaks vahelduseks reie sisekülgedele lisaks bodypumpis saadud koormusele. Hetkel eraldi jalgu ei treeni, aga on plaanis lähiajal see maratoni osa oluliselt ümber teha ning see töö maht võrdsemalt kõikide lihasgruppide vahel ära jagada. Eks pean natuke fantaseerima, et käepäraste vahenditega mingeid põnevaid harjutusi sooritada kannataks
märts 12, 2013 at 10:49 e.l. #338423vend vähk
Moderator12.märts 2013
„Nii on nagu elu käib“ tsiteerides klassikuid. Minul täna üks trenn tehtud ning kolm trenni veel ees. Peab kolmeraudsega tuld andma, et korralikult vormis püsiks. Kehakaal on ka mingi eriline vigurivänt- alles pühapäeval olin 88,9 kg ja täna pärast bodypumpi 85,6 kg. Eks ma püüan ikka kehakaalu hoida umbes 85 kg juures. Just tegin väikese lõunasöögi- veisefilee sinki ja lõhekonserv aedviljadega. See viimane oli küll rohkem sellise maitsega nagu keegi oleks sokid plastmasskarbis üles sulatanud, aga me ei nurise eksole! Tegelikult, tänapäeva inimesed on harjunud üldse igasugustest pisiasjades hirmsat mulli üles puhuma. Mitte midagi neile ei sobi ning kellelegi ei lähe korda, mis vanasti oli. Eile juhtusin youtubest nägema Tšetšeenia sõja kaadreid kus noori mehi metsaliste poolt igas asendis lõiguti ja vot need olid probleemid mitte mingi tühine plastmassimaitseline lihatükk või olematu netiühendus. Eks sama on ka toidulisanditega kus noored atleedid valivad, mis neile rohkem maitseb ja suur valik ajab pea ringi käima. Vanemad tegijad kindlasti mäletavad sellist jõupulbrit nagu BIOTON ja neid teisi pähkliklopse samuti. Oleme ausad- võttis ikka silma märjaks küll kui neelasid seda võrdlemisi rõveda maitsega üllitist ja lootsid suureks ja tugevaks saada. Mul õnnestus isegi ühel korral selles Biotoni tehases käia Tallinnas, Kopli liinide katakombides, kus paks rokase kitliga proua kulbiga lisandeid kotti toppis ning mingi räme priske kass seal toidulisandite kuhjade vahel ringi liikus ja ilmselt teinekord kui perenaine ei näinud, siis oma kehavedelikke lisandisse puistas. Vähemalt prussakaid ma seal ei märganud, aga võimalik, et need oli jahu sees peidus. Usun, et tänapäeval oleks see asutus juba 1000 korda kinni pandud. Tänapäeval on üks osa lisanditeärist kolinud netti, aga loomulikult on ostjale alati põnevam ise lisandite riiulite vahel ringi jalutada ning lisandipakki käes hoida ning oluline on ka kindel teadmine, et saad kauba kohe kätte mitte ei pea terve igaviku ootama. Selles suhtes on Fitshop muidugi väga kõva töö ära teinud. Asjad liiguvad vaikselt ülesmäge ning FAST tuli ja tuleb välja järjest uute toodetega. Minu vaieldamatu lemmik on nüüd igal õhtul karamelli PUDDING maitsestamata jogurti ja murelikompotiga. Paneme perenaisega Puddingi valmis ja sätime teleri ette mugavalt sisse ja siis hakkavad lapsed kisama, koer vürtsitab niigi ebamugavat seisu veel kõhutuultega ning kõik tundub põhja minevat, aga me ikka ei nurise eksole. Koerale tuleb kere peale anda ja kui seda piisavalt veenvalt teha, küll siis teised ka aru saavad, et asjalood on nutused ning tuleb hoida madalat profiili. Kord peab majas olema ja siis saab Puddingut süüa inimese moodi. Mis siis ikka- hakkan vaikselt oma jõusaalinurgakesse liikuma. Palju tööd on veel ees! Natuke aega tagasi sain kerge kütuse ka sisse: PUMP+, JOINT+, BCAA, HT-R, SHOCK ja nüüd tahaks läbi seina joosta. Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 12, 2013 at 11:24 e.l. #338427miis
MemberUuhh, mõtlesin pealkirja lugedes, et nüüd vist koer pistis Vend-Vähi toidulisandid pintslisse ja sellepärast on tal keretäis soolas! Aga kirjutisest selgus, et õnneks kõik on siiski alles ja lammutamine võib jätkuda. Huvitav oleks teada, kas neid “laksavaid” lisandeid mittekasutades oleks jõusaalides toimuv lammutamine tagasihoidlikum?
märts 12, 2013 at 11:55 e.l. #338429Siim Kelner
MemberPaljuga pumpis kükilugu teed?
märts 12, 2013 at 12:02 p.l. #338430IVARK
MemberÜks lisanditest oli ka Vägilane, kerge värinaga keres sai alla loksutatud, enne viibis suus ka tükk aega. Üks vist jäigi tarbimata, ei suutnud enam, kõigel on ikka piir ka. Aeg ajalt peabki rõvedaid maitseid saama, et teaks, mis hea on.
märts 12, 2013 at 1:06 p.l. #338433vend vähk
ModeratorUuhh, mõtlesin pealkirja lugedes, et nüüd vist koer pistis Vend-Vähi toidulisandid pintslisse ja sellepärast on tal keretäis soolas! Aga kirjutisest selgus, et õnneks kõik on siiski alles ja lammutamine võib jätkuda. Huvitav oleks teada, kas neid “laksavaid” lisandeid mittekasutades oleks jõusaalides toimuv lammutamine tagasihoidlikum?Kusjuures olin alguses nende suhtes skeptiline, aga aja jooksul olen täheldanud, et jõudu ja energiat on sellise vägeva kütusega tõesti oluliselt rohkem!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 12, 2013 at 5:12 p.l. #338441vend vähk
ModeratorÜks lisanditest oli ka Vägilane, kerge värinaga keres sai alla loksutatud, enne viibis suus ka tükk aega. Üks vist jäigi tarbimata, ei suutnud enam, kõigel on ikka piir ka. Aeg ajalt peabki rõvedaid maitseid saama, et teaks, mis hea on.
Jah, nüüd tuli meelde. Ettevõtte nimi oli VÄGILANE ja Bioton oli selle ettevõtte toode. Mul üks tuttav ei osanud omale kokteili teha ja ammutas omale seda hirmsat pulbrit lusikaga suhu. See jubedus jäi talle kurgu lakke kinni ja ligunes mitu tundi lahti. Mürakas ei ole sellest vahejuhtumist siiani toibunud
märts 12, 2013 at 6:15 p.l. #338445renku
MemberOlen minagi seal Koplis kohapeal käinud, aasta oli vist 1993. Paks mutike võttis labida kätte ja tõstis suures hunnikust, mis asus põrandal, poti täis ja andsi üle. Hinda kahjuks ei mäleta, aga elamus oli hea:-).
märts 12, 2013 at 6:52 p.l. #338446martinkink
MemberMa loodan siiralt, et koer KERE peale ei saanud, sest koera löömine = lapse löömine. Ei osata sõnu kasutada, aga ma usun, et see oli lihtsalt suusoojaks öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2013 at 8:05 p.l. #338453vend vähk
ModeratorOlen minagi seal Koplis kohapeal käinud, aasta oli vist 1993. Paks mutike võttis labida kätte ja tõstis suures hunnikust, mis asus põrandal, poti täis ja andsi üle. Hinda kahjuks ei mäleta, aga elamus oli hea:-).
Just! Need jahuhunnikud olid betoonpõrandal! Kõik oli vägevalt rokane.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 12, 2013 at 8:44 p.l. #338456vend vähk
ModeratorPaljuga pumpis kükilugu teed?
Sina uue treenerina kindlasti püüad alguses kohe gaasi põhja vajutada nagu me kõik alguses
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, aga hiljem rahuned maha. Täna tegin 30-kilose kangiga, vahel 25-e kilosega, kui keegi väljakutse teeb, siis 40-e kilosega. Eks ma olen neid koomikuid näinud, kes ka suurema raskusega teevad, aga selle asja kohta oleks isegi kõrge kükk natuke liiga palju öeldud mida nad tegid. Samuti teevad mõned väidetavalt 40-e kilose kangiga bodypumpis rinnaharjutust. Ma olen 50-e kilose kangiga lihtsalt 101 kordust teinud ja tean, et sügava surumisega on bodypumpis 40-e kilose kangiga rinnaharjutus ulmevaldkonnast. Niisama nõkutamine on muidugi teine asi. Bodypumpis on oluline ilus tehnika
märts 13, 2013 at 4:30 e.l. #338460MoloM
MemberMa loodan siiralt, et koer KERE peale ei saanud, sest koera löömine = lapse löömine. Ei osata sõnu kasutada, aga ma usun, et see oli lihtsalt suusoojaks öeldud
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Etnagu, ära löö koera, räägi temaga …
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.