Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 3, 2013 at 9:29 e.l. #337825
vend vähk
ModeratorEsimene mulje pildist:
Pump+ aitab hädast välja ka geipaari!
Mul on sinu pärast hea meel!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2013 at 10:20 e.l. #337837Tragl
MemberPump+ tegi Imrest Mehe, teeb ka sinust.
märts 3, 2013 at 10:30 e.l. #337839OldMan
MemberLaon ka ühe trumpidest letti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>“PUPM KAASAS?
Kindel nagu pudel limonaadi Vähi käekotis!”
märts 3, 2013 at 10:36 e.l. #337840Sarge
MemberPump + aitab ka pededel sirgelt seista!
märts 3, 2013 at 10:39 e.l. #337841htilga
MemberSarge, see muutub kahtlaseks juba
märts 3, 2013 at 10:40 e.l. #337842Sarge
Membermärts 3, 2013 at 10:59 e.l. #337846Tragl
MemberSarge, tõlgendad pilti valesti. Musklimees on lavale minemas ja tagumine mees (hooldemees), aitab võiet seljale kanda. Musklimees on pumbiga vähe üle pingutanud ja käsi ei paindu enam piisavalt.
Mehed ju ikka aitavad üksteist.
märts 3, 2013 at 11:50 e.l. #337852vend vähk
ModeratorTäna on olnud võrdlemisi palju tegemist. Perenaisega tuli juttu sellest küüslaugukirjast ja siis selgus tõsiasi, et tema seda teemat millegipärast oma arvutist ei näe. Viimasel ajal on IT-alaselt üldse palju survestamist olnud ja igal juhul topelt ei kärise! Kes siis seda minu arvates ühte parimat kirja ei näinud, palun tutvuge:
AASTA KIRI:
Väike vahepala lumisesse päeva. Issanda loomaaed on kirju ja iga inimene saab naljadest aru omamoodi. Kohtusin paar nädalat tagasi ühe Tartu patrioodi ja isamaa eest võitlejaga, kes on kahemeetrine, aga meeletult peenike. Tõsi, noormees suitsetab ja trenni ka eriti ei tee ning meie vestlus oli küll teistel teemadel, aga kui hakkasin ära minema siis härra kiirustades küsis, et kuidas kaalu juurde saab? Mina talle vastasin ka naljatades, et söö ainult küüslauku ja küll siis paeluss urrust välja ronib ning kehakaal hakkab tõusma. Ok, minu jaoks see jutt vajus unustuse hõlma ning nüüd 10 minutit tagasi tuli facebookis selline kiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:Kas sa ajasid viimane kord mulle mingit jama selle küüslaaugu kohta suust välja v? Ma olen mingi kaks kilo endale kokku näost sisse ajanud aga kaalu ikka juurde pole tulnud selle ajaga?? :S
märts 3, 2013 at 12:05 p.l. #337853OldMan
Membermärts 3, 2013 at 12:10 p.l. #337855vend vähk
Moderatora n d y
MemberTäna on olnud võrdlemisi palju tegemist. Perenaisega tuli juttu sellest küüslaugukirjast ja siis selgus tõsiasi, et tema seda teemat millegipärast oma arvutist ei näe. Viimasel ajal on IT-alaselt üldse palju survestamist olnud ja igal juhul topelt ei kärise! Kes siis seda minu arvates ühte parimat kirja ei näinud, palun tutvuge:
AASTA KIRI:
Väike vahepala lumisesse päeva. Issanda loomaaed on kirju ja iga inimene saab naljadest aru omamoodi. Kohtusin paar nädalat tagasi ühe Tartu patrioodi ja isamaa eest võitlejaga, kes on kahemeetrine, aga meeletult peenike. Tõsi, noormees suitsetab ja trenni ka eriti ei tee ning meie vestlus oli küll teistel teemadel, aga kui hakkasin ära minema siis härra kiirustades küsis, et kuidas kaalu juurde saab? Mina talle vastasin ka naljatades, et söö ainult küüslauku ja küll siis paeluss urrust välja ronib ning kehakaal hakkab tõusma. Ok, minu jaoks see jutt vajus unustuse hõlma ning nüüd 10 minutit tagasi tuli facebookis selline kiri
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>:Kas sa ajasid viimane kord mulle mingit jama selle küüslaaugu kohta suust välja v? Ma olen mingi kaks kilo endale kokku näost sisse ajanud aga kaalu ikka juurde pole tulnud selle ajaga?? :S
Eks sa pead oma naljatamisega veidi ettevaatlikum olema. Need, kes sind tunnevad, need teavad, aga võõramad inimesed..S Aga tglt, hea et niigi läks, mõtle kui oleksid soovitanud igapäev kümme õlut ära juua või heroiini tagumikku süstida….mis mehest siis saanud oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Njahhhh…märts 3, 2013 at 1:44 p.l. #337865vend vähk
ModeratorEks sa pead oma naljatamisega veidi ettevaatlikum olema. Need, kes sind tunnevad, need teavad, aga võõramad inimesed..S Aga tglt, hea et niigi läks, mõtle kui oleksid soovitanud igapäev kümme õlut ära juua või heroiini tagumikku süstida….mis mehest siis saanud oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Njahhhh…Eks see nii kipub olema. Teinekord on palju hirmsamaid asju soovitatud
märts 3, 2013 at 3:58 p.l. #337870vend vähk
ModeratorSarge, tõlgendad pilti valesti. Musklimees on lavale minemas ja tagumine mees (hooldemees), aitab võiet seljale kanda. Musklimees on pumbiga vähe üle pingutanud ja käsi ei paindu enam piisavalt.
Mehed ju ikka aitavad üksteist.
Hea mees- võiet seljale kanda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 3, 2013 at 4:35 p.l. #337882