Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2013 at 1:43 p.l. #337514
KristoR
MemberÜlikõva !
veebruar 27, 2013 at 1:44 p.l. #337515vend vähk
ModeratorPalju sa seeriate vahel puhkad, kui välja arvata need 3 minutised jm
Puhkused dikteerib kell. Kui olen ajagraafikust maas, siis ei puhkagi. Päris tõsiselt.
veebruar 27, 2013 at 2:20 p.l. #337518rait83
MemberMInd huvitab, kui palju ilma lisanditeta jaksaks tõmmata lõuga ja rööbaspuid teha. Kindlasti on nendel oma osa seeriate vahelises taastumises jne.
Ma pakun, et ainult kohupiima pealt tõmbaks lihase kiiresti täis ja väismus tekiks ka oluliselt rutem
veebruar 27, 2013 at 3:29 p.l. #337523vend vähk
ModeratorMInd huvitab, kui palju ilma lisanditeta jaksaks tõmmata lõuga ja rööbaspuid teha. Kindlasti on nendel oma osa seeriate vahelises taastumises jne.
Ma pakun, et ainult kohupiima pealt tõmbaks lihase kiiresti täis ja väismus tekiks ka oluliselt rutem
Raske öelda. 1997 aastal ajateenistuses Kuperjanovi pataljonis tegime ka päris hirmsaid asju absoluutselt igasuguse toiduta teinekord…
veebruar 27, 2013 at 6:18 p.l. #337534vend vähk
ModeratorHullult hea tempo!
Mõned meedikud ei oleks kindlasti samal seisukohal, et see tempo hea ja tervislik on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2013 at 6:49 p.l. #337536empire
MemberEi mina mõista mis tehnika või tempoga sa neid korduseid teed..ja kas seeriate vahel üldse puhkadki ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutan ka võimalust ja panen enda tänase tulemuse siia kirja (sulle kindlasti hea, sest tulemus jääb kõvasti alla). Lugesin su postitust et tunni ajaga tegid 340-340 ning läksin jõusaali ka eesmärgiga teha tunniga nii palju kui jaksan.
Lõuatõmbeid tegin pealt laia haardega, kuuesed ja viiesed seeriad ning kohe peale lõuatõmbeid tegin otsa rööbaspuude seeria (kaheksased seeriad).
Tunniga sain tulemuseks lõuatõmbeid 175 ja rööbaspuid 253 – see oli ikka päris raske ja korra käis ka lõpetamise mõte läbi, ei kujuta ette et iga päev sellist asja teeks!
Imestama paneb sinu puhul see, et teed rööbaspuid ja lõuatõmbeid võrdselt.. minu jaoks on rööbaspuud oluliselt lihtsam harjutus
Edu
veebruar 27, 2013 at 8:06 p.l. #337545vend vähk
ModeratorEi mina mõista mis tehnika või tempoga sa neid korduseid teed..ja kas seeriate vahel üldse puhkadki ..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kasutan ka võimalust ja panen enda tänase tulemuse siia kirja (sulle kindlasti hea, sest tulemus jääb kõvasti alla). Lugesin su postitust et tunni ajaga tegid 340-340 ning läksin jõusaali ka eesmärgiga teha tunniga nii palju kui jaksan.
Lõuatõmbeid tegin pealt laia haardega, kuuesed ja viiesed seeriad ning kohe peale lõuatõmbeid tegin otsa rööbaspuude seeria (kaheksased seeriad).
Tunniga sain tulemuseks lõuatõmbeid 175 ja rööbaspuid 253 – see oli ikka päris raske ja korra käis ka lõpetamise mõte läbi, ei kujuta ette et iga päev sellist asja teeks!
Imestama paneb sinu puhul see, et teed rööbaspuid ja lõuatõmbeid võrdselt.. minu jaoks on rööbaspuud oluliselt lihtsam harjutus
Edu
Ei ole üldse mitte kehvad tulemused! Mina teen lõuatõmbeid althaardes laialt, et bicepsid ka suurema koormuse saaksid. Jalad hoian ette kõverdatud, sest tõmbekang on madal, aga nii saan ka jalgadele ja kõhule koormust. Rööbaspuud teeksin samuti ilmselt rohkem, aga meelega hoian mõlemaid tulemusi võrdsena.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2013 at 8:33 p.l. #337548martinkink
MemberRaske öelda. 1997 aastal ajateenistuses Kuperjanovi pataljonis tegime ka päris hirmsaid asju absoluutselt igasuguse toiduta teinekord…

Sõjaväes sain isegi aru, et inimene on palju rohkemaks suuteline kui ta arvab end olevat ja piirid ei ole nii lähedal.
Inimene on ikka uskumatu masin ja see on tõesti erakordne, milleks meie keha ja mõistus võimelised on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu pumpamisega ja ootan juba pealkirja: ” Täna siis lõpuks 3000+3000″
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 27, 2013 at 8:46 p.l. #337550vend vähk
ModeratorSõjaväes sain isegi aru, et inimene on palju rohkemaks suuteline kui ta arvab end olevat ja piirid ei ole nii lähedal.
Inimene on ikka uskumatu masin ja see on tõesti erakordne, milleks meie keha ja mõistus võimelised on
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu pumpamisega ja ootan juba pealkirja: ” Täna siis lõpuks 3000+3000″
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõik on võimalik. 3000 + 3000 oleks reaalne 5 tunniga kui 600 + 600 ühe tunniga teha. Samas, kas nii paljudel pumpadel on mõtet? Samas ei ole ma hetkel tabanud ühtegi momenti, mille põhjal saaksin vastupidist väita. Reedel teen siis seljast pilte ka vahelduseks ja eks igaüks otsustab, kas olen õigel teel. Käsi oli ka viimase 10 päevaga ikkagi 1 cm jämedamaks läinud nagu täna selgus.
veebruar 28, 2013 at 4:35 p.l. #337595vend vähk
Moderator28.veebruar 2013
Tere õhtust, armas rahvas! Ja jälle on pikk päev selja taha jäämas. Minul on veel täna üks bodypump, aga ma ausalt öeldes naudin seda programmi ning oma jüngrite jaoks on valmis pandud erakordselt raske tund. mina tegin täna tunnise maratoni uue rekordi. Kehakaal oli päeval 86,1 kg. Seekord tegin põhitrenni enne päevast CXWORX-i. Aega oli vähe ning alustasin kl 11:09 ja pidin lõpetama kl 12:06, sest CXWORX algas juba 12:15. Trenni vahele tuli ka paar vastikut telefonikõnet, aga neid ma ei viitsinud pausidena fikseerida. Mis tegi treeningu kergemaks, oli loomulikult lisaraskuse puudumine. Seekord tegin spordidressides mitte kaitseväevormis saabastega. Tänase päeva tulemuseks sain kokku 455 + 455! Mis siis ikka- vaadake pilti ja võrrelge numbreid ja kellaaegasid:
Mina ise nüüd trenni tagasi! PUMP+ ja SHOCK sisse ja tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 28, 2013 at 5:44 p.l. #337601trewe
MemberTee sellest töökohas olevast pumpamisnurgast pilti ka.
veebruar 28, 2013 at 7:38 p.l. #337605vend vähk
ModeratorTee sellest töökohas olevast pumpamisnurgast pilti ka.
Tee sellest töökohas olevast pumpamisnurgast pilti ka.
Seda ma teha ei saa erinevatel põhjustel.
veebruar 28, 2013 at 8:05 p.l. #337609martinkink
MemberEks Eesti Kaitsevägi on üks salakaval koht tõesti
veebruar 28, 2013 at 8:57 p.l. #337613vend vähk
ModeratorEks Eesti Kaitsevägi on üks salakaval koht tõesti

Seda ta on
veebruar 28, 2013 at 9:20 p.l. #337615trewe
MemberSeda ma teha ei saa erinevatel põhjustel.

Eks seda karta oli.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.