Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 21, 2013 at 12:48 p.l. #337183
vend vähk
Moderator21.veebruar 2013
Ilm on megailus! Mina olen täna teinud 250 lõuatõmmet enne lõunat. Tunnistan ausalt- on ikka raske küll! Kusjuures eksperimendi käigus tegin esimesed 100 kordust 9 minutiga. Kogu ülakeha on mõnusalt valus nagu oleks peksa saanud. Hämmastav kogemus igal juhul ja loodan südamest, et mul on püsivust seda programmi jätkata. Kohe lähen ka rööbaspuu surumist tegema- ilmselt samuti 250 kordust. Oluline, et lihastesse tekiks rutiin. Oma elukese jooksul olen puutunud korduvalt kokku sellise olukorraga, kus ühel päeval teed mingit kindlat tööd kindlas asendis ja järgmisel päeval on lihased rängalt valusad, aga sellele vaatamata teed seda tööd veel 3 nädalat järjest ja aja jooksul lihas harjub ning koormused kasvavad. Kehakaal oli täna keskpäeval üllatuslikult 86 kg, aga visuaalne pilt läheb hirmsa kiirusega järjest paremaks. Hr Andreas ei saa täna öösel minu pärast ilmselt magada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Loomulikult andsin täna ka ühe CXWORX tunni koos pikema venitusega. Viimase paari tunni jooksul olen kasutanud karamelli PUDDINGut, lisaks JOINT+, BCAA, PUMP+. Õhtul tahaks vahelduseks teha HERA80 vaarikamaitselise paki lahti. Pidage vastu! Ma lähen nüüd pumpama! Krt, rinna alaosa on ka nii valus, aga mees peab jälle ilusaks saama!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 21, 2013 at 1:31 p.l. #337185htilga
MemberKuidas peopesad sellele igapäevasele suure mahuga tõmbamisele vastu peavad? Või kasutad kindaid?
veebruar 21, 2013 at 2:09 p.l. #337188a n d y
Member21.veebruar 2013
Hr Andreas ei saa täna öösel minu pärast ilmselt magada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Magada saan, aga pilt oli ikka väga võimas..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakka või isegi proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 21, 2013 at 3:53 p.l. #336968vend vähk
ModeratorKuidas peopesad sellele igapäevasele suure mahuga tõmbamisele vastu peavad? Või kasutad kindaid?
Kusjuures mul tavalised töökindad käes ja peopesa hakkab vaikselt soomustuma.
veebruar 21, 2013 at 8:03 p.l. #337214vend vähk
ModeratorMagada saan, aga pilt oli ikka väga võimas..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Hakka või isegi proovima
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ise ka päris üllatunud nii kiirest arengust. Kui esimese kolme päevaga sellise vormi üles lõi, siis päris põnev oleks vaadata, mis 3 kuuga juhtub
veebruar 21, 2013 at 8:20 p.l. #337221Archangel
MemberMa ise ka päris üllatunud nii kiirest arengust. Kui esimese kolme päevaga sellise vormi üles lõi, siis päris põnev oleks vaadata, mis 3 kuuga juhtub
veebruar 22, 2013 at 8:22 e.l. #337238vend vähk
ModeratorKuidas sa pikemas plaanis jaotada koormust kavatsed? Kas tuimalt pressid iga päev asja karmimaks või vast tasuks mingi hetk teha mitu, mitu vaba/kergemat päeva, et toimuks väike taastus/arenguhüpe ja siis uuesti edasi?
Elame-näeme! Ega siin ei saagi suurest tuimusest rääkida kuna koormus läheb kogu aeg suuremaks. Nädalavahetustel ei ole mul selliseid võimalusi ja need jäävad nagunii vahele. Jäin mõtlema, et oletame, ma saangi lõpuks päeva jooksul näiteks 1000 x 2 kordust tehtud. See oleks 2000 kordust oma kehakaaluga + lisaraskus. Kui palju korduseid ma tavaliselt jõusaalis teen? keskmiselt ehk 1000, mitte rohkem. See on hirmuäratav number, mis ehk hakkab mind tulevikus natukene tagasi hoidma. 2000 lõuatõmmet ja 2000 rööbaspuud oleks võrdne juba ehk 3-4 keskmise jõusaalitrenniga. Lisaks on mul iga päev ka rühmatreeningud. Sellise töö mahuga oleksin peagi väga heas vormis, aga mis edasi? Mõtlemisainet jagub.
veebruar 22, 2013 at 12:12 p.l. #337252htilga
MemberNo aga sa polegi ju tavaline jõusaaliharrastaja, vaid jõuadki oma energiaga kõike 3-4x rohkem kui tavainimesed. Me räägime ju ikkagi aktiivsete eluviisidega inimesest, mitte kontoritöölisest. Kindlasti teeb ka Pump+ oma töö
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2013 at 4:34 p.l. #337267vend vähk
Moderator22.veebruar 2013
Korralik päev oli! Tänased tulemused siis sellised nagu juba planeeritud oli: Lõuatõmbeid 300 ja rööbaspuud 300. Terve treening võttis aega pea- aegu poolteist tundi ja pärast oli üsna nõrk olla. Täna tekkis küll selline mõte, et 2000 kordust on täielik utoopia praeguse seisuga kui kehakaal on 86 kg ja lisaks on veel lisaraskust nende harjutuste sooritamisel. Samas vorm on hakanud tagasi tulema hirmsa hooga. Mõned tänased pildid ka poseerimisest:
Üks tore pilt ka toidulisandite valikust:
ja veel üks vahva pilt nendest müntidest, mis mulle hiljuti annetati:
veebruar 22, 2013 at 4:56 p.l. #337268rennosport
MemberPead ikka oma ulme kavasse kükid ka sisse panema, muidu lähed sinna rannakategooriasse oma võimsa ülakehaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2013 at 5:07 p.l. #337269vend vähk
ModeratorPead ikka oma ulme kavasse kükid ka sisse panema, muidu lähed sinna rannakategooriasse oma võimsa ülakehaga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole jalgadel veel häda midagi! Kükke teen bodypumpis ja CXWORXis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 22, 2013 at 6:43 p.l. #337278empire
MemberMis tehnikaga sa lõuatõmbeid teed? Jõnksutad või teed rahulikult, kui alla lased jne? 300 on suur number..
Teemale lisaks: Innustatuna siin varem olnud diskussioonist ja lõuatõmmete artiklite lugemisest proovisin täna huvi pärast, palju lõuatõmbeid poole tunni jooksul suudan teha. Tegin peopesad vastamisi haardega ja pealthaardega korraliku tehnikaga 133tk – mõnus vaheldus ja taktika peab ka hea valima – ise tegin viieseid, neljaseid ja kolmeseid seeriaid, puhkepausid umbes 30 sek seeriate vahel.
veebruar 22, 2013 at 9:24 p.l. #337299vend vähk
ModeratorMis tehnikaga sa lõuatõmbeid teed? Jõnksutad või teed rahulikult, kui alla lased jne? 300 on suur number..
Teemale lisaks: Innustatuna siin varem olnud diskussioonist ja lõuatõmmete artiklite lugemisest proovisin täna huvi pärast, palju lõuatõmbeid poole tunni jooksul suudan teha. Tegin peopesad vastamisi haardega ja pealthaardega korraliku tehnikaga 133tk – mõnus vaheldus ja taktika peab ka hea valima – ise tegin viieseid, neljaseid ja kolmeseid seeriaid, puhkepausid umbes 30 sek seeriate vahel.
Rahuliku tehnikaga.Jõnksutada ei kannata- muidu võib minu lõuatõmbe kang puruneda… 3, 4 ja 5 kordust jääb lahjaks. Võiks siis juba üheseid seeriaid 5 sekundiliste vahedega.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Parem ikka vähemalt 10-sed seeriad et migi elu lihasesse tungiks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
veebruar 23, 2013 at 8:49 e.l. #204406vend vähk
Moderator23.veebruar 2013
Täna läheme perenaisega spordiklubisse. Perenaine teeb rühmatreeningut ja minul plaan täna jõusaalis teha 400 lõuatõmmet umbes tunni ajaga. Jõusaalis ei ole mul lisaraskusena Kaitseväe riideid ja saapaid- peaks tunniga ära tegema. Kas keegi tahab sellist trenni minuga kaasa teha? Äkki meie grupist on mõni aktiivsem härra, kes tuleb paariliseks näiteks 200 kordusega. See oleks põnev väljakutse!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2013 at 10:40 e.l. #269319ville1
MemberHuvitav jälgida milleni selline alternatiivne vormitegemine viib. Võimalik et siit kujuneb midagi uut! Tegelikult ju saavad tööd kõik lihased.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.