Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 20, 2013 at 9:45 e.l. #337098
vend vähk
ModeratorTundub, et Serge Nubret oli maailma parima kõhu vormimise tõel väga lähedal kuna tegi samuti 2000x istulitõusu päevas ja omas IMO läbi aegade parimat kõhtu. Küll tegi ta seda aastakümneid ja nii iga päev. Seega Imre sul on aeg traditsiooni jätkata, et hoida oma Radiaator maailma parimate hulgas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas 3000 lõuatõmmet oleks totaalne eneseületus vist mistahes inimloomale. Kunagi tegin iga päev 100x ja nii nädal aega järjest. Käed olid rakkus nii, et jube ja selg kiskus krampi. Kardan, et regulaarselt nii 3000-ni minna tähendaks surma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina ei löö risti ette mitte millegi ees! Tunnistan ausalt, et täna on selg päris valus ja lailihas annab kergelt tunda, aga see ainult motiveerib! Kohe lähengi jälle tuld andma!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 20, 2013 at 10:51 e.l. #337101Tragl
MemberTundub, et Serge Nubret oli maailma parima kõhu vormimise tõel väga lähedal kuna tegi samuti 2000x istulitõusu päevas ja omas IMO läbi aegade parimat kõhtu. Küll tegi ta seda aastakümneid ja nii iga päev. Seega Imre sul on aeg traditsiooni jätkata, et hoida oma Radiaator maailma parimate hulgas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas 3000 lõuatõmmet oleks totaalne eneseületus vist mistahes inimloomale. Kunagi tegin iga päev 100x ja nii nädal aega järjest. Käed olid rakkus nii, et jube ja selg kiskus krampi. Kardan, et regulaarselt nii 3000-ni minna tähendaks surma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 20, 2013 at 11:20 e.l. #337102htilga
MemberImre, mis ajaga päevas need 3000x tuleksid? Ütlesid, et umbes 300x 15min, siis järelikult umbes kaks ja pool tundi?
veebruar 20, 2013 at 12:13 p.l. #337103vend vähk
ModeratorImre, mis ajaga päevas need 3000x tuleksid? Ütlesid, et umbes 300x 15min, siis järelikult umbes kaks ja pool tundi?
Nii karmiks ma seda elu endale ka ei tee, et 2 ja pool tundi järjest tuld annan. Praegu käisin harjutamas ja umbes tunni ajaga tegin 200 lõuatõmmet ja 200 rööbaspuud. Lihas on kange ja vajab sissetöötamist, aga olen kindel, et 8 tunni jooksul oleksid 10-15 korda suuremad numbrid täiesti reaalsed. Tegelikult läheks kohe praegu ja teeks veel ilmselt mõlemat 100 juurde, aga arvestan, et lihastele on vaja puhkust ning kui liiga kõrgele kohe tõusma hakata, siis võib motivatsioon järsku otsa saada. Sellest üritusest peab mõnu tundma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 20, 2013 at 12:53 p.l. #337105htilga
MemberNii karmiks ma seda elu endale ka ei tee, et 2 ja pool tundi järjest tuld annan. Praegu käisin harjutamas ja umbes tunni ajaga tegin 200 lõuatõmmet ja 200 rööbaspuud. Lihas on kange ja vajab sissetöötamist, aga olen kindel, et 8 tunni jooksul oleksid 10-15 korda suuremad numbrid täiesti reaalsed. Tegelikult läheks kohe praegu ja teeks veel ilmselt mõlemat 100 juurde, aga arvestan, et lihastele on vaja puhkust ning kui liiga kõrgele kohe tõusma hakata, siis võib motivatsioon järsku otsa saada. Sellest üritusest peab mõnu tundma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tegelikult päris kõva tulemus teise(?) trenni kohta peale 5 kuulist pausi jõusaalist. Rückenberg kirjutas siin (http://www.fitness.e…/wwwhullpeastee), et tahtis tunniga 300x teha, kuid tulemuseks sai 200x. Sa tegid aga juba nüüd 200x lõuga tunniga ning lisaks veel 200x rööbaspuud ka vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2013 at 1:03 p.l. #337106Janar Rückenberg
MemberSee lõuatõmmete teema on põnev ja kindlasti seljale väga arendav. Pooldan selliseid ettevõtmisi alati ja igal juhul. Oman selles osas ka ise korralikku praktikat:
http://www.fitness.ee/artikkel/1324/varustan-teid-huva-nouga-hasti-palju-tomba-louga
Ajendas mind sellisele lõuatõmbe katsetusele see mees oma kirjutisega:
http://www.fitness.ee/artikkel/1322/viie-kuuga-13-064-louatommet-i-osa/1
Siin on muidugi hästi oluline teadvustada, et mille peale välja minnakse, kas lühikesel perioodil maksimaalselt suurt tulemust tegema või soovitakse stabiilselt arenedes mõõdukalt iga päev tõmmates areneda. Kogemusest ütlen vaid niipalju, et 60 minutiga olen tõmmanud 200 lõuga, need olid ka ainult lõuad. See alguse jõud raugeb kiirelt ja pärast esimest poolt tundi läheb suureks taktikamänguks. Ise arvan, et kui üritada ühekordset lühikese aja peale püstitatud rekordit, siis 1000 päevas oleks ehk reaalne, aga seda kindlasti mitte päevi järjest ja see oleks päevas ka lagi.
Aga kui üritada pikalt läbi lõuatõmmete edasi minna ja areneda, siis 50 – 200 on päevas talutav ja seda ka kindlasti vahelduvalt. Päevi järjest 200 – ste mahtudega minna, veidi kindlasti kannatab, aga mitte pikalt. Ja muidugi oleneb kindlasti ka sellest, kas, kui palju ja mida juurde teha ning kas tõmmata LIIGUTUSE või LAILIHASE pealt. Ise tõmban kontrollitult ja lailihase pealt. Praktikas olen ise pigem 50 – 100 korduselisi päevaseid mahte periooditi rakendanud. Selliselt jääb energiat ka teisteks tegemisteks.
Aga edu Imrele sel lõuatõmmete ettevõtmisel igal juhul!!!
veebruar 20, 2013 at 1:26 p.l. #337108Sarge
MemberTegelikult päris kõva tulemus teise(?) trenni kohta peale 5 kuulist pausi jõusaalist. Rückenberg kirjutas siin (http://www.fitness.e…/wwwhullpeastee), et tahtis tunniga 300x teha, kuid tulemuseks sai 200x. Sa tegid aga juba nüüd 200x lõuga tunniga ning lisaks veel 200x rööbaspuud ka vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Janar tegi pealthaardes, Imre aga althaardes. Althaardes on lihtsam tõmmata.
veebruar 20, 2013 at 1:29 p.l. #337110htilga
MemberJanar tegi pealthaardes, Imre aga althaardes. Althaardes on lihtsam tõmmata.
Aga Imre tegi laialt althaardes, mis on jällegi raskem, kui kitsalt althaardes (mis oleks loomulikum asend althaarde puhul)
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2013 at 1:51 p.l. #337112vend vähk
ModeratorTegelikult päris kõva tulemus teise(?) trenni kohta peale 5 kuulist pausi jõusaalist. Rückenberg kirjutas siin (http://www.fitness.e…/wwwhullpeastee), et tahtis tunniga 300x teha, kuid tulemuseks sai 200x. Sa tegid aga juba nüüd 200x lõuga tunniga ning lisaks veel 200x rööbaspuud ka vahepeal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma olen ju sellise intensiivse trenni ja kiire taastumisega harjunud. Bodypumpi teen ju alates 2007 aastast ning nüüd lisaks ka CXWORX, mis on pumpist veel intensiivsem. Siinkohal täpsustaks, et lisavarustusena on mul seljas paks kaitseväe talvevorm, mis iseenesest kaalub päris palju. Kevadepoole on mul valmis pandud killuvest ja USA kiiver lisaraskusteks lisaks suvevormile. Pean tunnistama, et kuigi olen bodypumpis saanud korraliku jalgade ettevalmistuse, kipuvad praegu jalad ikkagi väsima, sest minu sõjaväesaapad on päris rasked ja pumpade ajal jalgade hoidmine mingis kindlas asendis on saabastega keeruline. Lisan veel, et rööbaspuud tegin 100 x laialthaardes ja 100 korda kitsalthaardes kastide vahel kus käelabad oli täies ulatuses kasti serva peal ja nii on harjumatu ning kindlasti raskem. Aja jooksul, kui lõuatõmbed juba tuhandetesse küündima peaksid hakkama, siis kindlasti püüan pooled tõmbed teha ka pealthaardes laialt. Hetkel ei ole see võimalik- te ei kujuta ettegi, millistes tingimustes mehed trenni teevad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 20, 2013 at 2:59 p.l. #337115JungaTroll
MemberKasutan ise tehtud vesti, 9kg hommikuti jooksmisel ja lisaraskuseks lõuatõmmetel. K…t, lõuatõmbeid eriti juurde ei tule aga jalad on hakanud vestiga nii ära harjuma, et laupäeviti on juba 20km jooksuringid.
veebruar 20, 2013 at 4:28 p.l. #337118vend vähk
ModeratorKasutan ise tehtud vesti, 9kg hommikuti jooksmisel ja lisaraskuseks lõuatõmmetel. K…t, lõuatõmbeid eriti juurde ei tule aga jalad on hakanud vestiga nii ära harjuma, et laupäeviti on juba 20km jooksuringid.
Nii need raskused vaikselt tõusevad. Arenguruumi veel on!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 20, 2013 at 4:52 p.l. #337120Nesatur
MemberSee lõuatõmmete teema on põnev ja kindlasti seljale väga arendav. Pooldan selliseid ettevõtmisi alati ja igal juhul.
Ajendas mind sellisele lõuatõmbe katsetusele see mees oma kirjutisega:
Seal artikli all küsitakse, et kuidas see rõngastega tõmbamine siis käib.
FIkseeritud kangil tõmbamine pidi jube kahjulik olema autori jutu järgi.
Janar või keegi oskab valgustada?
Riistvõimlejate rõngaid on mõeldud, mis ripuvad?
veebruar 20, 2013 at 7:41 p.l. #337133Akrapovic
MemberKui päeva jooksul teha neid lõuatõmbeid(saan aru, et järjest näiteks ei tee) mõtlen iga tund teha 3-5*max seeriat kas vaja enne käed selg kuidagi soojaks võimelda,et vältida vigastusi või kui oluline see ühe harjutuse jaoks on ?
veebruar 20, 2013 at 8:11 p.l. #337140vend vähk
ModeratorKui päeva jooksul teha neid lõuatõmbeid(saan aru, et järjest näiteks ei tee) mõtlen iga tund teha 3-5*max seeriat kas vaja enne käed selg kuidagi soojaks võimelda,et vältida vigastusi või kui oluline see ühe harjutuse jaoks on ?
Mul nüüd nagunii selline töö, kus liigun enamus ajast ringi ja toimetan. Päris tugitoolist ei lähegi lõuatõmbeid sooritama. Natukenegi peab soe sees olema.
veebruar 20, 2013 at 8:26 p.l. #337147Tragl
MemberIga soorituse eel tuleks teha ka venitusi. Lõuatõmbes on see eriti oluline. Prooviks isegi niisugust asja, kui ei peaks soojendama-venitama.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.