Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 17, 2013 at 8:36 e.l. #336919
vend vähk
ModeratorKas fitshopist saab maasikaid ja õunu ka osta?

Loomulikult! Küsimus on ainult hinnas! Kui väga palju maksta, siis hakkavad Ott ja Arnold ise Telliskivi tänaval maasikaid kasvatama ja künnavad selle EKFL maja sisehoovi üles ning teevad peenrad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2013 at 10:27 e.l. #336923vend vähk
ModeratorSuured tänud,mul ja mu põnnil on siiralt hea meel !
Tublid olite! Püüan täna püksid teele saata!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2013 at 5:29 p.l. #336942vend vähk
Moderator17.veebruar 2013
Niisiis, kohe hakkame perenaisega trenni minema. Täna siis bodypump ja loodan, et tuleb võimas seltskond, kes ennast tagasi hoidma ei hakka. Igasugused väljakutsed on alati teretulnud. Muidugi bodypumpi puhul on olulisel kohal ikkagi harjutuste õige sooritus, aga viimasel ajal kuulen siit ja sealt kuidas mingid tegelased teevad bodypumpi kükke 50-60 kg raskusega jne. Lisaks muud jõu- ja ilunumbrid. Eks ma olen neid lamadessurujaidki näinud, kes teevad rinnale hirmsaid seeriaid aga sügavusest on asi väga kaugel ja niisama nõkutamine on lihtsalt tillipikkuse küsimus. Ok, eks igaüks vaatab kuidas saab. Mina võtsin just oma kadunud pojad vastu- PUMP+, JOINT+ ja HT-R. Sain endale eile väga suurt toetust FAST peremeestelt ja nüüd ma ei kavatse ennast küll tagasi hoida! Ai kurja- kell on juba palju ja peame hakkama minema! Pidage vastu ja jälgige tehnikat!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2013 at 12:05 p.l. #336978vend vähk
Moderator18.veebruar 2013
Ilm on megailus! Kui oleks vaba päev, siis paneks jälle suusad alla ja läheks teeks mäe peal mõned suuskadega saltod vanade aegade mälestuseks. Mul on ikka väike plaan kunagi muretseda korralik varustus ja võtaks ka väikese filmioperaatorite meeskonna kaasa ja paugutaks mitmeid korraliku tasemega hüppeid, mida saab jäädvustada juba profivarustusega ning teeks sellise põneva ringvaate oma erinevatest hobidest, jõu- ja ilunumbritest. Oleksid põnevad klipid suusatrikkidest, kalapüügist, kulturismist jne.
Täna olen teinud juba varahommikul ühe bodypumpi. Õhtul annan Tartus Tamme spordihoones veel teise bodypumpi ja kui ma selle üllitise siin ära olen toksinud, siis teeks ka natuke jõutrenni käepäraste vahenditega. Tuleb hakata lõuatõmbeid ja rööbaspuud tegema, samuti teisi harjutusi- ühesõnaga ennast vormi ajada nagu see oli aastaid tagasi. Nädalavahetusel sain siis kätte suure FAST toetuse ja nüüd oleks nagu teine käik sees- täna läksid juba PUMP+, JOINT+, HERA80, BCAA, HT-R ning hetkel libistan vaikselt imemaitsvat vaniljemaitselist WHEY3-e. Õhtul PUDDING ja PROMIX kindlasti. Kahju, et FAST vitamiine ei tooda, aga äkki üllatavad lähiajal ka sellega.
Mis veel. Äramärkimist vajab kindlasti minu jaoks oluline sündmus, kus eile üks bodypumpi huviline ja fitness.ee fänn tõi mulle Tallinnast kaasa suure kotitäie erinevate riikide münte! Sain oma mündikogule põnevat täiendust ja suured tänud lahkele annetajale!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 18, 2013 at 12:42 p.l. #336982htilga
MemberFitShopis on ju väga häid Olimpi vitamiine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 18, 2013 at 1:08 p.l. #336984vend vähk
ModeratorFitShopis on ju väga häid Olimpi vitamiine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Eile ostsingi just need vitamiinid-mineraalid, aga tõsise FAST fännina loodan ikka FAST vitamiine kunagi näha. Just tegin kerge trenni: 65 lõuatõmmet ja 70 rööbaspuusurumist lisaraskustega. Nüüd hakkaniga päev harjutusi lisama ja koormust tõstma.
veebruar 18, 2013 at 1:19 p.l. #336985htilga
MemberSiis on varsti videomaterjali jälle oodata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2013 at 1:25 p.l. #336986vend vähk
ModeratorSiis on varsti videomaterjali jälle oodata!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See spordinurk, kus ma nüüd treenima hakkan, ei lähe kindlasti videolindile… Kunagi memuaarides ehk mainin seda.
veebruar 18, 2013 at 4:00 p.l. #336995martinkink
Member18.veebruar 2013
Ilm on megailus! Kui oleks vaba päev, siis paneks jälle suusad alla ja läheks teeks mäe peal mõned suuskadega saltod vanade aegade mälestuseks. Mul on ikka väike plaan kunagi muretseda korralik varustus ja võtaks ka väikese filmioperaatorite meeskonna kaasa ja paugutaks mitmeid korraliku tasemega hüppeid, mida saab jäädvustada juba profivarustusega ning teeks sellise põneva ringvaate oma erinevatest hobidest, jõu- ja ilunumbritest. Oleksid põnevad klipid suusatrikkidest, kalapüügist, kulturismist jne.
Täna olen teinud juba varahommikul ühe bodypumpi. Õhtul annan Tartus Tamme spordihoones veel teise bodypumpi ja kui ma selle üllitise siin ära olen toksinud, siis teeks ka natuke jõutrenni käepäraste vahenditega. Tuleb hakata lõuatõmbeid ja rööbaspuud tegema, samuti teisi harjutusi- ühesõnaga ennast vormi ajada nagu see oli aastaid tagasi. Nädalavahetusel sain siis kätte suure FAST toetuse ja nüüd oleks nagu teine käik sees- täna läksid juba PUMP+, JOINT+, HERA80, BCAA, HT-R ning hetkel libistan vaikselt imemaitsvat vaniljemaitselist WHEY3-e. Õhtul PUDDING ja PROMIX kindlasti. Kahju, et FAST vitamiine ei tooda, aga äkki üllatavad lähiajal ka sellega.
Mis veel. Äramärkimist vajab kindlasti minu jaoks oluline sündmus, kus eile üks bodypumpi huviline ja fitness.ee fänn tõi mulle Tallinnast kaasa suure kotitäie erinevate riikide münte! Sain oma mündikogule põnevat täiendust ja suured tänud lahkele annetajale!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Fasti maasikad on ju täitsa olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 18, 2013 at 7:35 p.l. #337004vend vähk
ModeratorFasti maasikad on ju täitsa olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahtlane. See kõlab nagu Sparta mustikas
veebruar 19, 2013 at 7:48 p.l. #337073vend vähk
Moderator19.veebruar 2013
Täiesti masendav. Juba otsisin oma rannariided üles ja olin valmis ka päikesekreemipurgi lahti kruvima, aga läks jälle talveks. Kuna eriline murdmaasuusamees ei ole, siis nagu ei oskagi sellest talvest rohkem rõõmu tunda. Mingid hullunud kevadlinnud juba vaikselt käuksuvad kuskil põõsastes ja kassid-koerad ka jooksevad tatiste nägudega ringi ja tahavad kõikidega sugu tegema hakata, aga lume sulamiseni läheb veel aega.
Mina olen enda lodeva ja karvase ihu arendamise ka oluliselt kõrgemale kohale seadnud. Kes on minu tegemiste järjepidevad lugejad, need teavad, et eile alustasin täiesti uut programmi. Lisaks CXWORX ja BODYPUMP programmile teen nüüd iga päev ka lõuatõmbeid ja rööbaspuusurumist. Lõuatõmbeid teen laialt althaardes ning rööbaspuud küll laia- küll kitsa haardega. Täna tegin laialt ning tunda oli, kuidas rind sai hirmsa paugu. Althaardes lõuatõmbeid teen ennekõike sellepärast, et ka kärbunud biceps uuesti paisuma hakkaks. Nii lõuatõmbeid kui ka rööbaspuud teen lisaraskustega. Tänase päeva jooksul siis 125 lõuatõmmet ja 100 rööbaspuud. Püüan iga päevaga teha uued korduste rekordid ning julgen spekuleerida, et juba paari kuu joooksul teen ehk 2-3000 kordust päevas. Kindlasti võiks ju mõni lugeja kiunuma hakata, et nii palju seeriaid teen raudselt mitu tundi järjest, aga ma ei pea korraga tegema. Umbes 15 minutiga 2-300 kordust ja siis jälle poole tunni pärast uuesti vahelduseks suurema lisaraskusega jne. Kui ei katseta, siis ei saagi teada. Tänagi tegin 15-20 kordust, puhkasin 1 minut ja uuesti. Lõpuosa oli päris raske, aga ühe seeria tegin 20 minutit eraldi hiljem ja oleks nagu uuesti sündinud! Eks varsti toon sellesse programmi sisse ka teisi harjutusi, aga hetkel nendest piisab kui olen juba 5 kuud jõusaalist eemal olnud.Ausaltöeldes juba praegu on selg kergelt valus. Kehakaal oli õhtul pärast CXWORX-i 84,7 kg aga visuaalselt olin punnis nagu +90! Kui nii edasi, siis annan varsti põhjust igasugusteks spekulatsioonideks.

Toidulisanditest on täna läinud WHEY+, WHEY3, PUMP+, JOINT+, praegu tegin HERA80 värske banaaniga ja pärast veel väike koks PROMIX kuivatatud ploomiga. Hirmus pauk on sees ja homse suhtes on suured plaanid!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2013 at 8:30 p.l. #337079martinkink
MemberPäris huvitav oleks teha 3000 lõuatõmmet päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 19, 2013 at 8:32 p.l. #337080J.J
MemberPäris huvitav oleks teha 3000 lõuatõmmet päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seal oli vast üks null üleliia…..
veebruar 19, 2013 at 9:33 p.l. #337089vend vähk
ModeratorSeal oli vast üks null üleliia…..
See null oli õiges kohas. Lähtun sellest samast põhimõttest, et olen umbes samas suurusjärgus kõhtu treeninud mingil ajal ja siis oli ka kõht elu parimas vormis.
veebruar 20, 2013 at 4:22 e.l. #336441Archangel
MemberSee null oli õiges kohas. Lähtun sellest samast põhimõttest, et olen umbes samas suurusjärgus kõhtu treeninud mingil ajal ja siis oli ka kõht elu parimas vormis.

Tundub, et Serge Nubret oli maailma parima kõhu vormimise tõel väga lähedal kuna tegi samuti 2000x istulitõusu päevas ja omas IMO läbi aegade parimat kõhtu. Küll tegi ta seda aastakümneid ja nii iga päev. Seega Imre sul on aeg traditsiooni jätkata, et hoida oma Radiaator maailma parimate hulgas.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Samas 3000 lõuatõmmet oleks totaalne eneseületus vist mistahes inimloomale. Kunagi tegin iga päev 100x ja nii nädal aega järjest. Käed olid rakkus nii, et jube ja selg kiskus krampi. Kardan, et regulaarselt nii 3000-ni minna tähendaks surma.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.