Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 16, 2013 at 1:04 p.l. #336876
a n d y
Member15.veebruar 2013
Tänase päeva teises pooles käisin Fitlife spordiklubis fotokaameraga ringi. Tegin oma õpilastest pilte ja paugutasin ka jõusaali rahva keskel nii et välkus. Oma suureks üllatuseks avastasin ühel tublil mehel sellise selja. Selles suhtes, et treenitud kehaga mehi on ennegi nähtud, aga hämmastas mind selle mehe juures just selja keskosa meeletu kuivus. Kas olete varem midagi sellist näinud? Kuidas sellist asja saavutatakse? Müstika.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no seda venda isiklikult tundes tean rääkida ühe räpase saladuse. Kutt lükkab päevas oma 5 kohupiima sisse! …
veebruar 16, 2013 at 1:08 p.l. #336877a n d y
Member16.veebruar 2013
Hakkame perega Tallinna poole liikuma ja lööme pealinnas korra majja! :roll:Et spordisõpradel siin igav ei hakkakas, teeme väikese võistluse. Kes tänase päeva jooksul(laupäev, 16.veebruar 2013) teeb kõige vägevama kiidulaulu legendaarsele JOINT+ le, sab endale päeva lõpus auhinnaks megaedevad püksid. Püksid saadeti mulle USA-st, aga oleme ausad- 28 suurus on ikka väga väike. Mõnele noorele mehele oleksid sellised püksid aga nagu rusikas silma auku! Muidugi võite nende pükste nimel Jointi ülistavaid ridasid toksida ka näiteks noorema venna, poja, onupoja jne tarbeks. Kirjutage oma kogemustest Jointiga, oma emotsioonidest, fantaasiatest jne. Tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pole veel JOINT+ ise proovinud, aga püksid võtaks ja kingiks õepojale, kes on veel pisike, aga kui suuremaks saab, siis kannaks neid uhkusega. Aga kiidulaul! KUI JOINT+ SOBIB IMRELE, SIIS SOBIB KA SULLE, KUNA IMRELE SOBIB VAID PARIM:P
veebruar 16, 2013 at 6:21 p.l. #336888martinkink
Member16.veebruar 2013
Hakkame perega Tallinna poole liikuma ja lööme pealinnas korra majja! :roll:Et spordisõpradel siin igav ei hakkakas, teeme väikese võistluse. Kes tänase päeva jooksul(laupäev, 16.veebruar 2013) teeb kõige vägevama kiidulaulu legendaarsele JOINT+ le, sab endale päeva lõpus auhinnaks megaedevad püksid. Püksid saadeti mulle USA-st, aga oleme ausad- 28 suurus on ikka väga väike. Mõnele noorele mehele oleksid sellised püksid aga nagu rusikas silma auku! Muidugi võite nende pükste nimel Jointi ülistavaid ridasid toksida ka näiteks noorema venna, poja, onupoja jne tarbeks. Kirjutage oma kogemustest Jointiga, oma emotsioonidest, fantaasiatest jne. Tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Need on jah täpselt men`s physique püksid ja ega ka rannas nende pükstega oleks vist päris tegija

JOINT+ pole ka veel jõudnud proovida, aga Imre proovis ja jäi ellu, järelikult sobib ka sulle. Ja need kapslid… mmm
veebruar 16, 2013 at 7:30 p.l. #336896vend vähk
Moderator:roll:Kellele ma need püksid nüüd peaksin andma? Muidugi südaööni on veel aega
veebruar 16, 2013 at 7:33 p.l. #336897Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo ma mõtlesin ka osa võtta, aga südaöö on natukene vara.
Mitte et ma pükse tahaks, vaid niisama.
Noh, nagu Imre mulle täna ütles “Sinu ###### sinna sisse ei mahu, aga sa võid need püksid endale pähe tõmmata.”
veebruar 16, 2013 at 7:51 p.l. #336898Akrapovic
MemberRäägitakse ,et pilt räägib rohkem kui tuhat sõna ,siis ühel kõvemal põnnil läheks seda hädasti vaja,ütles kui issi JOINT + ei too, siis sit*b kõik mähkmed täis ja lubas järgmised 7 päeva öö otsa kisada . Ni et asi on elu ja surma küsimus !!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
veebruar 16, 2013 at 8:15 p.l. #336900KristoR
MemberJoint + on nii ränk kraam , et ma jõuan isegi bodypumpi pühapäeval peale trenni ( uued lühkarid jalas ) ! !!!! !
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2013 at 8:18 p.l. #336901Martin Mägi
MemberArnold is numero uno and he is smoking a Joint.
veebruar 16, 2013 at 8:29 p.l. #336902vend vähk
ModeratorNo ma mõtlesin ka osa võtta, aga südaöö on natukene vara.
Mitte et ma pükse tahaks, vaid niisama.
Noh, nagu Imre mulle täna ütles “Sinu ###### sinna sisse ei mahu, aga sa võid need püksid endale pähe tõmmata.”
Sinu paks …. sinna ei mahu! Ole täpsem!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2013 at 8:31 p.l. #336903vend vähk
ModeratorRäägitakse ,et pilt räägib rohkem kui tuhat sõna ,siis ühel kõvemal põnnil läheks seda hädasti vaja,ütles kui issi JOINT + ei too, siis sit*b kõik mähkmed täis ja lubas järgmised 7 päeva öö otsa kisada . Ni et asi on elu ja surma küsimus !!!
Pole paha! Väga viisakas kommentaar! Kas keegi suudab sellisele pildile midagi vastu panna?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 16, 2013 at 10:08 p.l. #336313vend vähk
ModeratorUsun, et kõik nõustuvad minuga, et Cyonara on saatnud kõige parema vastuse! Ole hea, võta minuga fitness.ee postkastis ühendust ja lepime kokku, kuidas sa need uhked püksid kätte saad!
veebruar 17, 2013 at 7:20 e.l. #336909Akrapovic
MemberUsun, et kõik nõustuvad minuga, et Cyonara on saatnud kõige parema vastuse! Ole hea, võta minuga fitness.ee postkastis ühendust ja lepime kokku, kuidas sa need uhked püksid kätte saad!
veebruar 17, 2013 at 7:54 e.l. #336912martinkink
MemberSee oli tõesti võitu väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 17, 2013 at 7:55 e.l. #336913vend vähk
Moderator17.veebruar 2013
Eile käisin siis pealinna tripil ja krt see Tallinn võiks Tartule natuke lähemal olla! Käisin ka EKFL peakorteris kus kedagi bossidest kahjuks ei olnud, aga Telliskivi Fitshopis oli minu üllatus suur kui nägin leti taga teda ennast! Jah, armsad sõbrad, ma tunnen ta ilmeksimatult ära! See oli meie kõigi poolt palavalt armastatud esimodell Carmen Kass!
Kelle Fitshop järgmisena leti taha paneb? Mõne näitleja? Näiteks Eesti ainukese näitleja Ott Sepa?Tallinnast tulin tagasi ka suure toidulisandite arsenaliga. Nüüd me nälga ei jää ja hakkab hirmus ranna vormi tegemine!
veebruar 17, 2013 at 8:00 e.l. #336914martinkink
MemberKas fitshopist saab maasikaid ja õunu ka osta?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.