Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2013 at 3:19 p.l. #313778
vend vähk
Moderatorhttp://en.wikipedia.org/wiki/Krampus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Päris hirmus! Mina oleksin sellel ajal raudselt hea laps olnud
veebruar 11, 2013 at 11:04 e.l. #293509vend vähk
Moderator11.veebruar 2013
Ja ongi uus nädal jälle liikuma hakanud ning vägev nädalavahetus selja taga. Laupäeval olin pealinnas, aga kavandatud keskpäevase aja asemel jõudsime pealinna alles pärast 15:00 ja siis oli juba hilja Telliskivi tänavale EKFL peakorterisse minna. Ka sellel nädalavahetusel liigun pealinna poole- mul praegu lemmikloom pealinnas peigmehe juures rõõmuhetki nautimas ja loodetavasti sellest õnnest paari kuu pärast ka pesakond vahvaid kutsikaid tuleb. Nii et kõik bullterjeri fännid võivad ühendust võtta.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna on juba üks trenn tehtud ning päris võimas bodypump oli seekord! Arvestades, et mul oli varahommikul jälle väga tugev Team kohal, siis tegime väga intensiivse trenni pea-aegu olematute pausidega ning bicepsit ja õlga treenisime seekord istudes ning mõlemad jalalihaseharjutused asendasin uue CXWORX programmi jalaharjutustega. Tunni lõpuks oli kehakaal 84,2 kg, mis on täiesti normaalne. Toidulisandite arsenal on jäänud väga õhukeseks. HT-R, WHEY3, FEED ja BLOCK on otsa saanud, samuti PUMP+ ning HERA80 kohe läbi saamas. Samas, mis ei tapa-teeb tugevamaks! Kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab! Ma nüüd välja lund lükkama!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 12, 2013 at 8:12 e.l. #290557vend vähk
Moderator12.veebruar 2013
Vastlapäev. Oleme ausad- kerge vastlakukkel on täna hommikul juba minu rasvasesse ihusse tunginud suure, välja veninud mao lõpututesse avarustesse kanafilee ja kohupiima kõrvale. Loodetavasti läheme lastega õhtul ka kelgutama. Noorem tütar sai täna 3 kuu vanuseks ja tema tahaks kindlasti vastlatrallist osa saada- ta on meil hull peoloom.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtul annan ka ühe CXWORX tunni ning peab tunnistama, et see programm on hakanud võimsalt populaarsust koguma. CXWORX on ennekõike süvalihaste treenimiseks mõeldud programm. Panen selle programmi erinevate harjutuste kohta ka mõned pildid üles:
Paari sõnaga ka toitumisest. Ikka hoian sellist proteiinikurssi eesmärgiga kevadeks inimese moodi välja näha. Päris sardelliks ei söö ja ei ole enam kavatsustki sellise tegevusega enda tervist lammutada. Hoian kehakaalu ilusti 84-85 kg lähedal. Tänaseks olen endale tööle kaasa võtnud Talleggi sutsutatud kanafilee, samuti mõned väherasvased kohupiimakreemid ja loomulikult toidulisandid. Lisanditest läksid hommikul PUDDING(karamelli) ja siis veel viimastest varudest igast lisandist natuke. Rasked ajad ja nälg on majas. Viimased leivakoorukesed lähevad laste vahel jagamiseks
veebruar 12, 2013 at 8:20 e.l. #290386martinkink
Member12.veebruar 2013
Vastlapäev. Oleme ausad- kerge vastlakukkel on täna hommikul juba minu rasvasesse ihusse tunginud suure, välja veninud mau lõpututesse avarustesse kanafilee ja kohupiima kõrvale. Loodetavasti läheme lastega õhtul ka kelgutama. Noorem tütar sai täna 3 kuu vanuseks ja tema tahaks kindlasti vastlatrallist osa saada- ta on meil hull peoloom.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Õhtul annan ka ühe CXWORX tunni ning peab tunnistama, et see programm on hakanud võimsalt populaarsust koguma. CXWORX on ennekõike süvalihaste treenimiseks mõeldud programm. Panen selle programmi erinevate harjutuste kohta ka mõned pildid üles:
Paari sõnaga ka toitumisest. Ikka hoian sellist proteiinikurssi eesmärgiga kevadeks inimese moodi välja näha. Päris sardelliks ei söö ja ei ole enam kavatsustki sellise tegevusega enda tervist lammutada. Hoian kehakaalu ilusti 84-85 kg lähedal. Tänaseks olen endale tööle kaasa võtnud Talleggi sutsutatud kanafilee, samuti mõned väherasvased kohupiimakreemid ja loomulikult toidulisandid. Lisanditest läksid hommikul PUDDING(karamelle) ja siis veel viimastest varudest igast lisandist natuke. Rasked ajad ja nälg on majas. Viimased leivakoorukesed lähevad laste vahel jagamiseks
See treening sobib täpselt vastlapäevale, kus igalt poolt lausa “surutakse” vastlakukleid sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, et ise ka mõne liu lased, mägedel on alati hea vaadata, kuidas suured mehed koos väikeste lastega lumes müravad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 12, 2013 at 9:36 e.l. #336656vend vähk
ModeratorSee treening sobib täpselt vastlapäevale, kus igalt poolt lausa “surutakse” vastlakukleid sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vaata, et ise ka mõne liu lased, mägedel on alati hea vaadata, kuidas suured mehed koos väikeste lastega lumes müravad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks ma üritan vaikselt. Peab ainult mingi sõiduriista muretsema
veebruar 12, 2013 at 10:42 e.l. #336662IVARK
MemberSa panid kerge vastlakukli, ma panin kolm:-) Õnneks on ka seal veidi valku, selles rasvases vahukoores, ma mõtlen:-) Mõni päev paraku kisub süsivesikute päevaks ja täna on see päev. Ilmselt ei näe ma kevadel ilmselt välja mitte nagu sardell vaid pigem vastlakukkel. Eks peab oma treeningud siis vastavale kaloraažile kohandama ja see ei ole mitte meeldiv. Teeks ka mingi uue dieediprogrammi, nt. süsivesikudieet ja nimetaks kuidagi vägevalt, nt. neoliitikumi-dieet vm.
veebruar 12, 2013 at 10:59 e.l. #336665vend vähk
ModeratorSa panid kerge vastlakukli, ma panin kolm:-) Õnneks on ka seal veidi valku, selles rasvases vahukoores, ma mõtlen:-) Mõni päev paraku kisub süsivesikute päevaks ja täna on see päev. Ilmselt ei näe ma kevadel ilmselt välja mitte nagu sardell vaid pigem vastlakukkel. Eks peab oma treeningud siis vastavale kaloraažile kohandama ja see ei ole mitte meeldiv. Teeks ka mingi uue dieediprogrammi, nt. süsivesikudieet ja nimetaks kuidagi vägevalt, nt. neoliitikumi-dieet vm.
Hetkeseis on 3:2 sinu kasuks, aga usun, et südaööseks olen sinust mööda pannud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 12, 2013 at 12:29 p.l. #336671vend vähk
ModeratorTänane päeva pomm:
http://sport.postimees.ee/1135080/valus-look-kreeka-rooma-maadlus-haaletati-olumpiamangude-kavast-valja
Kreeka-Rooma maadlus ongi ju OLÜMPIA! Mis järgmisena? Hääletavad jooksmise, odaviske ja kuulitõuke ka välja?
veebruar 12, 2013 at 1:38 p.l. #336683matti
MemberJooksmine ja käimine. Tuleviku inimene ei liigu jala
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Õigupoolest ei ole ta selleks enam puhtfüüsiliselt võimeline.veebruar 12, 2013 at 2:32 p.l. #336689trewe
MemberMaadlusel pole siiski täiesti võimatu 7 aasta pärast toimuval olümpial esindatud olla. Nimelt kandideerib antud ala koos softpalli, karate, squashi, ronimise, rulluisutamise, surfi, pesapalli ja wushuga vabaks jäävale kohale. Otsuse teeb ROK septembris, kui valitakse ka 2020. aasta olümpialinna.
Lihtsalt võimatu, et maadlus välja hääletatakse, kui kõrval on sellised alad. Ei maksa muretseda.
veebruar 12, 2013 at 4:18 p.l. #336692Rebane
KeymasterMaadlusel pole siiski täiesti võimatu 7 aasta pärast toimuval olümpial esindatud olla. Nimelt kandideerib antud ala koos softpalli, karate, squashi, ronimise, rulluisutamise, surfi, pesapalli ja wushuga vabaks jäävale kohale. Otsuse teeb ROK septembris, kui valitakse ka 2020. aasta olümpialinna.
Lihtsalt võimatu, et maadlus välja hääletatakse, kui kõrval on sellised alad. Ei maksa muretseda.
Selliste alade kõrval peaks ikka tiba küll kartma.
veebruar 12, 2013 at 6:29 p.l. #336700vend vähk
ModeratorSelle maadluse väljahääletamisega olen kulturismi olümpia-alaks pürgimise suhtes oluliselt skeptilisem
veebruar 12, 2013 at 8:28 p.l. #336712IVARK
MemberKes seal hääletamiskomisjonides istuvad, mingid pepuvennad või, asi kisub ikka kiiva.
veebruar 12, 2013 at 8:50 p.l. #336717vend vähk
ModeratorKes seal hääletamiskomisjonides istuvad, mingid pepuvennad või, asi kisub ikka kiiva.
Justnimelt. Vanad alguses sõid vastlakukleid, siis põrutasid üksteist igas asendis ja siis otsustasid, et maadlejad on nende valudes süüdi.
veebruar 13, 2013 at 8:45 e.l. #336729htilga
MemberVastan teema pealkirjale: äkki jõutreening? http://sport.delfi.ee/news/spordimeditsiin/treening/noorte-joutreening-voib-olla-ohtlik.d?id=65667498
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.