Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
veebruar 5, 2013 at 11:51 e.l. #336514
vend vähk
ModeratorAga sa värske hirveverega pole proovinud?
Saaks rauda ka.
Sokupiim pidi ka hea olema! Proovi sina sellega!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 5, 2013 at 4:00 p.l. #119011Sarge
MemberHello AnneP!
Hard to say. Now i have 3 kids + dog and no time at all for the gym. Anyway hope to come back as soon as possible
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei leia 3-4 tundi nädalas jõusaali jaoks?
veebruar 5, 2013 at 4:06 p.l. #233699Kristjan-Johannes Konsap
MemberEi leia 3-4 tundi nädalas jõusaali jaoks?
veebruar 5, 2013 at 7:08 p.l. #336530vend vähk
ModeratorEi leia 3-4 tundi nädalas jõusaali jaoks?

No ma teen ju rühmatreeninguid ka igal nädalal 6-7 tundi ja riigitööl on töökoormus kordades suurenenud viimastel kuudel. Kui hr Merisalul peaks kunagi 3 last tekkima, siis küll ma tuletan meelde seda sama küsimust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 5, 2013 at 7:21 p.l. #336531Sarge
MemberNo ma teen ju rühmatreeninguid ka igal nädalal 6-7 tundi ja riigitööl on töökoormus kordades suurenenud viimastel kuudel. Kui hr Merisalul peaks kunagi 3 last tekkima, siis küll ma tuletan meelde seda sama küsimust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uue ametiga seoses on mul nüüd 170 last
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.veebruar 5, 2013 at 8:45 p.l. #336538Kristjan-Johannes Konsap
MemberUue ametiga seoses on mul nüüd 170 last
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jumal tänatud, et mitte bioloogilised lapsed.
Kujutaksite ette 170 Taavi Merisalut?
Maailmalõpp.
veebruar 5, 2013 at 10:09 p.l. #335291vend vähk
ModeratorUue ametiga seoses on mul nüüd 170 last
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Töö ajal võib neid ka miljon olla, aga kui pead tööpäeva lõpus koju minema ja puhkamise asemele kolme jõnglasega tegelema, siis tunned, kuidas elumahlad välja pigistatakse
veebruar 6, 2013 at 4:41 e.l. #336542vend vähk
ModeratorMa ilmselt ühineksin sinu kätekõverdustega siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No aga siis peame hakkama uurima seda asja
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2013 at 10:22 e.l. #336550vend vähk
Moderator06.veebruar 2013
Kuue päeva pärast on Vastlapäev ja kaheksa päeva pärast Sõbrapäev. Üks suur pidu ja pillerkaar igal pool. See Sõbrapäev on kõige kummalisem. Mis ma peaksin sõbrale lilli kinkima või? Vastlapäevaga seostuvad mul ikka mälestused vanast heast vene ajast kui Tartus, Kassitoomel oli koos tuhandeid kelgutajaid ja Ülikooli kursused tulid kohale suurte saanidega ning valus oli vaadata, kui mõni tegelane sellele ette juhtus jääma. Saan lükati karjaga üles ja siis jälle mäest alla 20-30 inimesega. Kiirabil olid käed-jalad kogu aeg tööd käis ja eks sai oma silmaga nähtud igasuguseid põnevaid traumasid. Isegi sõitsin raudkelguga mingil mehel esihamba peast välja, aga härra oli minu õnneks tõsistes orienteerumisraskustes ja ei saanud lolli väikest jõhkardit kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd on seis selline, et Vastlapäeval on mäe peal 50 inimest, kelledest ainult pooltel on kelgud ja lapsed vaatavad silmad punnis ja õhkavad, et issand kui palju rahvast! Ok, Vastlapäevani on veel aega. Eile käisime perenaisega kinos ja vaatasime sellist filmi nagu “Nõiakütid Hans ja Grete”. Olin selle filmi suhtes natuke skeptiline, aga asjata! Väga kõva meelelahutusfilm oli, kus igasuguseid nõidasid küll poodi, küll põletati! Muusika oli võimas ja kindlasti soovitan seda vaadata kõigil, kellele meeldivad kiiksuga filmid! Selle filmi kodukas on siin:http://www.hanselandgretelmovie.com/
Trennist ja toitumisest ka paari sõnaga.
Varahommikul tegin bodypumpi ja täna on töö juures ka palju füüsilist tegevust. Toidulauale võtsin lõunaks 2 pakki kanafileesinki ning mõned kohupiimakreemid. Samuti on praeguseks kindla kohu minu sisikonnas leidnud HT-R, PUMP+, WHEY3, SHOCK ja HERA80
Õhtul lähevad veel kindlasti PROMIX ja PRODE90
veebruar 6, 2013 at 11:24 e.l. #336551Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo ma küll lilledest ära ei ütleks.
veebruar 6, 2013 at 11:28 e.l. #336552Samakamees
MemberMa õppisin uue termini ära “tulp” . Ma võin sulle tulpi anda, if u know what i mean
veebruar 6, 2013 at 4:38 p.l. #336566martinkink
Member06.veebruar 2013
Isegi sõitsin raudkelguga mingil mehel esihamba peast välja, aga härra oli minu õnneks tõsistes orienteerumisraskustes ja ei saanud lolli väikest jõhkardit kätte.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma arvan, et suust äkki ikkagi lendas hammas välja ja kas siis oli terve mägi vereradu täis?

Päris kurb vastlapäev oli see küll kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 6, 2013 at 7:39 p.l. #336587vend vähk
ModeratorMa arvan, et suust äkki ikkagi lendas hammas välja ja kas siis oli terve mägi vereradu täis?

Päris kurb vastlapäev oli see küll kellelegi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oh, ära räägi… Varahommikuks oli mägi päris verine. Aegade jooksul õnnestus mul Kassitoomel näha kõiki näotraumasid- nina, lõua- ja teiste piirkondade murdusid, ise nägin kuidas noored männid ükshaaval maha sõideti, kõige jõhkramal vennal õnnestud roolikelguga puuu maha sõita nii õnnetult, et jalg jäi vahele ja oli lahtine sääreluumurd, lisaks põnev vaatepilt 1986 aasta talvel kui mingi hull vene mees oli suure kilega spagaati kahe puu vahelt läbi sõitnud ja kohalekutsutud kiirabi tuli kohale lakk-kingadega ning teipisid rebenenud jalgadega vennikese kanderaami külge kinni ja üritasid mäest üles saada, aga kukkusid korduvalt tagasi alla ja kanderaamimees prantsatas maha ja veeres alla hirmsa lõugamise saatel. Külma võis sellel päeval olla ligi 30 kraadi- need olid külmapühad. Seal oli igal nädalal mõni tõsisem trauma. Ise murdsin korra oma pöidlaluu ja lugematud korrad kukkusin hinge kinni, aga suuremaid õnnetusi ei olnud. Selline tore lapsepõlv siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2013 at 5:50 e.l. #118066vend vähk
ModeratorMa õppisin uue termini ära “tulp” . Ma võin sulle tulpi anda, if u know what i mean

Varsti-varsti tulevad Sõbrapäev ja naistepäev ning tai pohh kui sa lillede asemel naistele mingisuguseid teisi tulpe annad!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 7, 2013 at 11:09 e.l. #336612IVARK
MemberSõbrapäeval kingin sõbrale lilled ja naistepäeval naisele õõtshoova või teeks vastupidi? Kas naine on ka sõber, selles on küsimus aga pubekatele on see jah tähtis päev, nummi värk, roosat vahtu kõik kohad täis.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.