Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2013 at 8:09 p.l. #335454
martinkink
MemberMa olen ise ka hästi tihti eksperimenteerinud blenderiga. Kõik mis tundub hea ja tervislik lükkan sisse ja lasen neil seguneda. Siiamaani ei ole veel midagi halba kokku keeranud. Väga hea on igasuguseid marju ja piimatooteid segada omavahel.
jaanuar 23, 2013 at 4:32 e.l. #335465vend vähk
ModeratorMa olen ise ka hästi tihti eksperimenteerinud blenderiga. Kõik mis tundub hea ja tervislik lükkan sisse ja lasen neil seguneda. Siiamaani ei ole veel midagi halba kokku keeranud. Väga hea on igasuguseid marju ja piimatooteid segada omavahel.
See ongi asja võlu! Isegi kui mõnele kuivatatud ploomile on tootjate poolt kivi sisse jäetud- kõik purustatakse pehmeks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2013 at 9:27 e.l. #335474RihoK2go
MemberPole olemas sellist asja nagu sügavkükk, vaid kükk.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(Veerandkükk, poolkükk ja kükk.)
Kükki tuleb teha õigesti, mitte nii nagu eelpoolmainitud pildil. Soovitan ära õppida.
jaanuar 23, 2013 at 11:37 e.l. #335493vend vähk
ModeratorKükki tuleb teha õigesti, mitte nii nagu eelpoolmainitud pildil. Soovitan ära õppida.

Millega vastab hr Merisalu? See võis valus olla
jaanuar 23, 2013 at 1:52 p.l. #335516Akrapovic
MemberMillega vastab hr Merisalu? See võis valus olla
Julgen arvata ,et hetkel toimub Nõo jõukas kõvem fotosessioon,kus kokku saavad kannad ja kannikad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2013 at 2:21 p.l. #335523ville1
MemberSee ongi asja võlu! Isegi kui mõnele kuivatatud ploomile on tootjate poolt kivi sisse jäetud- kõik purustatakse pehmeks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>suht kindel võid olla et terad lähevad mingil hetkel. mul naine jahvatas blenderiga suht süütuna tunduvaid kohviube. Hiljem avastasin nii mõnegi metallipuru tüki kohipuru seest. EI OLE TEGU ODAVA BLENDERIGA
jaanuar 23, 2013 at 2:25 p.l. #335525martinkink
Membersuht kindel võid olla et terad lähevad mingil hetkel. mul naine jahvatas blenderiga suht süütuna tunduvaid kohviube. Hiljem avastasin nii mõnegi metallipuru tüki kohipuru seest. EI OLE TEGU ODAVA BLENDERIGA
Raud on ka ju kehale vajalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2013 at 3:04 p.l. #335529Sarge
MemberKükki tuleb teha õigesti, mitte nii nagu eelpoolmainitud pildil. Soovitan ära õppida.
Nimelt, mis siin valesti siis on?
Liigesed ühel liinil, raskus kandadel, selg sirge…
jaanuar 23, 2013 at 3:58 p.l. #335537ville1
MemberRaud on ka ju kehale vajalik
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nali naljaks aga sellisel kujul küll mitte!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea ei kujuta ette mida võib väike metallitükk organismis teha kui vereringesse satub?
jaanuar 23, 2013 at 5:11 p.l. #335542vend vähk
ModeratorJulgen arvata ,et hetkel toimub Nõo jõukas kõvem fotosessioon,kus kokku saavad kannad ja kannikad.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kannad ja kannikad! Sellise avalduse eest võiks sõnaseadjale kohe mingi eripreemia anda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2013 at 5:39 e.l. #335149vend vähk
Moderatorsuht kindel võid olla et terad lähevad mingil hetkel. mul naine jahvatas blenderiga suht süütuna tunduvaid kohviube. Hiljem avastasin nii mõnegi metallipuru tüki kohipuru seest. EI OLE TEGU ODAVA BLENDERIGA
Raudmeeste jook!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2013 at 7:17 e.l. #335599vend vähk
Moderator24.jaanuar 2013
Just lugesin Postimehest pikemat artiklit noorte suhtumisest sporti jne. Masendav. Väga masendav.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://sport.postimees.ee/1113782/laiskus-vaesus-ja-vanemate-toe-puudus
jaanuar 24, 2013 at 7:49 e.l. #335602IVARK
MemberKodust algab siiski kõik, ma oma poisiga kavatsen küll trenni teha, hetkel kolmene aga parem ja vasaksirge tuleb juba päris hästi välja. Väiksed õpivad kõike eeskuju järgides ja kui ta näeb minu liigutusi, siis ta tahab kohe neid järgi teha. Tõsi, kätekõverdused ei tule hästi välja aga seda kui tugev ta on üritab ikka demonstreerida. Kui eeskujuks on aga diivanil lösutav läppariga kõverik, siis seda ta ka jäljendama hakkab. Kardinaalne erinevus on nt. isegi kolmeaastastel, üks oskab nutitelefonil menüüst mängud üles leida ja teine paneb põrandal puslesid või ehitab linna.
jaanuar 24, 2013 at 7:51 e.l. #335608Leegi-H
Member24.jaanuar 2013
Just lugesin Postimehest pikemat artiklit noorte suhtumisest sporti jne. Masendav. Väga masendav.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See on nõme, et ei ole mingit rahalist piirmäära. Kui vanemad saavad uhket maasturit lubada siis ostku ka suusad ära aga kui leibkonna sissetulek on alla mingi piiri siis saab nt kooli poolt suusad laenuks, mis mingi toetusega on sinna varutud.
Mina kooli ajal vihkasin suusatamist meeletult, sest vanematel raha ei piisanud ja suusad sain kuskilt suguvusa käest ja saapad samamoodi. Aga eraldi.
Õhtul pimedas metsas üksi suusatada, sest ülejäänud klass on eest ära läinud on päris hirmus. Ja tohutult motivatsiooni alandav kui iga kümne tõuke tagant tuleb jälle paus teha ja saabas uuesti külge kinnitada. Ei usu, et õpetajale ka väga meeldib üksikut õpilast järgi oodata kui oleks võinud ammu koju minna.
Samas ülikooli suusalaager korraliku laenutatud varustusega oli teine teema. Kui mäest allatulekud välja arva oli suusatamine täitsa lõbus ja tore tegevus.
jaanuar 24, 2013 at 8:07 e.l. #335610IVARK
MemberMa mäletan hästi neid aegu kui tuli suuskadega kooli minna, sest oli suusapäev. Mul polnud neid klambreid, millega suuski kokku panna ja üsna ebamugav oli. Mingi lemmikpäev see ei olnud. Terve garderoob oli suuski täis ja mässamist omajagu. Samas, sporditeemast ei pääsenud, tegemist oli spordikallakuga kooliga ja igasugu võistlusi jm oli omajagu. Nt. Lenini rajooni noorte kergejõustikuvõistlused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas, kõik see ei tekitanud mul vastumeelsust suusatamise vastu, käisin palju Mustamäe metsas mägedest alla kihutamas ja võimalused sel ajal polnud nii head kui nüüd Nõmme suusabaasis, ometigi oli lõbus. Jällegi, mu kadunud isal oli sein Tartu maratoni vimpleid täis ja eks me koos käisime suusatamas. Paraku, ma olen nõrgem oma papsist, pole kordagi maratonil suusatanud, ilmselt on paratamatu, et iga järgmine põlvkond on laisem ja nõrgem.AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.