Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 28, 2012 at 11:33 e.l. #331024
vend vähk
ModeratorSelline mees nagu hr Katala Tartust on iga kord kui ma teda näen, väga murelik, et mis siis saab, kui mul siin foorumis 1 miljon blogilugejat täis saab? Kas tuleb maailma lõpp või juhtub äkki midagi muud hirmsat? Usun, et paari tunni jooksul saame teada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 28, 2012 at 12:05 p.l. #331030Kristjan-Johannes Konsap
MemberMa ennustan, et Vähk paneb auhinnaks mõne FASTi toote.
november 28, 2012 at 12:07 p.l. #331031vend vähk
ModeratorMa ennustan, et Vähk paneb auhinnaks mõne FASTi toote.
Mis auhinnast sa räägid? Kuidas ma seda auhinda siis nagu välja selgitama peaksin? Sa oled üks paks omakasupüüdlik lodevik!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 28, 2012 at 12:10 p.l. #331033Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis auhinnast sa räägid? Kuidas ma seda auhinda siis nagu välja selgitama peaksin? Sa oled üks paks omakasupüüdlik lodevik!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Tänapäeva itimaailmas on kindlasti võimalik see miljones vaataja välja selgitada. Sõber härra Rebane on kindlasti nõus sind aitama.
Ma ise annan panuse väljaspool arvestust.
november 28, 2012 at 12:22 p.l. #331036vend vähk
ModeratorTänapäeva itimaailmas on kindlasti võimalik see miljones vaataja välja selgitada. Sõber härra Rebane on kindlasti nõus sind aitama.
Ma ise annan panuse väljaspool arvestust.
Las annab auhinna see, kellele see oluline on! Näiteks hr Katala paneb auhinna välja ja hr Rebane kuulutab ennast kohe võitjaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 28, 2012 at 1:04 p.l. #331048vend vähk
ModeratorSeadusandluses pidi hall olema uus must-valge
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga USA-s ei tohi neegri kohta enam isegi mitte black öelda!
november 28, 2012 at 10:58 p.l. #329838Realxone
MemberMILJON ON TÄIS!
Hetkeseisuga, 1 000 689 vaatajat! Palju õnne!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 28, 2012 at 11:30 p.l. #329832KristoR
MemberNo kurja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2012 at 1:14 e.l. #329817vAleksei
Membernovember 29, 2012 at 1:36 e.l. #329818V.K
MemberPäris hea repliik Tartu tänavalauliku suust!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2012 at 12:53 p.l. #331097IVARK
MemberTeemavälist ka natuke. Eile olin Tallinnas Järve selveris ja üks klient jättis oma krediitkaardi kassasse. No mina tulin heale ideele, lähen infosse ja palun tibidel kõlarite kaudu inimesele teada anda. Nimi kaardil peal ju, mis saaks veel lihtsam olla. Selle asemel, et seda teha, see loll kana lihtsalt vahtis arvutisse ja patras midagi partner kaardist. Palusin veelkord, et äkki on lihtsam kohe mikrisse öelda, et seltsimees see ja see, palun tulge infosse, inimene oleks sillas olnud, Tibi vastu, et ta võibolla juba lahkus Selverist ja läks mujale ja ei kuule ja enam pole kasu…selle pärast siin riigis nii palju asju nihkes ongi, et kõik kohad on lambaid täis.
november 29, 2012 at 1:33 p.l. #331100vend vähk
ModeratorVäga viisakas video! Võib-olla see vuntsidega mees käib siin foorumis ka ja korraldas eile samasuguse rõõmupeo
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 29, 2012 at 1:35 p.l. #331101vend vähk
ModeratorTeemavälist ka natuke. Eile olin Tallinnas Järve selveris ja üks klient jättis oma krediitkaardi kassasse. No mina tulin heale ideele, lähen infosse ja palun tibidel kõlarite kaudu inimesele teada anda. Nimi kaardil peal ju, mis saaks veel lihtsam olla. Selle asemel, et seda teha, see loll kana lihtsalt vahtis arvutisse ja patras midagi partner kaardist. Palusin veelkord, et äkki on lihtsam kohe mikrisse öelda, et seltsimees see ja see, palun tulge infosse, inimene oleks sillas olnud, Tibi vastu, et ta võibolla juba lahkus Selverist ja läks mujale ja ei kuule ja enam pole kasu…selle pärast siin riigis nii palju asju nihkes ongi, et kõik kohad on lambaid täis.
Selver paugutab päris korralikult viimasel ajal. Eile leidsin sealt laste riisipudrud, mis olid üleeilse kuupäevaga!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 29, 2012 at 1:46 p.l. #331104Kristjan-Johannes Konsap
MemberAga mina kuulsin ühelt tuttavalt jõutõstjaneiult sellist juttu.
Nimelt läks see blond neiu Selverisse(ilmselt oma kodujuustu ja kanafileed ostma).
Jõuab siis kassa ette ja kelmikas slaaviverd meesmüüja küsib: “Partner on?”
Neiu mõtleb hetke, et jah, mees on tal olemas ja vastab: “On”.
Kassiir seepeale: “Anna siia-tõmban läbi!”
november 29, 2012 at 2:01 p.l. #331106vend vähk
ModeratorAga mina kuulsin ühelt tuttavalt jõutõstjaneiult sellist juttu.
Nimelt läks see blond neiu Selverisse(ilmselt oma kodujuustu ja kanafileed ostma).
Jõuab siis kassa ette ja kelmikas slaaviverd meesmüüja küsib: “Partner on?”
Neiu mõtleb hetke, et jah, mees on tal olemas ja vastab: “On”.
Kassiir seepeale: “Anna siia-tõmban läbi!”
See oli kunagi Erkki Kõlu naljakogumikus. Eks neid partnerinaljasid on seal Selveris ja kaubamajas päris palju tehtud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.