Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 6, 2012 at 6:06 p.l. #329149
Tragl
MemberEi tarbiks.
Miks mitte?
november 6, 2012 at 7:12 p.l. #329157vend vähk
ModeratorMiks mitte?
Aastaringselt ei ole kindlasti mõtet, vaid peab ikka pausid ka tegema, et organism kreatiiniga ära ei harjuks.
november 6, 2012 at 7:25 p.l. #329161htilga
MemberMiks mitte?
Treeningu periodiseerimine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2012 at 9:39 e.l. #329214vend vähk
Moderator07.november 2012
Minul juba varahommikul bodypump tehtus ja samuti sai saunas käidud! Sellise tatise ilmaga nagu täna hommikul oli, vaieldamatult parim otsus saunatada! Nüüd on pool päeva nii hea olla ja ilm on ka ilusaks läinud. Juba 48 tunni pärast oleme perenaisega sünnitusmajas ning siis on aega rohkem ka arvuti taga istuda. Praegu tegin endale põneva kokteile BLOCK(šokolaadi) ja HERA80(karamelli) ning lisasin ka natuke WHEY3(vanilje). Külma piimaga maitseb nagu koorejäätis!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> november 8, 2012 at 6:40 p.l. #329386vend vähk
Moderator08.november 2012
Ja jälle on üks tore päev selja taga. Päeval tegin ühe CXWORXi ning täna oli ka palju liikumist ja tassimist. Nüüd libistan oma õhtuseid lisandeid: BLOCK ja PROMIX. Päeval kasutasin ikka PUMP+ ja WHEY+ lisandeid ja SHOCK -i tegin ka koos apelsinimahlaga. Hakkan nüüd vaatama saadet “Minu mees suudab” ning uurin, miks nii paljud eestlased on saatejuht Liina Randpere suhtes nii kriitiliselt meelestatud: http://www.elu24.ee/1032186/com/kellest-voi-millest-peaksid-need-saated-loobuma-et-neid-vaataksid/
november 8, 2012 at 7:21 p.l. #329392lkv
Member08.november 2012
Ja jälle on üks tore päev selja taga. Päeval tegin ühe CXWORXi ning täna oli ka palju liikumist ja tassimist. Nüüd libistan oma õhtuseid lisandeid: BLOCK ja PROMIX. Päeval kasutasin ikka PUMP+ ja WHEY+ lisandeid ja SHOCK -i tegin ka koos apelsinimahlaga. Hakkan nüüd vaatama saadet “Minu mees suudab” ning uurin, miks nii paljud eestlased on saatejuht Liina Randpere suhtes nii kriitiliselt meelestatud: http://www.elu24.ee/…neid-vaataksid/
No see saade on ikka hea tobe… mehed pidid lõuga tõmbama althaardes. Kerkis siis arv juba 6 lõuatõmbeni ja mehed raputasid pead vehkisid kätega, et naised rohkem ei panustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks jäädi 8 lõuatõmbe juurde.. mul vajus karp lahti, sellised on siis mõned Eesti mehed.edit
november 8, 2012 at 8:07 p.l. #329400vend vähk
ModeratorNo see saade on ikka hea tobe… mehed pidid lõuga tõmbama althaardes. Kerkis siis arv juba 6 lõuatõmbeni ja mehed raputasid pead vehkisid kätega, et naised rohkem ei panustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks jäädi 8 lõuatõmbe juurde.. mul vajus karp lahti, sellised on siis Eesti mehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks selliseid üllatusi tuleb seal päris palju ja ilmselt tegemist ongi Eesti meeste keskmise tasemega. Füüsiliste väga nõrkade tulemuste kõrval on olematu tasemega teadmised eesti muusikast jne. Kurb.
november 8, 2012 at 8:37 p.l. #329406Ak_47
MemberNo see saade on ikka hea tobe… mehed pidid lõuga tõmbama althaardes. Kerkis siis arv juba 6 lõuatõmbeni ja mehed raputasid pead vehkisid kätega, et naised rohkem ei panustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks jäädi 8 lõuatõmbe juurde.. mul vajus karp lahti, sellised on siis Eesti mehed.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 mehe põhjal tehakse üldistusi elanikkonnale, selline on meie analüüsivõime
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , no offence : 3. Saade endale ei sümpatiseeri, suretab ajurakke,aga tühje ka ei täida millegagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>edit: *
november 8, 2012 at 9:43 p.l. #329410a n d y
MemberNo see saade on ikka hea tobe… mehed pidid lõuga tõmbama althaardes. Kerkis siis arv juba 6 lõuatõmbeni ja mehed raputasid pead vehkisid kätega, et naised rohkem ei panustaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minu lemmikosa oli see, kui hakati pakkuma, kui palju kätekõverdusi suudab mees teha kahe minuti jooksul. Igatahes kutt pidi kokkuvõttes tegema 12 kätekõverdust kahe minuti jooksul. Muidugi tegi ära, viskas lausa 26 tükki. Mind lihtsalt hämmastas kui halvasti arvavad naised oma meestest. Kui minu naine arvaks, et ma ei suuda üle 12 kätekõverduse teha, annaks vist kohe lahutuse sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Okei, okei, ei annaks..aga pahane oleks ikka. Aga muidu mulle Randpere meeldib! 2 laiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)))november 9, 2012 at 9:34 e.l. #329463vend vähk
ModeratorMinu lemmikosa oli see, kui hakati pakkuma, kui palju kätekõverdusi suudab mees teha kahe minuti jooksul. Igatahes kutt pidi kokkuvõttes tegema 12 kätekõverdust kahe minuti jooksul. Muidugi tegi ära, viskas lausa 26 tükki. Mind lihtsalt hämmastas kui halvasti arvavad naised oma meestest. Kui minu naine arvaks, et ma ei suuda üle 12 kätekõverduse teha, annaks vist kohe lahutuse sisse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Okei, okei, ei annaks..aga pahane oleks ikka. Aga muidu mulle Randpere meeldib! 2 laiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)))Tegelikult arusaadav, et oma kaasade füüsilisest vormist ei tea ilmeslt paljud prouad mitte midagi, sest arvuti taga või diivanil limonaadi lüristavat ning telekat vahtivat isast ei saa sellisel kujul proovile panna.
november 9, 2012 at 9:50 e.l. #329476Tragl
MemberJätke mehed rahule – väga paljudel moodsatel naistel on täiesti ükskõik, kui palju kätekõverdusi kaasa (või kassa?) teha jõuab. Tänapäeval ei ole see väärtus, mille baasil mehe üle otsustatakse.
november 9, 2012 at 10:40 e.l. #329484a n d y
MemberTegelikult arusaadav, et oma kaasade füüsilisest vormist ei tea ilmeslt paljud prouad mitte midagi, sest arvuti taga või diivanil limonaadi lüristavat ning telekat vahtivat isast ei saa sellisel kujul proovile panna.
Imre- kas Sinu naine teab mitu kätekõverdust sa suudad kahe minuti jooksul teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) ….ja kuule mulle meeldib ka arvuti ja telekas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2012 at 11:01 e.l. #329489rennosport
MemberKahjuks oli viimane osa seekord.
Mul on meeles, et naised annavad liiga kergelt selle 5000 vastastele. 1m vee all hinge kinni hoida ei tohiks hull olla. Ma kunagi spordikoolis testisin ja sain ajaks 2.50. Sellest ajast voib praegu mintsa maha votta ma arvan.

Liina on ok. Vast kleepub liiga ligi, kuid kellele see meestest ei meeldiks. See ikka naiste teha, kas hakkavad saatejuhti kloppima voi ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2012 at 12:10 p.l. #329502Undionu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Lõpuks jäädi 8 lõuatõmbe juurde.. mul vajus karp lahti, sellised on siis mõned Eesti mehed.edit
Ei maksa nii kriitiline olla, Kui palju on neid naisi, kes koos mehega trenni lähevad ja seal siis korduste peale lõuga tõmbavad? Väga raske on endalgi ennustada, kui palju sa suudaks mingit asja teha, kui pole kunagi proovinud (ei pea siin ainult lõuatõmbamist silmas).
Paku näiteks: kui kiiresti jood ära liitri mahla (õlut), kui palju viskad oda, mitu korvpalli vabaviset saad sisse 20 katsest, kui kaugele sülitad kirsikivi, kui kaugele viskad spinninguga landi, põrgatada palli pea peal…. Paku ikka korralikud tulemused ja pane raha ka vahele?
PS! Kui siin atleetikvitnessi võistlustel tõmbavad mehed 20 lõuga, siis keskmisele pereisale on 8 kordust täiesti korralik tulemus.
november 9, 2012 at 12:45 p.l. #329512vend vähk
ModeratorImre- kas Sinu naine teab mitu kätekõverdust sa suudad kahe minuti jooksul teha?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)) ….ja kuule mulle meeldib ka arvuti ja telekas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda ta teab päris hästi- ma teen ju seda harjutust Kaitseväe testis tihti ja sellest on juttu olnud, et vähemalt 100 kordust 2 minuti jooksul
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.