Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 28, 2012 at 2:41 p.l. #328270
a n d y
MemberMeie peres on hetkel veel vaikus ja kolmandat last ei ole veel sündinud, aga lähipäevadel peaks see tähtis hetk saabuma. Sellega seoses kõik ülejäänud elu on teisejärguline. Ei ole teinud suuri plaane, aga trenni püüan küll iga päev teha. Kui sünnitusmajast tagasi jõuame, siis on mul plaanis ära teha oma ammune unistus: proovida ära šokolaadi dieedi. Kuulsin sellest meie alaliidu presidendilt Arnold Tokkolt ja see projekt võib olla päris põnev. Projekti eesmärk on siis välja uurida, kuidas reageerib keha ainult magusale mõõdukas koguses. Esialgu kavatsen süüa iga päev ainult kuni 500 grammi valget või pruuni šokolaadi ilma mingisuguste pähklite ja rosinateta. Mida rammusam šokolaad, seda parem! Selles 500 grammis peaks olema päris korralik energialaks ja enamuse inimeste jaoks peaks juba 100 grammi korraga ärasöömine mitmeks tunniks söögiisu ära võtma. Siinkohal ma veel ei ole otsustanud, kas sellise eksperimendi käigus jätan välja ka toidulisandid ning mida kasutan joogiks? Hetkel mõtisklen, et joogiks võiksid olla erinevad spordijoogid, kus ma saaksin kätte mineraalid ja muu eluks vajaliku, aga äkki läheb asi väga hulluks. Kindlasti on olulisel kohal ka kehakaal- kui palju sellise dieediga on võimalik alla võtta ja milline oleks vorm? Teada on, et keha reageerib igasuguste uuenduste suhtes erinevalt ning seda tahakski järgi proovida. Kindlasti on selliseid tegelasi, kes seda projekti juba algstaadiumis maha hakkavad tegema, aga nendelt küsiksin vastu, et mida Teie olete teinud selleks, et erinevates küsimustes reaalseid vastuseid saada? Kusagilt netiavarustest copy-pastega tarka juttu välja imeda oskab igaüks, aga tihtilugu ei saa ma sealt vastuseid, mis MINULE oleks kõige parem. Kellel on selle šokolaadi dieedi kogemusi, siis andke palun teada. Olen kuulnud, et tume šokolaad toimib kindlasti kõige paremini, aga siis ma oleksin näljas, sest ma vihkan tumedat šokolaadi
oktoober 28, 2012 at 4:01 p.l. #328275lkv
MemberKardan, et kakaojoomisega kaugele ei jõua. Parem siis juba soojendan piimaga tehtud HERA80(banaani-šokolaadi)

Mina jõin eelmisel dieedil kuuma veega tehtud Protein Blocki piparmünt-šokolaad, no ütleme et väga palju statoili kakaole alla ei jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Dieedi ajal oli küll superluks!oktoober 28, 2012 at 4:57 p.l. #328281Rainerr
MemberMina jõin eelmisel dieedil kuuma veega tehtud Protein Blocki piparmünt-šokolaad, no ütleme et väga palju statoili kakaole alla ei jäänud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Dieedi ajal oli küll superluks!Jälle Liisult uus idee! Juba varem hakkasin sööma müslit-keefiri ja šokolaadi Hera80ga, nüüd siis hakkan Proteiinikakaod jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 28, 2012 at 5:17 p.l. #328284vend vähk
ModeratorJälle Liisult uus idee! Juba varem hakkasin sööma müslit-keefiri ja šokolaadi Hera80ga, nüüd siis hakkan Proteiinikakaod jooma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mingi kanafileekabanoss oleks ka juures
oktoober 28, 2012 at 9:08 p.l. #328319vend vähk
ModeratorMeie peres on hetkel veel vaikus ja kolmandat last ei ole veel sündinud, aga lähipäevadel peaks see tähtis hetk saabuma. Sellega seoses kõik ülejäänud elu on teisejärguline. Ei ole teinud suuri plaane, aga trenni püüan küll iga päev teha. Kui sünnitusmajast tagasi jõuame, siis on mul plaanis ära teha oma ammune unistus: proovida ära šokolaadi dieedi. Kuulsin sellest meie alaliidu presidendilt Arnold Tokkolt ja see projekt võib olla päris põnev. Projekti eesmärk on siis välja uurida, kuidas reageerib keha ainult magusale mõõdukas koguses. Esialgu kavatsen süüa iga päev ainult kuni 500 grammi valget või pruuni šokolaadi ilma mingisuguste pähklite ja rosinateta. Mida rammusam šokolaad, seda parem! Selles 500 grammis peaks olema päris korralik energialaks ja enamuse inimeste jaoks peaks juba 100 grammi korraga ärasöömine mitmeks tunniks söögiisu ära võtma. Siinkohal ma veel ei ole otsustanud, kas sellise eksperimendi käigus jätan välja ka toidulisandid ning mida kasutan joogiks? Hetkel mõtisklen, et joogiks võiksid olla erinevad spordijoogid, kus ma saaksin kätte mineraalid ja muu eluks vajaliku, aga äkki läheb asi väga hulluks. Kindlasti on olulisel kohal ka kehakaal- kui palju sellise dieediga on võimalik alla võtta ja milline oleks vorm? Teada on, et keha reageerib igasuguste uuenduste suhtes erinevalt ning seda tahakski järgi proovida. Kindlasti on selliseid tegelasi, kes seda projekti juba algstaadiumis maha hakkavad tegema, aga nendelt küsiksin vastu, et mida Teie olete teinud selleks, et erinevates küsimustes reaalseid vastuseid saada? Kusagilt netiavarustest copy-pastega tarka juttu välja imeda oskab igaüks, aga tihtilugu ei saa ma sealt vastuseid, mis MINULE oleks kõige parem. Kellel on selle šokolaadi dieedi kogemusi, siis andke palun teada. Olen kuulnud, et tume šokolaad toimib kindlasti kõige paremini, aga siis ma oleksin näljas, sest ma vihkan tumedat šokolaadi

Täna õhtul annan Eedenis kl 17:15 CXWORX-i ja 20:15 BODYPUMP-i.
Shokolaadidieedist pole midagi kuulnud. Kõlab igatahes intrigeerivalt! Teades sind, siis ma usun et sa suudad sellega ilusasti hakkama saada, aga mina arvan, et su kehakaal tõuseb:)…ja kui aega leiad, ehk jõuad selle minu nimekirjaga ka tegeleda, eks;) Aga minu elus on vist selline periood, et kuidagi sinna rühmatrennidesse ei kisu. Kusjuures pildistamistega pühapäeviti on praegu kaputt???
No püüan lähiajal ikka uue kaamera soetada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2012 at 7:46 e.l. #328338vend vähk
Moderator29.oktoober 2012
Ja jälle on uus nädal tiksuma hakanud. Minul oli eile 2 trenni ja täna hommikul tegin samuti ühe trenni. Kehakaal kõigub stabiilselt 84-88 kg vahel. Šokolaadidieedi kohta erilist tagasisidet ei tulnud kui mitte arvestada tähelepanekuga, et selle dieediga võib kehakaal tõusta. Selles suhtes olen kangekaelselt seisukohal, et kaal hakkab siiski kukkuma ja mitte vähe! Miks? Aga sellepärast, et jutt käib kuni 500 grammist toidust päevas! Kui ma siiani olen päevas söönud võistlusvälisel ajal hinnanguliselt 2-3 kg toitu päevas siis 500 grammi on lihtsalt niivõrd väike toidukogus ja nädalas sööksin kuni 14 kg toitu vähem! Šokolaad ei tohiks ka eriti vett koguda kehasse kuigi oleme ausad- jooma ajab küll kuigipalju. Igal juhul põnev väljakutse saab olema!
Praegusest toitumisest paari sõnaga, siis eile oli mul puhtalt FAST päev ning lisanditest läksid PUMP+, HERA80(sokolaadi-banaani), BLOCK(maasika), FEED(šokolaadi), SHOCK(mustika) ja PROMIX(šokolaadi). Enesetunne on väga hea ning see on kõige olulisem!
MÜNDID: Selle teema toon ikka aeg-ajalt esile. Kes veel ei tea, siis peale spordi ja fotograafia on mul veel üks hobi: mündikogumine. Viimastel päevadel olen saanud enda kogusse juurde USA, Leedu ja erinevaid juubelieuro münte. Igal juhul suured tänud kõikidele toetajatele!
oktoober 29, 2012 at 7:50 e.l. #328340Kristjan-Johannes Konsap
MemberMis see toidukogus siia puutub? Kui, siis ainult selles osas, et kui toit on koguseliselt väike, kukub su kaal sooelstiku tühjenemise arvelt. Aga see pole ju kaalulanegtuse eesmärk.
Arvutasin eile: 500g šokolaadi annab 2500-3000kcal, mis polegi nii vähe. Muidugi kui viitsid päevas 4000kcal kulutada, võtad ikka alla. Küll aga raskelt.
oktoober 29, 2012 at 7:59 e.l. #328342vend vähk
ModeratorMis see toidukogus siia puutub? Kui, siis ainult selles osas, et kui toit on koguseliselt väike, kukub su kaal sooelstiku tühjenemise arvelt. Aga see pole ju kaalulanegtuse eesmärk.
Arvutasin eile: 500g šokolaadi annab 2500-3000kcal, mis polegi nii vähe. Muidugi kui viitsid päevas 4000kcal kulutada, võtad ikka alla. Küll aga raskelt.
No mis sa targutad, harakas?
oktoober 29, 2012 at 8:22 e.l. #328344Tragl
MemberVeel lõpetuseks ka minu uus silmarõõm. Kui vana auto korda saab ja müüki läheb, siis on lootust selline auto endale soetada:
Ära jama nende Land Roveritega, osta korralik rahvaauto.
oktoober 29, 2012 at 8:43 e.l. #328350vend vähk
ModeratorÄra jama nende Land Roveritega, osta korralik rahvaauto.
Ja mis oleks korralik rahvaauto? Mazda MPV on mul juba olnud.
oktoober 29, 2012 at 8:50 e.l. #328354Tragl
MemberJa mis oleks korralik rahvaauto? Mazda MPV on mul juba olnud.
oktoober 29, 2012 at 8:59 e.l. #328356vend vähk
Moderator2000-ndate keskpaiga CR-V või RAV 4 ei meeldi? Peaksid olema tunduvalt vastupidavamad ja odavama ülalpidamisega kui Land Roverid.
CR-V ja RAV on tõesti rahvaauto, aga kas nendes on ka 7 istekohta? Kui on suur pere, siis peab olema ikka turvaline ja suur masin, mis sõidab läbi tulest ja veest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> oktoober 29, 2012 at 9:42 e.l. #328362Kristjan-Johannes Konsap
MemberNo mis sa targutad, harakas?
Kas sina oled seda dieeti ise reaalselt proovinud? Me võime sellel teemal ainult spekuleerida ja ilmselt ainult mina tean, kuidas ja mis vahenditega on tehtud euroopa- ja maailmameistrivõistluste medalikohad… Ütleme nii, et umbes samade numbritega… Selle katse eesmärk ongi enda jaoks asjad selgeks teha, mis toimuma hakkab. Kui ma oleksin jäänud mingisuguste oletuste ja spekulatsioonide juurde, siis vaevalt et ma elus midagi saavutanud oleksin. Kohe kindlasti ei vaata ma alt üles sellistele tarkadele, kes internetiavarustes kirjutavad jube tarka juttu toitumisest ja krt teab millest veel ning hooajaväliselt rõõmsalt nandroloni ihusse pumpavad. Teised klounid on need, kes selliste tarkadega kaasa uluvad.
Tahtsid ausat tagasisidet, said.
Nagu öeldakse, selleks, et arst olla ja inimesi ravida, ei pea ise kõiki haiguseid läbi põdema.
Kui tahad rääkida, mis vahenditega neid medalikohti aegade algusest saadik saavutatud on, siis minugi poolest…
See on spekulatsioon, aga taaskord ütleb loogika, et teistsuguse lähenemisega oleks need võinud olla kuldmedalid ja v-o isegi kulturismis.
Ahjaa: ja Rebane ütles, et sa oled kole ja nõrk.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 29, 2012 at 9:50 e.l. #328364Tragl
MemberCR-V ja RAV on tõesti rahvaauto, aga kas nendes on ka 7 istekohta? Kui on suur pere, siis peab olema ikka turvaline ja suur masin, mis sõidab läbi tulest ja veest.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See muudab asja. Sellisel juhul vaata üle ka Chevy Tahoe või Suburban. Tugev auto, ruumi on lahedalt. Gaasiseadmega tuleb kilomeetri hind ka päris mõistlik. Hinnad on odavad, tehnika lihtne ja töökindel, varuosade kättesaadavuse ja hinna poolest pole ilmselt halvem kui Land Rover.
oktoober 29, 2012 at 11:11 e.l. #328371vend vähk
ModeratorSee muudab asja. Sellisel juhul vaata üle ka Chevy Tahoe või Suburban. Tugev auto, ruumi on lahedalt. Gaasiseadmega tuleb kilomeetri hind ka päris mõistlik. Hinnad on odavad, tehnika lihtne ja töökindel, varuosade kättesaadavuse ja hinna poolest pole ilmselt halvem kui Land Rover.
Kusjuures Chevy peale olen täitsa mõelnud.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.