Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
september 7, 2012 at 12:02 p.l. #323908
Ott Kiivikas
MemberSul käib ka see kaal 5 kilo üles alla…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 7, 2012 at 12:08 p.l. #323909vend vähk
Moderator07.september 2012
Niisiis, tegin vahepeal trenni ära ja käisin jooksmas ka. Mõnus kerge väsimus on sees ning enesetunne päris hea. Libistan praegu FEED ja RECO2 kokteili ning panin ka natuke DIETMIX lisandit vahelduseks. Igasugune vaheldus on teretulnud!
Minu tänane treening:
Sissejuhatuseks jooksin Toomemäel umbes 20 minutit. Joosta oli oluliselt kergem kui näiteks eelmisel nädalal, aga ikka natuke raskeks läks lõpuosa. Enne Kaitseväe üldfüüsilist testi on oluline just looduses jooksmist harjutada. Siiani olin ikka maadlussaalis jooksnud, aga seal on jooksutehnika ühesugune ning keha on harjunud ning isegi vaikselt kiirust lisades ei ole tulemus pargis testi soorituseks kõige parem. Olgu lisatud, et eelmisel nädalal kui oma pargijooksmist alustasin, siis olid järgmistel päevadel ka minu jalad kohati päris valusad. Nüüd enam valus ei ole ja jooksurajal on kiirust märgatavalt juurde tulnud. Testis ma jooksen nüüd küll juba +35 aastate klassis, aga ikkagi üritan 3,2 km saada sinna 12,30 kanti. Kätekõverdusi kavatsen teha vähemalt 120 ja kõhulihaseid ka üle 100, et Sõjakooli kergejõustiklastele koht kätte näidata. Kes veel ei tea, siis meil on kaadri vahel tehtud selline põnev võistlus, et kes teeb suurema summa üle 300 oma vanuseklassis. Kavatsen seekord võita. Niisama see test läbi teha ei paku pinget. Ok, peale jooksmist läksin siis jõusaali kus trennikaaslane mind juba ootas ning nagu ikka tegime jälle universaaltreeningu:
1. Jalgadele selili surumine masinal 3 x 10-20 (viimane seeria 10 x 210 kg)
2. Jalgadele reie nelipealihasele istudes jalgade sirgeks surumine masinal 4 x 30-35 (Nii palju ei ole varem teinudki, aga lõi jala täis küll)
3. Säärele seistes eraldi jalgadele lisaraskusega varvastele tõus 2 x 50 mõlemale jalale
4. Seljale kitsalt haardes tõmbed rinnale masinal 4 x 8-14
5. Seljale hantli tõmbed mõlemale käele eraldi 2 x 15-20 Täna avastasin suureks üllatuseks, et minu parem käsi on märkamatult muutunud tugevamaks kui vasak. Viimased 20 aastat on olnud vastupidi, aga viimasel ajal olen märganud erinevust. Täna hakkasin 50-e kilose hantliga seljatõmbeid tegema ja esimese hooga tegin paremaga 20 kordust ette ära ja siis kohe vasakuga järgi ning tuli ainult 15 x korraliku tehnikaga. Teine ring oli samasse auku.
6. Rinnale lamades surumine 4 x 7-20
7. Õlale istudes lendamine kahe hantliga 4 x 20(Seekord siis vahelduseks kohe peale rinda õlg ja päris huvitav vaheldus)
8. Bicepsile harjutus kangiga pingil 4 x 10-12
9. Tricepsile surumine rööbaspuudel 3 x 12-20
Lõpetuseks 2 harjutust uuest CXWORX programmist- reie tagaosa ja kõhulihased. Muide, pühapäeval on Eedeni spordiklubis(vanas Planet Sport klubis) kl 17:00 uue Les Mills programmi CXWORX tutvustus. Tund kestab 45 minutit ning selle ürituse läbiviijaks olen mina. Uuri asja internetist http://fitlife.ee/
Trenni lõpetuseks pikemalt venitusi.
Võimalusel loodan täna veel ka saunas käia. Kehakaal oli pärast trenni 84,9 kg Sõjakooli kaaluga. Uuel nädalal on mul rühmatreeninguid päris palju ja selles suhtes läheb elu huvitavamaks.
september 7, 2012 at 12:09 p.l. #323910vend vähk
ModeratorSul käib ka see kaal 5 kilo üles alla…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, isegi imestan. Kui tahaksin praegu võistelda klassikalises kulturismis -180 cm, siis oleks mul vaja alla võtta ainult 2,7 kg, arvestades, et minu pikkus on ikka sinna 176 cm kanti
september 7, 2012 at 9:27 p.l. #323947vend vähk
ModeratorVahelduseks mõned pildid ka minu teistest hobidest.
06.septembri 2012 varahommikust Endla järvel.
Käsitöönurgake 
Parem ikka kui mitte midagi!
Minu töökaaslane üllatas mind ühel päeval sellise mündiga.
Eile võttis minuga ühendust üks vana koolikaaslane ja pakkus ka münte. Tal oli palju erinevaid rahasid, aga kõik olid mul juba olemas. Ainult seda auguga Hispaania raha mul vist veel ei olnud.september 8, 2012 at 4:41 e.l. #323949htilga
MemberKas eurodest kogud ainult mälestusmünte või kõikide riikide erinevaid sente / münte?
september 8, 2012 at 5:59 e.l. #323951vend vähk
ModeratorKas eurodest kogud ainult mälestusmünte või kõikide riikide erinevaid sente / münte?
Ainult mälestusmünte
september 8, 2012 at 8:59 e.l. #323965Rainerr
MemberKas kogud ka koopia – suveniirmünte?
september 8, 2012 at 9:02 e.l. #323968vend vähk
ModeratorKas kogud ka koopia – suveniirmünte?
Olen selliseid ikka kõrvale pannud.
september 8, 2012 at 12:39 p.l. #323983htilga
MemberKuna uut bodypumpi kava on oodata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2012 at 2:51 p.l. #323993vend vähk
ModeratorKuna uut bodypumpi kava on oodata?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Uus bodypumpi kava tuleb ilmselt umbes 20 septembri ajal, sest treenerite koolitus toimub Tallinnas 13.septembril.
september 8, 2012 at 6:54 p.l. #324012vend vähk
Moderatorseptember 8, 2012 at 7:53 p.l. #324015Bailey
MemberKui saksa keelt ei oska, siis pole, jah, kõige lihtsam aru saada, et tegu on Eesti hümniga.
september 8, 2012 at 8:06 p.l. #324017htilga
MemberKui saksa keelt ei oska, siis pole, jah, kõige lihtsam aru saada, et tegu on Eesti hümniga.
Esimesed read ütlevad kõik. Sisust arusaamiseni pole vaja jõudagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2012 at 8:50 p.l. #324026vend vähk
ModeratorKui saksa keelt ei oska, siis pole, jah, kõige lihtsam aru saada, et tegu on Eesti hümniga.
Jah, ma ise ka ei ole saksa keele suhtes just kõige teravam pliiats. See tekst oli kuskilt arhiivist juhuslikult välja tulnud ja miks see saksa keeles on, ei oska öelda.
september 9, 2012 at 5:59 e.l. #324030vend vähk
Moderator09.september 2012
Paari sõnaga.
Eile oli trennivaba päev ja käisime perega lõuna-Eesti tripil. Ilm oli selline rohkem vihmane ja väga kaugele Tartust ei jõudnud- Nõo lähedale Luke mõisa parki, aga me käime seal mitu korda aastas ja väga mõnus koht. Mõned pildid ka eilsest:
Bathman?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna Paidesse koera näitusele ja õhtul siis oma õpilastega tund ning uue Les Mills programmi CXWORX esitlus. Kiirelt ka PUMP+ ja SHOCK sisse ja tegutsema.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.