Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2011 at 1:42 p.l. #299179
renku
MemberTänud Renkule tagasiside eest! See ülemine pilt ei ole kusjuures näide ülelaadimisest, vaid lihtsalt heast pikast mõõdukast laadimisest ning järgmisel päeval istusime Ivoga veel enne võistluseid mitu tundi mingisuguses veekeskuses erinevates saunades ja ajasime vee välja. Lisaks veel korralik grimm ja lõi päris korralikult punni. Eile oleks sellisest vormist ainult võinud unistada. Päevad pole vennad!

Eiei Imre, ma ei rääkinud üle laadimisest, vaid pildi üles laadimisest (ehk pildi siia üles panemisest)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Ja just mõtlesin, et see esimene pilt seal on väga hea võrreldes teise pildiga.
aprill 27, 2011 at 8:03 e.l. #299605vend vähk
ModeratorNiisiis, nagu ma juba üleeile alaliidule teada andsin, võtan selleks korraks hoo maha ja puhkan. Tore kui oma etteastega Eesti Karikavõistlustel kedagi erutada suutsin, aga ma ei olnud selleks hooajaks siiski valmis ning nüüd endale ja teistele midagi tõestama hakata ning enesepiitsutusveskid täie võimsusega tööle panna, et euroopa MV-l finaali või isegi medalile jõuda, ütlen ausalt- ei viitsi. Hetkel olen olnud 7 korda kokku kas euroopa MV või maailma MV finaalis(3 medalit) ning loodan aja jooksul selles suhtes teha läbi aegade parima Eesti tulemuse, aga eks paistab. Võistlusteks valmistumine nõuab maksimaalset pühendumist ja 7-8 nädalat enne hooaega dieediga alustada jääb siiski liiga hiljaks. Mis muud kui suve keskpaigast jälle vaikselt dieedile ja usun, et sügisel saab olema läbi aegade kõige karmimad Eesti meistrivõistlused kui tulevad kohale, Kiivikas, Koovit, vennad Kuusnõmmed, Rücku, Abrossimuv, Pärle, Vähi ja kindlasti veel palju tugevaid tegijaid.
Nüüd saan rohkem aega olla koos oma perega ning tegeleda oma teiste hobide- mündikogumise, fotgraafia ja kalapüügiga. Eile käisingi paadiga Võrtsjärvel ja sain paari tunniga päris ilusa kalasaagi:
Edu nendele, kes hooaega jätkavad ning I´LL BE BACK!
“>Toidulisanditest läheb praegu: HT-R, WHEY+, PROMIX, PUMP+ ja HERA80
aprill 27, 2011 at 8:31 e.l. #299612Alexander Andrusenko
ModeratorAlumine läks ikka vette tagasi, ma loodan? Alamõõduline tundub.
aprill 27, 2011 at 8:47 e.l. #299613vend vähk
ModeratorAlumine läks ikka vette tagasi, ma loodan? Alamõõduline tundub.Hmm, 800 grammi on juba päris suur ma mõtlen. Ülemine oli umbes 1,5 kg. Hetkel Võrtsus vist väiksemaid isendeid ei liigugi.
aprill 27, 2011 at 8:55 e.l. #299614Alexander Andrusenko
ModeratorAa, kui 800g, siis ei ole alamõõduline. Pildilt tundus, et väiksem. Aga roosärg on siis päris suur.
aprill 27, 2011 at 9:12 e.l. #299619vend vähk
ModeratorAa, kui 800g, siis ei ole alamõõduline. Pildilt tundus, et väiksem. Aga roosärg on siis päris suur.Jah, roosärg on umbes 1 kg. Selliseid suuri särgesid olen saanud ainult kevadel Võrtsjärvest. Suurim siiani Eestist püütud roosärg pidi olema 1300 grammi ja ma usun, et Võrtsus on võimalik isegi suuremaid saada. Pildil tunduvad nad tõesti väiksed ja segajaks on see kuivanud lõikehein, mis lööb proportsioonid paigast ja tundub nagu nad lamaksid tavalisel heinal. Suur kala oli laiem kui minu kilekoti põhi. Nädalavahetusel loodan jälle minna
“>aprill 27, 2011 at 9:38 e.l. #299622Mart Muru
MemberAi kuram, pean ka kalale minema
“> juba pikemat aega on suur kiusatus olnudaprill 27, 2011 at 11:18 e.l. #299640Alexander Andrusenko
ModeratorPraegu saab linnavahelt ka ilusti latikat. Viimase kahe käiguga olen 6 tükki saanud (900-1300g).
aprill 27, 2011 at 11:34 e.l. #299642vend vähk
ModeratorPraegu saab linnavahelt ka ilusti latikat. Viimase kahe käiguga olen 6 tükki saanud (900-1300g).Mind linnapüük segab. Liiga palju kära. Minu jaoks on parim kalapüük totaalses vaikuses- ainult tuulekene puhub ja vee-elukad sulistavad ümber. Vaim puhkab täiega
“>aprill 27, 2011 at 11:43 e.l. #299644Alexander Andrusenko
ModeratorMind linnapüük segab. Liiga palju kära. Minu jaoks on parim kalapüük totaalses vaikuses- ainult tuulekene puhub ja vee-elukad sulistavad ümber. Vaim puhkab täiega
“>Seda küll jah, kuigi elu näitab, et linnas on kala kontsentratsioon tihti suurem.
Kus sa Võrtsjärvel püüdmas käid? Lõuna-osas (nn “kapsaaias”)?
aprill 28, 2011 at 6:34 e.l. #299728vend vähk
ModeratorSeda küll jah, kuigi elu näitab, et linnas on kala kontsentratsioon tihti suurem.Kus sa Võrtsjärvel püüdmas käid? Lõuna-osas (nn “kapsaaias”)?
Päris lõuna tipus. Sinna on nüüd ehitatud korralik paadisild EL rahadega ning autoga saab sõita silla otsa juurde ideaalselt. Sillast paadiga umbes 100 meetri pärast algab juba kalaparadiis ja usun, et silla pealt võib ka varahommikul ilusaid “poisse” otsa tulla
“>aprill 28, 2011 at 6:41 e.l. #299730Alexander Andrusenko
ModeratorPäris lõuna tipus. Sinna on nüüd ehitatud korralik paadisild EL rahadega ning autoga saab sõita silla otsa juurde ideaalselt. Sillast paadiga umbes 100 meetri pärast algab juba kalaparadiis ja usun, et silla pealt võib ka varahommikul ilusaid “poisse” otsa tulla
“>Tean jah seda kohta. Ma käin seal kapsaaias spinninguga püüdmas aeg-ajalt. Õngega pole käinud eriti.
aprill 28, 2011 at 6:45 e.l. #299731vend vähk
ModeratorTean jah seda kohta. Ma käin seal kapsaaias spinninguga püüdmas aeg-ajalt. Õngega pole käinud eriti.Hea vaikne koht kuhu igasugustel mootorpaadimeestel eriti asja ei ole. Homme õhtul tahan jälle minna koos perega. Täna peab Kuperjanovi pargist ööusse püüdma, sest suure ööussiga tulevad kindlasti ka suured latikad
“>aprill 28, 2011 at 7:29 e.l. #299735Mart Muru
MemberHea vaikne koht kuhu igasugustel mootorpaadimeestel eriti asja ei ole. Homme õhtul tahan jälle minna koos perega. Täna peab Kuperjanovi pargist ööusse püüdma, sest suure ööussiga tulevad kindlasti ka suured latikad
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jääme Eesti rekordi ootele!
“>mai 1, 2011 at 4:44 p.l. #300143vend vähk
Moderator1. mai 2011
Tere kõigile headele inimestele! Ilm on jälle natuke jahedamaks läinud, aga võrreldes talvega on ikka mõnus küll! Hea, kui sajaks ühe öö ka lörrtsi ja hävitaks ära kõik sääsed a kärbsed. Ühel aastal oli nii ja suvel sai ujukatega metsas seenel käidud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ise hetkel Fitshop Eedenis ning päris põnevat rahvast on käinud. Üks tore inimene tõi mulle isegi Aruba mnte ja lubas järgmine kord veel münte tuua minu kollektsiooni. Treeningutes olen teinud nädalase puhkuse. Selles suhtes, et bodypumpi olen ikka teinud, aga jõusaalist olin nüüd eemal. Esmaspäevast võtan ennast jälle kokku ja hakkan jõusaalis jälle lammutama. Kehakaal on tõusnud nädalaga ootuspäraselt 7 kg ja enesetunne täiesti pandav. Ainult magada tahaks rohkem, aga ei ole kahjuks võimalik. Homme peaks olema Kaitseväe üldfüüsiline test ja küll siis saab kätekõverdusi teha ja kõike muud põnevat. Lisanditest on täna läinud HT-R, WHEY+, PUMP+, JOINT+, HERA80 ja õhtul veel PROMIX.
Uue dieediga alustan arvatavasti 1. juulil kui tahan sügisel väga heas vormis olla.
Lõpetuseks panen siia üles ühe vanema pildi 2006 aastast Bratislavas toimunud EM-ist. Korralik kontrasti pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.