Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 18, 2012 at 4:52 p.l. #322047
htilga
MemberSuht kallis variant. Aga no kvaliteeti oli ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 18, 2012 at 7:19 p.l. #322069vend vähk
ModeratorSuht kallis variant. Aga no kvaliteeti oli ka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mitme peale ei olegi nii kallis ja sellise vaate eest võib ju natuke investeerida!
august 18, 2012 at 7:35 p.l. #322072vend vähk
ModeratorVahelduseks mõned pildid ja video.
Nädala sees oli minu kehakaal stabiilselt 86 kg lähedal. Siinkohal panen üles ühe ilusa kolmapäeva toidulaua, mis mul tööl kaasas oli:
Täna õhtul(18.august 2012) Sain inspiratsiooni mingisugusest telesaatest, kuidas inimkehal oli koera pea ning oli vaja järgi proovida:
Päeva lõpuks midagi hingele. No ma ei tea…
Krt, ma loen, et uus Arnoldi video ja tunnen endas tugevat huvi. Huvi, mida jätkus senikauaks kuni sain teada millise Arnoldiga tegu.
Koerapildid on muidugi vahvad – pisitips saab kohe aru, et CxWorx on papal pea sassi ajanud.
Krt, ma loen, et uus Arnoldi video ja tunnen endas tugevat huvi. Huvi, mida jätkus senikauaks kuni sain teada millise Arnoldiga tegu.
Koerapildid on muidugi vahvad – pisitips saab kohe aru, et CxWorx on papal pea sassi ajanud.
Sa laulu ikka kuulasid?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Arnoldid on andekad inimesed
Kuulasin ikka! Pealkiri ei lase muudmoodi .
Ilus esitus, mõnes osas, nt. ülepingutatud traagilisus ja liikumine annab silmad ette. Häälematerjal paraku on umbes 0.1% Lepplandi omast.
Täiesti uskumatu arnold..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Arnoldid on andekad inimesed
Seda küll! Ilma nendeta oleks jube igav siin emakesel Maal
Kuulasin ikka! Pealkiri ei lase muudmoodi .
Ilmselt said mingi elamuse ikka ka
Ilus esitus, mõnes osas, nt. ülepingutatud traagilisus ja liikumine annab silmad ette. Häälematerjal paraku on umbes 0.1% Lepplandi omast.
Tegid just suure komplimendi Arnoldile.
Tegid just suure komplimendi Arnoldile.
Arvestades, et mees isiklikult kustutab seal enamus kommentaare, siis sellest kommentaarist, mis puudutab liikumist, jätaks ta pool alles. Laulmist puudutav osa läheks muidugi kohe hävitamisele
Täiesti uskumatu arnold..
![]()
Aleksei võiks selle laulu endale vabakava muusikaks võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
20.august 2012
Suvi hakkab läbi saama ja ilmad lähevad vaikselt vihmasemaks ja külmemaks. Selline kummaline suvi oli. Natuke paistis ikka päike ka ning selles suhtes ei saa seda suve maha kanda. Ise olen suvel palju looderdanud. Noh trenni on vähe tehtud. Samas looduses olen palju viiibinud ja ei kahetse midagi. Kehakaal kõigub pidevalt üles-alla. Alles olin -86 kg ja nüüd jälle +88 kg. Eks palju sõltub ka toidulauast. Eile käisime perenaisega sisseoste tegemas ja tõime elamisse suure kotitäie erinevaid ploomisorte. Oleme ausad- ploomid on ju nagu veepommid ja kui neid ikka palju sisse libistada, siis kehakaal ka tõuseb mõnuga.
Ok, teen endale kohe hommikuks ühe tatratangu pudru ja lisaks WHEY+ ja PRODE90 shake. PUMP+ kapslid ka enne lõunat sisse!
- You must be logged in to reply to this topic.