Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
august 15, 2012 at 10:07 e.l. #321825
a n d y
MemberAnna Jurile ära, ta on ikkagi sinu hea sõber ja kolleeg ning tal on ilus oranz särk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Krt, mul tuleb ka pisar silma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 10:54 e.l. #321830kristjanrei
MemberLihtsalt huvi pärast küsin, mis on kinnaste funktsioon varjupoksimisel(bodycombat)?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 10:54 e.l. #321831vend vähk
ModeratorAnna Jurile ära, ta on ikkagi sinu hea sõber ja kolleeg ning tal on ilus oranz särk
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Krt, mul tuleb ka pisar silma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis mõttes sõber? Ma pea-aegu ei tunnegi teda!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Jurik läheb nendega naiste ette edvistama ja siis kõik arvavad, et ta on mingi sportlane. Mul ühel tuttava tuttaval olid kodus seinal poksikindad ja mees ostis endale karikate poest suured karikad ja laskis peale graveerida, et “TIGER OF THE ESTONIA” jne ning kutsus poissmehena endale tibisid külla ja need sulasid kui selle mehe trofeesid nägid. Kõige kurvem, et mees ei olnud kunagi poksinudki, aga sex müüb!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 11:02 e.l. #321834vend vähk
ModeratorLihtsalt huvi pärast küsin, mis on kinnaste funktsioon varjupoksimisel(bodycombat)?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis on ägedam
august 15, 2012 at 11:37 e.l. #321837htilga
MemberMa hääletaks ka Juri poolt. Siis on kindlam, et kindad ei jää pärast paari kuud kuhugi nurka seisma.
august 15, 2012 at 12:49 p.l. #321841vend vähk
ModeratorMa hääletaks ka Juri poolt. Siis on kindlam, et kindad ei jää pärast paari kuud kuhugi nurka seisma.
Selle asemel, et ise üritusel osaleda ja oma fantaasiatest kirjutada seoses nende kinnastega, mehed hääletavad. Hr Tilga võiks ka ikka midagi kirjutada- fantaseerida natuke nendest kinnastest ja miks mitte ka Jurist
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 2:22 p.l. #321850Will
MemberMa vajan neid kindaid, et kunagi suuremaks ja tugevamaks kui Imre Vähi saada.
august 15, 2012 at 3:05 p.l. #321853vend vähk
ModeratorMa vajan neid kindaid, et kunagi suuremaks ja tugevamaks kui Imre Vähi saada.
No küll oskavad meelitada! Krdi libedad mehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 4:53 p.l. #321859Will
MemberKõik võtted on lubatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 5:04 p.l. #321860IVARK
MemberMul on neid kindaid ikkagi vaja kuna töökindaid ei jõua osta ja paljaste kätega ei tahaks maal kuivkäimlat tühjendada, samuti on hea nendega kartuleid koorida kuna sõrmed on vabad ja samu kindaid saab kasutada nii käimlapuhastamisel, reoveepaagi tühjendamisel kui ka kartulite koorimisel ja miks ka mitte grillimisel.
august 15, 2012 at 5:29 p.l. #321863vend vähk
ModeratorKõik võtted on lubatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mees nagu libesti!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 6:34 p.l. #321864vend vähk
ModeratorMul on neid kindaid ikkagi vaja kuna töökindaid ei jõua osta ja paljaste kätega ei tahaks maal kuivkäimlat tühjendada, samuti on hea nendega kartuleid koorida kuna sõrmed on vabad ja samu kindaid saab kasutada nii käimlapuhastamisel, reoveepaagi tühjendamisel kui ka kartulite koorimisel ja miks ka mitte grillimisel.
Väga detailne kirjeldus oma tegemistest. Täiesti arvestatav abipalve.
august 15, 2012 at 6:44 p.l. #321865Taavi701
MemberKuna Eesti on kiiresti arenev ja multifunktsionaalne keskkond, siis minul, erinevalt eeskõnelejast, on soov käia ajaga kaasas. Alguses koolitan end pusledega, milles osi 500(lõunakeskuses 1 eur pusle), kuid sinna mu raha läks. Nüüd käed rakkus pusledest, ent need kindad lahendaks mu mured(sarnaselt MC Vimpli murele 2004 seoses botastega). Praegultki minu väikesed roosad käekesed on nii rakkus, et lihtsalt läbi valu ja pisarate trükin seda kirjatükki ning loodan saada abi sarnaselt Kreekale. See oleks justkui kolmeteistkümnes palk ja ehk isegi ka nelajteistkümnes ning ka viieteistkümnes palk aastas, mis saamata on jäänud. Seega panustagem Eesti arengusse läbi minu.
august 15, 2012 at 7:49 p.l. #321878vend vähk
ModeratorKuna Eesti on kiiresti arenev ja multifunktsionaalne keskkond, siis minul, erinevalt eeskõnelejast, on soov käia ajaga kaasas. Alguses koolitan end pusledega, milles osi 500(lõunakeskuses 1 eur pusle), kuid sinna mu raha läks. Nüüd käed rakkus pusledest, ent need kindad lahendaks mu mured(sarnaselt MC Vimpli murele 2004 seoses botastega). Praegultki minu väikesed roosad käekesed on nii rakkus, et lihtsalt läbi valu ja pisarate trükin seda kirjatükki ning loodan saada abi sarnaselt Kreekale. See oleks justkui kolmeteistkümnes palk ja ehk isegi ka nelajteistkümnes ning ka viieteistkümnes palk aastas, mis saamata on jäänud. Seega panustagem Eesti arengusse läbi minu.
Ulmekirjanikud! Põnev sõnavara, oskuslik teemakäsitlus. Puhas kuld! Mul läheb raskeks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 15, 2012 at 8:04 p.l. #321881renku
MemberAnna siia, 1 noris, aga ei taha ilma kindata küüa, äkki läheb liiga kõvasti!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.