Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 3, 2011 at 4:03 p.l. #295755
vend vähk
ModeratorTere kõigile!
Veel 3 nädalat jäänud Eesti Karikavõistlusteni. Kehakaal kõigub päris suurte hüpetega üles-alla, aga vorm on päris hea. Just vaatasin üle Rückenbergi hetkevormi ja ütlen ausalt, et mina nii kuiv praegu kindlasti ei ole, aga mul on ka rohkem aega. Analüüsisin oma viimase MM-i vormi siit ja sealt poolt ning pean tunnistama, et kui ma ikka kehakaalu alla 80 ajan, siis ega ma teravamaks ei lähe, aga kaotan väärtuslikku visuaalset massi. MM-il olid kahe päeva kokkuvõttepildid nagu öö ja päev. Seda kõike arvestades valmistan ka vormi nii ette, et oleksin Karikavõistlustel oluliselt suurem kui tavaliselt. Kindlasti mõjub see minu proportsioonidele paremini ning eriti korralikult paisub selg. Trenni teen ka intensiivselt, aga väga täpselt enam ei kirjuta mida ja kui palju ma treenin, sest osad tegelased kipuvad siin foorumis selles suhtes liiga palju targutama ning las see jääb siis saladuseks, mida ma täpselt teen. Toidulisandite koha pealt saladusi ei ole: põhiliselt PUMP+, WHEY+, BCAA, BURNER, PROMIX ja loomulikult GREEN TEA ning HERA80
aprill 3, 2011 at 4:19 p.l. #295761renku
MemberHea kuulda, et tuled raskemana ja suuremana välja!
Aga mis nipiga sul rohkem aega on, kui Rückenbergil on? Eest karikas ju ikka samal ajal. Või mõtled sa tema esimest vaheetapi võistlust Revalis?
aprill 4, 2011 at 10:56 e.l. #295831vend vähk
ModeratorHea kuulda, et tuled raskemana ja suuremana välja!Aga mis nipiga sul rohkem aega on, kui Rückenbergil on? Eest karikas ju ikka samal ajal. Või mõtled sa tema esimest vaheetapi võistlust Revalis?
Jah, Rückul on esimesed võistlused juba sellel nädalavahetusel Talinnas ja võimalik, et mees tuleb ka Lõuna-Eesti Lahtistele Karikavõistlustele järgmisel nädalavahetusel. Eesti Karikavõistlused on alles ülejärgmisel nädalavahetusel ja selles suhtes on mul natuke alla 3 nädala aega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2011 at 11:35 e.l. #296008vend vähk
ModeratorNiisiis, tänane aeroobne ja jõusaalitrenn tehtud ning väga mõnus on olla. Lisaks õhtul veel korralik saunatamine. Töö käib ning väga suurt motivatsiooni olen saanud oma konkurentide Martti Taru ja Janar Rückenbergi tegemistest. Ise oma vormist ilmselt lähiajal pilte üles ei riputa ja püüan vastaseid uinutada.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Erakordselt suure arengu on teinud Taru! Kindlasti on Eesti Karikavõistlustel jokkeriks kaardipakis ka Marek Morozov, kes on kunagi teinud megakuiva vormi ja oma proportsioonidega on ta ka kinlasti väga tugev vastane kõigile siin emakesel Eestimaal. Muidugi, üllatusmehi võib alati välja ilmuda, kes vanasid “sauruseid” korralikkult kottima hakkab.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Elame-näeme! Igal juhul soovitan kõikidel kulturismihuvilistel piletid aegsasti ära osta. Loodan südamest, et Tartu publik teeb viimaste aastate vaiksele publikule silmad ette ja kisendavad ülivõimsalt maestro Mikk Kiivika üle!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem emotsioone! Mul endal süda praegu väriseb nagu hiirepojul. Võtsin Burneri kapslid sisse koos vitamiinidega ja midagi juua ei olnud peale energiajoogi… Käed värisevad hellalt ja selline ärevus on sees nagu oleks naabri aias õunaraksus käinud. Täielik õudukas. Muide viimased õhtud oleme perenaisega vaadanud küünemehe Freddy filme ja hell nostalgia tuli peale. Tundub, et neid vanemaid õudukaid on vägevalt tuunitud, sest värvid olid väga selged ja puhtad, samuti heli. Mul praegu jutt jookseb sajaga, aga ma pean nüüd ise ka jooksma hakkama, sest hetkel on Lõuna-Eesti Lahtiste Karikavõistluste plakatid trükkimisel ja tahaks täna valmis saada. Pidage vastu ja olge mõnusad!
aprill 5, 2011 at 3:17 p.l. #296043vend vähk
Moderatoraprill 7, 2011 at 11:05 e.l. #296276vend vähk
ModeratorTäna siis minu vanema venna sünnipäev ja tervitused talle tähtsal päeval. Vennal oleks ka olnud lootust kulturismis kaugele jõuda, aga see spordiala ei ole teda eriti huvitanud, vaid maadluses tegi omal ajal mehetegusid.
Mina vaikselt nokitsen vormi kallal. Poseerimist olen parandanud ja samuti vabaseisud üle vaadanud. Täna õhtuks peaks hinnanguliselt kehakaal kukkuma alla 82 kg. Mul on veel salarelv taskus viimasteks nädalateks ning loodetavasti kõik õnnestub ning 23 aprillil paugutan korralikult. Kui teiste konkurentide vorm on aimatav, siis paras pähkel saab olema Marek Morozov. Kuskilt foorumist käis läbi selle mehe teema ja kuuldavasti mees mütsiga lööma ei tule. 2003 aasta sügisel oli mees kuiv nagu tont ja proportsioonid on tal head olnud alati. Ootame huviga!
Edu kõigile!
NB! Rainerile ja Taavi Merisalule panime 2 kihti Californian Tani grimmi peale. Täna peaks saabuma ka OMG 20% tumedusega kookosegrimm ja siis usun, et mõlemad mehed on laupäevaks väga ilusa tumedusega ning see grimm ei jookse ka laval maha. Reedel püüame neid mehi ka pildistada ja eraldi teema selle kohta teha.
aprill 7, 2011 at 11:10 e.l. #296278trewe
MemberJa nii on ka minul täna sünnipäev.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2011 at 11:12 e.l. #296279vend vähk
Moderatoraprill 7, 2011 at 11:13 e.l. #296280Sarge
MemberÜritame Raineriga reportaaži teha alates kella kuuest umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2011 at 11:14 e.l. #296281vend vähk
ModeratorÜritame Raineriga reportaaži teha alates kella kuuest umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…Mis päevast jutt käib ja kas tulete ikka reedel kl 15:30 tundi???
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 7, 2011 at 11:22 e.l. #296282Kristjan-Johannes Konsap
MemberÜritame Raineriga reportaaži teha alates kella kuuest umbes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ehk siis reportaaž algab, kui veiniga vett välja hakatakse ajama.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja mida õhtu poole, seda huvitavamaks reportaaž läheb…
aprill 7, 2011 at 1:34 p.l. #296299Rainerr
Member…Mis päevast jutt käib ja kas tulete ikka reedel kl 15:30 tundi???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Reportaaž laupäeval.
Tundi tulen kella 1600 ks ilmselt. Võimaluse korral veits varem.
aprill 7, 2011 at 3:28 p.l. #296308Mart Muru
Memberaprill 7, 2011 at 7:12 p.l. #296334vend vähk
ModeratorMingi uus püügitehnika?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sõber püüdis suvel ühe sellise hullunud särje. Selles suhtes, et nabarõngas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2011 at 4:15 p.l. #296705vend vähk
Moderator10.aprill 2011:
Jälle hakkab nädal läbi saama ja teen kerge kokkuvõtte. Vorm on hea, aga 2 nädalat pean veel parandusi tegema. Õpilastel on esimene võistlus selja taga ning ootan huviga Reval Cup võistluste pilte, et ka grimmi võrrelda. Esmaspäeval selguvad siis kõik Lõuna-Eesti Lahtistel Karikavõistlustel osalejad ning praeguseks on suuremad ettevalmistused tehtud.
Toidulisanditest sain omale eile juurde GREEN TEA, BURNERi ja WHEY+, lisaks mitmeid võistluseelseks ajaks vajalikke lisandeid. Vabakava olen hakanud harjutama ning seekord tulen lavale sama kavaga, millega MM-il finaalis paar kohta kõrgemale tõusin. Loomulikult vaatan eelmise aasta materjali veel mitu korda üle ja teen vajadusel parandusi.
Pidage vastu!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.