Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuli 13, 2012 at 9:05 e.l. #319815
vend vähk
Moderator13.juuli 2012
Käisime siis eile õhtul sõbraga Võrtsjärvel kalal. Jõudsime kohale ja üllatus-üllatus:
Kui suurem vihm üle läks, siis saime lõpuks peale ning otsustasime seekord rohkem ööussidega latikaid noolida, aga selle asemel ründasid meie sööta hoopis linaskid. Tore tegelikult. Oleme ausad- olen viimasel ajal väga palju küll metsas, küll järvel viibinud ja trennitegemine on unarusse jäänud. Samas endale selles suhtes etteheiteid ei tee, sest looduses möllamine on vahelduseks päris hea ning kulutab samuti korralikult kaloreid! Täna õhtul teeme kuningate õhtusöögi- ahjulinask värske kukeseene kastmega!

juuli 13, 2012 at 8:07 p.l. #319842htilga
MemberMuidu, FitCampi ka tuled?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2012 at 6:43 e.l. #319017vend vähk
ModeratorMuidu, FitCampi ka tuled?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hea küsimus. Tahaks väga tulla, aga kõik sõltub siiski minu suure pere tegemistest. Ei ole enam poissmees, vaid hoolitsev perepea
juuli 14, 2012 at 9:56 e.l. #319845vend vähk
Moderator14.juuli 2012
Ja järjekordne nädalavahetus on käimas ning sagimist päris palju. Kirjutan paari sõnaga oma eilsest õhtust. Käisin öösel koeraga jalutamas ja järsku kuulsin raudtee ääres kummalist krõbinat. Arvata võis, et tegemist oli mingisuguste loomadega, aga millistega? Olen viimase aasta jooksul raudtee ääres näinud jäneseid, rebaseid, tuhkrut ja isegi kitse jälgi. Seekord leidsin tee äärest kaks pisikest siilipoega, kes olid ametis tigudega maiustamisega. Suurt siili ei näinud ma läheduses ja kardan, et need okaskerad on orvud, sest leidsin umbes nädal tagasi sealt samast ühe suure surnud siili. Tegin siis pisikestest okaskeradest pilti ka:
Ja veel. Eile ja täna panin facebookis üles esimese albumi oma mündikogust. Esimene album on siis Aasia riikide müntidest. Püüan nüüd lähipäevadel ka teiste mandrite mündid pildistada ja albumitesse panna, lisaks eraldi okeaania, araabia, euro juubelimüntide jne albumid. Kui kellelgi on selliseid münte, mida minul veel ei ole, siis andke endast märku!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150648419177319.407220.705182318&type=3
juuli 14, 2012 at 10:40 e.l. #319846htilga
MemberHuvitav kui suur su mündikogu väärtus võib hetkel umbes olla?
juuli 14, 2012 at 2:42 p.l. #319851vend vähk
ModeratorHuvitav kui suur su mündikogu väärtus võib hetkel umbes olla?
Raske öelda. Justnimelt väärtus. Tänapäeva inimesed teavad kõikide asjade hinda, aga mitte millegi väärtust
juuli 14, 2012 at 3:08 p.l. #319852IVARK
MemberRaske öelda. Justnimelt väärtus. Tänapäeva inimesed teavad kõikide asjade hinda, aga mitte millegi väärtust
juuli 14, 2012 at 4:19 p.l. #319855vend vähk
ModeratorVahelduseks video meie pere neljajalgsest sõbrast mini-bullterjerist. Mina kutsun teda Poisiks kuigi perenaine on talle vist mingi teise nime pannud. No miks ei võiks emane koer olla Poiss?
juuli 15, 2012 at 5:56 e.l. #319870Realxone
MemberPõnev lugemine! Jõudu ja jaksu
juuli 15, 2012 at 8:37 e.l. #319875vend vähk
ModeratorPõnev lugemine! Jõudu ja jaksu
Loe ja rõõmusta!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 17, 2012 at 4:52 p.l. #320013vend vähk
Moderator17.juuli 2012
Jube väsimus on. Täna olin juba 04:30 Võrtsjärve lõunatipus ja ajasin õngega veeasukaid taga. Paar ühekilost sain kätte, aga üks suur elukas, minu hinnangul vähemalt 5 kg sain roovaba landi otsast kahjuks minema. Pole hullu- küll ma ta veel kätte saan! Vaatasin just Fitness.ee laagri pilte, libistasin samal ajal PROMIXit ja kurvastasin, et ise sellest laagrist osa võtta ei saa. Eraldi üheks päevaks minna koos perega oleks liiga ränk ja hetkel ka kulukas kui arvestada, et püüan oma auto uue mootori jaoks kõrvale panna. Müntidest ka paari sõnaga. Paari päeva jooksul püüan facebookis üles riputada oma Aafrika riikide müntide albumi kõikidele huvilistele vaatamiseks. Arvestades, et rahvas käib palju reisimas, saaksin kindlasti headelt annetajatelt toetust oma mündikogule kui on täpselt teada, mis mul juba olemas on ja mida üldse ei ole. Peale tänast kalapüüki ei jõua enam spordisaali minna, aga juba homme varahommikul teen bodypumpi!
juuli 17, 2012 at 4:59 p.l. #320014Tragl
Member17.juuli 2012
. Eraldi üheks päevaks minna koos perega oleks liiga ränk ja hetkel ka kulukas kui arvestada, et püüan oma auto uue mootori jaoks kõrvale panna. Müntidest ka paari sõnaga.
Vana mootorit ei andnud remonteerida?
juuli 17, 2012 at 5:40 p.l. #320016vend vähk
ModeratorVana mootorit ei andnud remonteerida?
Kajuks ise ei ole spetsialist. Kolb lendas tuhandeks killuks. Ei ole mootorit välja võtnud.
juuli 17, 2012 at 5:58 p.l. #320017Tragl
MemberKajuks ise ei ole spetsialist. Kolb lendas tuhandeks killuks. Ei ole mootorit välja võtnud.
Siin on see probleem, et kui Sul on haruldasem masin (jäi selline mulje), siis võib uue mootori leidmine keeruliseks osutuda ja üsna kalliks minna. Võib-olla on kasulikum auto maha müüa nagu ta on ja uus osta? Mis aasta masin ja mudel on, kui küsida võib?
juuli 17, 2012 at 6:34 p.l. #320019vend vähk
ModeratorSiin on see probleem, et kui Sul on haruldasem masin (jäi selline mulje), siis võib uue mootori leidmine keeruliseks osutuda ja üsna kalliks minna. Võib-olla on kasulikum auto maha müüa nagu ta on ja uus osta? Mis aasta masin ja mudel on, kui küsida võib?
2005 Land Rover Freelander 2.0 Diisel. Üks Tallinna lammutus vist pakub isegi täpselt sama mootorit, samuti Leedus on üks selline olemas. Eks peab mingi lahenduse leidma. Perenaise Hundaiga ei ole ka just kõige parem ringi kärutada
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.