Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 20, 2012 at 6:35 e.l. #60437
vend vähk
ModeratorTundub vahva, pole kunagi ise kala püüdnud, mine tea, äkki isegi sobiks kui veidi kannatust ka oleks.
Ära parem hakka proovimagi! Pärast hakkabki meeldima ja siis ei ole enam normaalset elu
juuni 20, 2012 at 11:05 e.l. #59848PaulR
MemberVäga võimas ahven
ja väga haruldane juhus, vähemalt Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2012 at 11:39 e.l. #59640vend vähk
ModeratorVäga võimas ahven
ja väga haruldane juhus, vähemalt Eestis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, selline teeb rohkem rõõmu kui mingi 2-3 kilone haug!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2012 at 11:41 e.l. #59605Archangel
MemberKui iga hommik väljas jalutamas ja kerget sporti tegemas käin siis kuskil alates kella 03.30-st on juba kohaliku tehisjärve juures oma 10 kalameest usinalt ametis ning selleks ajaks, kui kodu poole kõnnin lisandub neid veel.
Viitsimist ühesõnaga neil on. Ise ma sellises kohas küll püüda ei tahaks, sest kalad pole vast väga söödavad. Või noh, ära reostatud tehisjärve kalu ikka ei tahaks. Aga vast püüavad lõbu pärast rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 20, 2012 at 2:57 p.l. #59149vend vähk
ModeratorKui iga hommik väljas jalutamas ja kerget sporti tegemas käin siis kuskil alates kella 03.30-st on juba kohaliku tehisjärve juures oma 10 kalameest usinalt ametis ning selleks ajaks, kui kodu poole kõnnin lisandub neid veel.
Viitsimist ühesõnaga neil on. Ise ma sellises kohas küll püüda ei tahaks, sest kalad pole vast väga söödavad. Või noh, ära reostatud tehisjärve kalu ikka ei tahaks. Aga vast püüavad lõbu pärast rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellisesse tehisjärve mina ka ei roniks. Esiteks vesi on ilmselt võrdlemisi must, teiseks ega sellistest tehisjärvedest väga suuri kalu ei ole eriti reaalne välja püüda ning kolmandaks ma ei kannata kui on palju rahvast. Eile oli peale minu paadi veel üks väike paat ja kogu lugu- ühesõnaga täielik paradiis! Tartus jääb tegelikult Võrtsjärve ja Peipsi järve vahele, aga Peipsist ei tea ma midagi- ei ole sinna jõudnud kahjuks.
juuni 20, 2012 at 7:40 p.l. #58528vend vähk
Moderator20.juuni 2012
Kiirelt tänasest päevast. Tegin täna kaks trenni- bodypumpi ja jõusaali. Jõusaalis siis olin mingi hetk üksinda ja ikkagi tegin ka lamades surumist ning tuli päris ilus seeria 7 x 140 kg. Peab surumist ikka harjutama rohkem. Toidulisanditele sain olulist täiendust ning täna võtsin 7 kapslit oma lemmikut PUMP+, samuti HT-R, HERA80, BLOCK ning BCAA. Võtan ennast kokku ja alustan uut rinnaprogrammi!
Pidage vastu!
juuni 21, 2012 at 3:28 p.l. #56234vend vähk
Moderator21.juuni 2012
Täna, 20 aastat tagasi tuli Eestis kauaoodatud oma raha- Kroon. Hea meenutada seda aega. Mul endal sellel ajal väga palju rublasid vahetamiseks ei olnud, aga mõned kroonid sain ikka! Ok, täna olen võtnud võimsa toidulisandi laadungi ning uus rööbaspuudel surumise rekord tuli mängleva kergusega! Tänased lisandid: SHOCK, BLOCK, RUSH, PUMP+, HT-R ja WHEY+.
Vaadake siis videot ka ning tuletan järjekordselt meelde, et selle tehnikaga ei ole mul mingisugust plaani minna ei EM-ile ega MM-ile ega Rock Summerile. Teen lihtsalt oma rekordeid oma stiilis, kus lisaks tricepsile saab ka rinnalihas päris hellalt vatti!
juuni 21, 2012 at 3:56 p.l. #56220Sarge
MemberParem käsi vandus alla…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksid pingutanud, oleksid sirgeks saanud küll ja ilusa 50 saanud.juuni 21, 2012 at 4:59 p.l. #56206vend vähk
ModeratorParem käsi vandus alla…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Oleksid pingutanud, oleksid sirgeks saanud küll ja ilusa 50 saanud.Ega nii palju ei lootnudki täna teha, aga proovima peab. Ausalt öeldes umbes 27-28 korduste peal hakkas mul korraks jube paha millegipärast, aga õnneks läks ruttu üle.
juuni 21, 2012 at 6:46 p.l. #56185rait83
MemberKas sa sarnase projekti kükis võtaks käsile, näiteks 100 kilose kangiga?
juuni 21, 2012 at 6:47 p.l. #56182IVARK
Member21.juuni 2012
Täna, 20 aastat tagasi tuli Eestis kauaoodatud oma raha- Kroon. Hea meenutada seda aega. Mul endal sellel ajal väga palju rublasid vahetamiseks ei olnud, aga mõned kroonid sain ikka! Ok, täna olen võtnud võimsa toidulisandi laadungi ning uus rööbaspuudel surumise rekord tuli mängleva kergusega! Tänased lisandid: SHOCK, BLOCK, RUSH, PUMP+, HT-R ja WHEY+.
Vaadake siis videot ka ning tuletan järjekordselt meelde, et selle tehnikaga ei ole mul mingisugust plaani minna ei EM-ile ega MM-ile ega Rock Summerile. Teen lihtsalt oma rekordeid oma stiilis, kus lisaks tricepsile saab ka rinnalihas päris hellalt vatti!
Sa mõtled vist Õllesummerit, sest Rock Summer oli siis kui tänased õllesummerlased polnud sündinudki või kakisid veel mähkmesse
juuni 21, 2012 at 6:57 p.l. #56135vend vähk
ModeratorSa mõtled vist Õllesummerit, sest Rock Summer oli siis kui tänased õllesummerlased polnud sündinudki või kakisid veel mähkmesse
. Mul on veel särk ka alles, 88 aastast. Kahjuks pean sind kurvastama, sest seal ei ole selliste harjutustega midagi teha, viimati kui ma seal mingit võistluselementi nägin oli selleks üks seanäo ja kehaga paksmagu, kes omale rekordilise koguse õlu sisse kallas. Tehnika nägi ette seda, et jood topsi ära, siis paned topsi pähe, kes rohkem jõudis aja peale juua oli võidumees, sellised on selle ürituse nö. athletic drunkness võistlused.Rock Summer oli täiesti juhuslik valik. Mind ausalt öeldes sellised suured joomapeod ei ole kunagi köitnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2012 at 6:58 p.l. #56118vend vähk
ModeratorKas sa sarnase projekti kükis võtaks käsile, näiteks 100 kilose kangiga?
Kindlasti mitte! Mulle bodypumpi kükkidest ja väljaastetest täiesti piisab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 21, 2012 at 8:04 p.l. #55986htilga
MemberVäga hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niimodi iga paari päeva tagant kordus juurde ja tuleb aasta lõpuks 100x ära. Palju muidu eesmärk on?juuni 21, 2012 at 9:12 p.l. #55585vend vähk
ModeratorVäga hea!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> niimodi iga paari päeva tagant kordus juurde ja tuleb aasta lõpuks 100x ära. Palju muidu eesmärk on?Ei julge midagi ennustada. Kerge see igal juhul ei ole, aga kõik, kes tahavadki kunagi MM-ile või EM-ile minna, peaksid samuti sama moodi, aga parema tehnikaga endale korduste rekordeid tegema.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.