Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
juuni 11, 2012 at 8:20 e.l. #79371
vend vähk
ModeratorMulle meeldib see pildiseeria, hoopis kergem aru saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üks pilt on parem kui 1000 sõna
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2012 at 9:13 e.l. #79304vend vähk
ModeratorSellel nädalal on mul siis tähtis päev tulemas ja teen vahelduseks väikese ajaloomeenutuse enda tegemistest viimase 35 aasta jooksul.
Üks esimesi pilte minust. Ilmselt 1978 aasta esimesel poolel. Kõrval täditütar, kelle lapsepõlve ma ilmselt korralikult p..sse keerasin. 

Ilmselt mingi 1980 aasta foto. Oleme koos isaga traktoris ning lapsepõlves sai päris palju maal ja põllul aega veedetud.
1980 Koos isaga. Taat oli mul päris vahva mees. Sellel pildil peaks ta olema umbes sama vana kui mina praegu, aga usun, et ta oli minust sellel ajal kordades tugevam. Emakene loodus oli sellele mehele andnud karu jõu… ja väljanägemise.1980 jõulud. Meil olid nii jõulud kui näärid. Jõuluvanaks jällegi minu isa. Paraku minul puudus selline õnnelik lapsepõlv, kus ma siiralt uskusin, et jõuluvana on päriselt olemas, sest hooajal mängis minu vanamees kogu aeg jõulu- ja näärivanasid ning hagemiku kostüüm rippus meie väikeses 10 m2 korteris seinal.

1980. Mina ja Ott!
1980. Oleme ausad- see väike heleda peaga mehikene ei olnud sellel ajal kultursmist midagi kuulnud ka!juuni 12, 2012 at 6:55 p.l. #76507vend vähk
Moderator12.mai 2012
Täna varahommikul kl 04:30 ajal käisin üle pika aja jälle Võrtsjärvel kalal. Puhus kerge läänetuul ning tundub, et mingi elu hakkab seal vaikselt sisse tulema. Sain täna nelja sorti kalakesi: roosärg, ahven, särg, latikas. Kõik kahjuks sellised väiksemad tegelased ning lasksin nad vabadusse tagasi. Lanti proovisin ka, aga selle vastu huvi üles ei näidatud. Igal juhul mõnus hommiks ja praegu on mõnusalt pauk olla, aga just algas Poola-Venemaa jalgpall ja peab vist selle võitluse ka ära vaatama. Hommikul juba 07:30 bodypump. Kumm on meeldivalt tühi ning libistan mõnuga PROMIXit. Panin maitseks natuke juurde ka karamelli HERAt. Päeval läksid rõõmsalt sisse WHEY+, PRODE90, FEED ja BLOCK. Panen siis ka mõned pildikesed vanadest aegadest nostalgitsemiseks:
1996 Tartus. Ütle, kes on sinu sõbrad ja me ütleme, kes oled sina 
1998 märtsis kusagil Võrumaa metsades. juuni 13, 2012 at 9:37 e.l. #75812vend vähk
Moderator13.juuni 2012
Praeguseks siis tänane esimene trenn tehtud ning õhtul peaks ennast veel lligutama, et kui peaks ikka suvi tulema, siis on rannas enam-vähem mugav olla. Ajan täiega jama. Randa ma kohe kindlasti vabatahtlikult ei roni vähkkasvajatele rõõmu tegema. See tegevusetult päikese käes vedelemine on minu jaoks kuidagi väga mõistmatu kultuur. Kui veel mingi korralik vorm ka peaks olema, siis on rand viimane koht kuhu ronida. Veel 5-6 aastat tagasi käisin ikka usinasti Elvas Verevi järve ääres ja seal oli võrdlemisi rahulik ning keegi musklis ihu nägemisest väga pöördesse ei läinud, sest sellel ajal käis seal rahvast hirmutamas Marek Kalmus ning peale selle mehe nägemist olid teised musklimehed suhteliselt tavalised spordipoisid. Üks kord oli selline juhus, kus katsusin varbaga vette ja jäin mingisugust väikest haugipoissi jälgima vee äärde päris mitmeks minutiks. Selle peale oli ka kohe mingis foorumis üks kloun kirjutanud, et vend Vähk käib ennast järve vee peegeldusest imetlemas! Haige rahvas!

Nii on, et jutulõng hakkab veerema ja sujuvalt liigun ühe teema pealt teisele. Tegin endale just WHEY+ ja FEED sheigi ning seekord segasin ka sheigile värskeid maasikaid ja banaani – imemaitsev! Kurbusega tuleb tunnistada, et toidulisandite tagavarad hakkavad vaikselt lõppema. Õhtul kasutan veel kindlasti PROMIX, RUSH ja SHOCK lisandeid. Täienduseks PUMP+ ja JOINT+.
Kehakaal on olnud nüüd viimastel päevadel +90 kg, mis teeb uues bodypumpi programmis konnahüpped erakordselt raskeks. Lamades surumises on jõunäitajad kummalisel kombel paigal- 140 kg x 5-6 ning mitte grammigi rohkem. Aru ma ei saa, mis värk on. Enne USA- reisi paugutasin ju 140 x 10. Samas kõik teised jõunäitajad on hakanud jõudsalt üles liikuma ning bodypumpi ei ole ka enam üle 2-3 tunni nädalas. Loodan, et saab surumise ka ilusti liikuma!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 13, 2012 at 8:01 p.l. #74867vend vähk
ModeratorTäna võib suhteliselt rahule jääda. Lamades 150 kg x 4. Nüüd PROMIX sisse ja magama. Vana mees juba
juuni 13, 2012 at 9:25 p.l. #74832vAleksei
MemberSoovin sulle siin ka Palju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!
juuni 13, 2012 at 9:26 p.l. #74827vend vähk
ModeratorSoovin sulle siin ka Palju Õnne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>!
Suured tänud! Facebookis on praegu ilmselt võimatu kõiki õnnitlejaid ühe kaupa tänada
juuni 13, 2012 at 9:28 p.l. #74807vend vähk
Moderatorjuuni 14, 2012 at 4:09 e.l. #74654Mart Muru
MemberÕnnitlused!!
juuni 14, 2012 at 4:47 e.l. #74651seenjor
MemberSaledat kõhtu sulle veel aastateks!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>35 see pole enam naljaasi, pensjoniiga läheneb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 14, 2012 at 5:17 e.l. #74641vend vähk
ModeratorSaledat kõhtu sulle veel aastateks!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>35 see pole enam naljaasi, pensjoniiga läheneb.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suured tänud! Ega ise ei pane nagu tähelegi, et vanem mees, aga Kaitseväe sangpommi võistlustel olen nüüd veteranide klassis
juuni 14, 2012 at 5:42 e.l. #74582Norman
MemberPalju õnne härra!
juuni 14, 2012 at 6:02 e.l. #74558vend vähk
ModeratorPalju õnne härra!
Suured tänud, emotsionaalne mees!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 14, 2012 at 6:22 e.l. #74532IVARK
MemberMa saan ka 35 augustis, tean mida tunned, see pole lihtne aga seda enam palju õnne, seda on nüüd eriti vaja! Aeg on mõelda pensionäride kabeklubile vm. sellist.
juuni 14, 2012 at 7:12 e.l. #74456renku
MemberPalju õnne!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.