Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2012 at 8:43 e.l. #93207
vend vähk
ModeratorVäga tubli:)
Athleticus aga sellised kõikumisega sooritused kirja ei läheks, horvaatias pidime ikka väga korrektselt sirge kehaga ja aeglases tempoes tegema:(
Püüan ennast parandada! Samas kuna ma ei võistle, siis sellise kiikumisega vajun rohkem ette ja saan ka suurema koormuse rinnale. Igal juhul kui peaksin kunagi 100 ära tegema, küll siis teen väljakutse ka puhtalt sooritamisel Eesti ja maailma vägevamatele!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2012 at 9:26 e.l. #93132Patella
MemberTubli-tubli, varsti teed Helena Forsenile ära
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2012 at 9:55 e.l. #107087rennosport
MemberHull mutt
Tubli-tubli, varsti teed Helena Forsenile ära
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Jah, põnev oleks vaadata, kuidas tädi Helena rööbaspuudel 90-e kilosena hakkama saaks ![]()
Harjutamine teeb harjutajaks,meistriks sünnitakse.Õnneks on Vend Vähk aga meistriks sündinud :)Pisike trenn sellejuures ei tee muidugi paha:)
Kust otsast meister? Lihtsalt lolli tahtejõuga ning kogu moos. Ma olen liiga laisk, et niisama ilma igasuguste eesmärkideta trennis käia.
Tahtejõuga üksi ei jõua väga kaugele kui loodusepoolt pole eriti antud.Sellise keskmise võimekuse ning aruka treeninguga juba teeb nii mõndagi ära,seda küll.
Tahtejõuga üksi ei jõua väga kaugele kui loodusepoolt pole eriti antud.Sellise keskmise võimekuse ning aruka treeninguga juba teeb nii mõndagi ära,seda küll.
Oleks emakene loodus mind sellise võimsa jõu ja raamiga õnnistanud nagu minu isa, siis oleksin ilmselt praegu kordades kaugemal. Mis on arukas treening? See on nii suhteline. See, mis võib ühe jaoks olla täiesti tavaline, on teise jaoks ebainimlik
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Hull mutt
mai 30, 2012 at 1:26 p.l. #92379Kristjan-Johannes Konsap
MemberOleks emakene loodus mind sellise võimsa jõu ja raamiga õnnistanud nagu minu isa, siis oleksin ilmselt praegu kordades kaugemal. Mis on arukas treening? See on nii suhteline. See, mis võib ühe jaoks olla täiesti tavaline, on teise jaoks ebainimlik
Ah ära hädalda. Ilmselgelt on sul head geenid kui niimoodi tippu oled jõudnud.
mai 30, 2012 at 2:50 p.l. #92226vend vähk
Moderator30.mai 2012.
Ok, täna kaks trenni selja taga ning põnev päev on selja taga. Jõusaalis sai võimsalt tuld antud ja uus isiklik rekordki tehtud. Toidulisanditest BCAA, PUMP+, FEED, BLOCK, PRODE90, SHOCK ja JOINT+.
Vaadake ikka videot ka:
mai 30, 2012 at 7:00 p.l. #91850a n d y
Member“Siin on Kadi-laia seljaga” ……siis kui Lõuna-Eestikad olid, siis sa tutvustasid teda, kui kõige laiema seljaga naist ja mul sõber küsis mu käest, et kas see pidi kompliment olema. Ma vastasin, et VIST KÜLL:))))) Tuli meelde seda videot vaadates lihtsalt
mai 30, 2012 at 7:12 p.l. #91847vend vähk
Moderator“Siin on Kadi-laia seljaga” ……siis kui Lõuna-Eestikad olid, siis sa tutvustasid teda, kui kõige laiema seljaga naist ja mul sõber küsis mu käest, et kas see pidi kompliment olema. Ma vastasin, et VIST KÜLL:))))) Tuli meelde seda videot vaadates lihtsalt
Kindlasti kompliment! Teinekord läheb Planet-Sport klubis väga pimedaks ja siis on selge, et Kadi tuli jälle lambi ette
mai 30, 2012 at 7:16 p.l. #91841htilga
MemberIga korraga üks kordus juurde ja nii ta lõpuks tuleb!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
mai 30, 2012 at 8:32 p.l. #91775vend vähk
ModeratorIga korraga üks kordus juurde ja nii ta lõpuks tuleb!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seda on kerge öelda, aga raske teostada. Täna oli oluliselt raskem kui eile. Võttis ikka rinna kergelt kangeks küll kui teist päeva järjest paugutada. Usun, et peagi harjun selliste pikkade seeriatega ning läheb paremaks.
mai 30, 2012 at 8:33 p.l. #91768Ott Kiivikas
Member46 on korralik number, sügavus on ok ja fikseerimine ka, kuid kuna keha kõigub nagu kellapendel, siis Euroopakatel athletic fitnessis oleks sulle lugenud 0 kordust….
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan ,et ei pahanda.
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.