Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2012 at 1:04 p.l. #111445
vend vähk
ModeratorKuidas Vanessa pikkade sõitudega lepib? Või on juba ära harjunud?
Pisitips on tubli! Kui vaja kuhugi sõita, siis tema on alati valmis! Nägu nalja täis ja hoiab kõigi meeleolu üleval! Jah, mis siin salata- põnn on 1,4 aastat vana ja juba 2 x oma elus USA-s käinud 6-s erinevas osariigis, lisaks erinevad euroopa riigid. Järgmisele nädalale kavandame ka Canada reisi. Kadedaks võtab. Mina sain esimest korda Eestist välja alles 21-aastaselt.
mai 10, 2012 at 1:07 p.l. #111428vend vähk
ModeratorTriitseps on reisil veel suuremaks läinud?
Siin Ameerikas kasvab kõik suuremaks! Ei, tegelikult üleliigse spekulatsiooni vältimiseks rahustan publikut, et pilt on lihtsalt sellise nurga alt tehtud nagu käsi oleks jämedam.
mai 10, 2012 at 4:09 p.l. #111087Realxone
MemberMõnus blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Iga päev vaatan ja loen, mida sa jälle korda oled saatnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keep going.
mai 10, 2012 at 7:44 p.l. #110870vend vähk
ModeratorMõnus blogi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Iga päev vaatan ja loen, mida sa jälle korda oled saatnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Keep going.
Eks annan vastavalt võimalustele mingi ülevaate, sellest, mida me siin näeme-kuuleme. Selleks et sellest maksimaalset naudingut saada, peab ikka siin koha peal olema. Panen ka mõned eilsed pildid veel siia üles:
Lihtsalt väike pilt paljudest meeldejäävatest hetkedest USA kiirteedelmai 10, 2012 at 8:23 p.l. #110805vend vähk
ModeratorSee jääkaru tegi isegi minu rõõmsaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii armasOleme ausad- sellise armsa jääkaruga koos sellesse basseini küll ei läheks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2012 at 6:14 e.l. #99290rennosport
MemberHamburgerid on vist oma töö teinud, kõht on tissist ette saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 11, 2012 at 1:28 p.l. #110541vend vähk
ModeratorHamburgerid on vist oma töö teinud, kõht on tissist ette saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei hakkagi midagi salgama- mina ise olen vist üks väheseid, kes teab, et vend Vähk ei ole aastaringselt võistlusvormis
mai 11, 2012 at 8:12 p.l. #110373Shrink
MemberKuidas USA piiril turvakontroll oli, läks kiiresti ja lihtsalt? Plaanin mõne aja pärast ka Ühendriikidesse lennata esimest korda ja pole kõige paremini kursis. Kas näiteks mingi šokolaadibatoon/küpsisepakk lastakse läbi piiril, st tohib Eestist kaasa võtta? Kui sul on kogemusi ja veidi aega, võid väikse ülevaate anda.
mai 12, 2012 at 1:44 p.l. #109816vend vähk
ModeratorKuidas USA piiril turvakontroll oli, läks kiiresti ja lihtsalt? Plaanin mõne aja pärast ka Ühendriikidesse lennata esimest korda ja pole kõige paremini kursis. Kas näiteks mingi šokolaadibatoon/küpsisepakk lastakse läbi piiril, st tohib Eestist kaasa võtta? Kui sul on kogemusi ja veidi aega, võid väikse ülevaate anda.
Turvakontroll on tänapäeval igal pool võrdlemisi karm kuigi võrreldes mitmete euroopa riikide kontrollidega tundus USA kontroll üks tagasihoidlikumaid. Kui sa tuled USA-sse, siis pead valmis olema lennujaama vestluseks, et miks sa USA-sse tulid ja millisel aadressil täpselt elad sellel ajal. Emale Ohiosse ja sõbrale Chicagosse tõime Eestist komme, sefiiri, likööre ja väikeseid viinasid plastikpudelites- ei olnud mingisuguseid probleeme! Kuuldavasti leiva- ja lihatoodete toomisel oleks olnud jamamist. Kui tahad autot rentida, siis pead arvestama ka autokindlustusega, mis sinu kaardilt maha võetakse ja kui tagasi kodumaale jõuad, siis jälle tagasi üle kantakse. Autorentimisel lugeda rahulikult läbi kõik autoga seotud kohustused ja muu lisainfo. Näiteks meil on selline punkt sees, et kui meie autoga midagi juhtub, siis helistame ükskõik, millises osariigis autofirma üldinfosse, anname teada, kus me asume ja firma saadab oma esindajad tasuta viga parandama. Väiksematel autorendifirmadel ilmselt ei ole selliseid võimalusi. Kui midagi veel huvitab, siis tuld! Meil ilus hommik kl 09:42 ja päike paistab nii heledasti, et kohe hakkame välja minema. Eile oli jälle umbes 30 kraadi sooja. Millegipärast usun, et nii ilusat suve me sellel aastal rohkem ei näe. Kui järgmine kord USA-sse tahame tulla, siis kindlasti kevadel umbes samal ajal!
mai 12, 2012 at 7:45 p.l. #109611Shrink
MemberKindlasti käsipagasisse söögikraami pole mõistlik vist võtta. Kaua sul USA-s lennukilt maha saamine ja turvaväravad ja kontrollid umbes aega võtsid? Mul on kahe lennu vahet 2h30min, loodetavasti jõuan õigesse kohta, tasub muidugi eeltööd teha, sest seal igasugu rongide jms terminalide vahel sõitmine. Suured tänud Imre selle info eest mis jaganud oled, tunnen ennast veidi kindlamalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 12, 2012 at 11:09 p.l. #109539vend vähk
ModeratorKindlasti käsipagasisse söögikraami pole mõistlik vist võtta. Kaua sul USA-s lennukilt maha saamine ja turvaväravad ja kontrollid umbes aega võtsid? Mul on kahe lennu vahet 2h30min, loodetavasti jõuan õigesse kohta, tasub muidugi eeltööd teha, sest seal igasugu rongide jms terminalide vahel sõitmine. Suured tänud Imre selle info eest mis jaganud oled, tunnen ennast veidi kindlamalt!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Põhimõtteliselt imikutoitusid saab võtta lennukisse ka klaaspurkides, aga tõiskasvanute söögi ja joogi käsipagasisse toppimisel ei ole erilist mõtet. Meil oli Kopenhagenist Chicagosse teel kaasa võetud pakk küpsiseid ja tavalist vett väikestes plastmasspudelites ja ei olnud probleemi. Kui kaua läheb lennujaamas, see sõltub paljudest asjaoludest. Kui korraga saabub mitu suurt lendu ja on palju veidrikuid koos, siis võib lennujaamas pikalt passida. Üldiselt on hea, kui lennujaamas on küsitlejaks valge inimene. Me nüüd perega veel linna!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 14, 2012 at 3:31 e.l. #107957vend vähk
Moderator13.mai 2012
Eestis on kell juba pool seitse hommikul, aga meil veel eilne päev. Põnev päev on ja nagu ma siin korduvalt olen öelnud- mitte kunagi ei tea, mis järgmise poole tunni pärast toimub. Nii tänagi, kus meie renditud Jeep autol lõi järsku põlema õlituli ja läksime Kentucky osariiki selle autorendi firma juurde olukorda lahendama. Selle asemel, et töökojas autole uus õli sisse panna, anti meile uus masin. Homme teen uuest masinast pilti ka! Täna päeval käisime jälle nagu suvelgi Kentucky osariigis Aquariumi nimelises kohas, kus saime igasuguseid veeloomasid imetleda. Endal läks hammas nii verele, et käisin just ööusse püüdmas ja homme tahaks põhjaõnge sisse visata.

Sellised kalakesed
Pilt ühest toredast kunstipoestmai 15, 2012 at 12:51 p.l. #107039vend vähk
Moderator15.mai 2012
Just ärkasime. Kohalik aeg on 08:30 hommikul. Päike paistab ja plaanis teha suurem ring Kentucky osariigis. Eile käisin siis kalal ja võib öelda, et minu elu suurim kalapüük! Oleme ausad, et see on iga kalamehe unistus käia püüdmas sellises kohas, kus võtmist on kogu aeg ja suurimad isendid on ilmselt 10 kg ja priskemad. Pean tunnistama, et olin ka paar korda käinud ühe Ohio järve ääres, aga tulemusteta. Proovisin seal kätt küll saiaga, küll maisi ja ööussiga ning seal ei olnud mitte mingisugust liikumist. Eile olin siis lõpuks põhjaõngega jõe ääres ning pidu algas. Kohe esimese 5 minutiga algasid väga võimsad tõmbed ja tundsin, kuidas mingi suur elukas otsast läks. Järgmine läks minema juba koos tamiiliga… Kolmanda isendi saime perenaisega küll videole, aga minema läks seegi…jälle koos konksude ja tinaga… Neljanda puhul ainult võisin oletada, et tegemist on vähemalt 10 kilose elukaga- ka see loom läks minema koos minu õnge küljest saadud suveniiride- tamiili, konksu ja tinaga. Ütlen ausalt- ma ei olnud sellise võimsa ürituse jaoks valmis! Teinekord nende jõgede peale minna, siis oluliselt tugevama varustusega. Trofeekala pildistamiseks ei saanudki, aga võimalusel püüan veel homme varahommikul viimase püügi teha. Selleks pean 4 x jämedama tamiili vaatama ja veel trossid ning tugevamad konksud.
Niipalju veel, et täiesti sünge jõgi oli- nägime seal suurt kilpkonna ja igasuguseid muid elukaid. Ma olen üsna kindel, et kui seda veekogu kajaloodiga uurida, siis võtaks meie Eesti kalameestel käed värisema. Vastaskaldal mingi seltskond püüdis samuti kala pisikese korgiga ja landiga, aga tundub, et põhjaõngesid siin ei tunta.
mai 15, 2012 at 1:00 p.l. #106992rennosport
MemberIlmselt muud ei jää üle, kui kalale ise kummikutega vette järgi minna.
Mr Mesi ilmselt annaks õnge korra naise kätte ja hüppaks pea ees kalale järgi, madistaks vähe vees ja tooks siis ära kägistatud “Kobra” kaldale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 15, 2012 at 1:06 p.l. #106976vend vähk
ModeratorIlmselt muud ei jää üle, kui kalale ise kummikutega vette järgi minna.
Mr Mesi ilmselt annaks õnge korra naise kätte ja hüppaks pea ees kalale järgi, madistaks vähe vees ja tooks siis ära kägistatud “Kobra” kaldale
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Püüan ennast parandada. Sain selle õnge kusagilt suuremast marketist ja uskusin, et sellist tõsisemat püüki nagunii ei tule. Täna ostan ilmselt isegi nööri kuni 15 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.