Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
mai 7, 2012 at 4:19 p.l. #113077
htilga
MemberMa pakun, et ameeriklaste tänavapilt läheb paksemaks ühe põhjusena nende söögikohtade tõttu, kus maksad mingi kindla summa ja siis sööd palju jaksad. Eestis pole nagu sellist kohta näiteks näinudki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 2:47 e.l. #112836vend vähk
Moderatormai 8, 2012 at 6:59 e.l. #112745IVARK
MemberTere hommikust!
Kohalik aeg on hetkel 10:30 hommikul. Valmistume perega jalutama minema. Täna jälle võrdlemisi kuum ilms ja peaksime kergemalt riidesse panema. Vaatan siin kurbusega Eesti ilmateadet ja nutt tuleb peale. Loodetavasti mai lõpuks on ilmad ilusad. Paljud viimaste aastakümnete jooksul Eestist lahkunud on üheks oluliseks põhjuseks toonud ka ilmad ja ma olen nendega 100% nõus. Kui ikka päike paistab kogu aeg, siis on saba rõngas ja igasugused mured tunduvad kordades vähemmasendavad kui sombuse ilmaga. Oleme siin nüüd olnud juba üle nädala. Loomulikult ei ole see selline riik nagu paljud televaatajad on harjunud teleseriaalides nägema, kus piitspeenikesed ja kõrgesti haritud ameeriklased reisivad ainult luksusjahtidel mööda maailma ja ei pea tööd tegemagi. Võrreldes eelmise aastaga märkasin, et üldine tänavapilt on võrreldes eelmise aasta suvega oluliselt paksemaks läinud. Erakordselt paksusid inimesi on kordades rohkem kui eelmisel aastal. Ma ei tea, miks see nii on.
Meeldib, et mind ja minu perenaist ei peeta enam venelasteks, vaid kohe küsitakse, et kas me oleme sakslased või hollandlased? Varem oli nii, et kui sa oled valge inimene ja räägid aktsendiga, siis oled kindlasti venelane! Ühe noore mehega rääkisime ja tema oli Saksamaal õppinud koos lätlastega ja teadis meie asukohta vägagi hästi, samuti paljud teised nooremad inimesed. Vanemad inimesed ja mustad jäävad reeglina geograafiaga jänni ja siis ütleme, et oleme Skandinaaviast ja elame jõuluvanale päris lähedal ja siis on kõik õnnelikud. Siiani ei ole me näinud ühtegi pesukaru, kuigi maantee ääres on neid surnud karvapalle päris palju. Mul tekkis kurikaval plaan, et hakkan hotelli aia äärde vaikselt toiduülejääke koguma ja küll nad siis välja ilmuvad! Täna õhtuks lubati vihma ja siis püüan öösel ööusse ning proovin homme põhjakaga kala! Eile olin mingi järve ääres, kus nägin päris suure isendi hüppamist. Ei kujuta ette, mis loom see oli, aga pakun, et kõvasti üle 10 kg… Kalapüügile võtan kaamera ka kaasa ja kui midagi toimuma hakkab, siis panen võimalusel filmima. Siin on kalapüügiga nii, et püüad eluka kinni, teed pilti ja lased tagasi! Tegelikult lahe ju!
Ok, minu pisitütar hakkas hotellituba rüüstama, ise kisab nagu metsaline! Ei tea kohe, kuidas ta selline metsik tips on? Isa on tal ju rahulik ja tasakaalukas mees!

Me olime naisega Prantsusmaal ka venelased ja lisaks sellele suhtuti sitasti. Muidugi prantslased ongi sitapead ja upsakad aga USA-s ei ole veel venelaseks peetud. Kunagi peeti isegi ameeriklaseks aga siis oli aktsenti ka vähem.
mai 8, 2012 at 9:51 e.l. #112567htilga
Membermai 8, 2012 at 10:53 e.l. #112551Angel K
MemberHahaaa
Suurepärane pood nilbeteks kingitusteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 2:41 p.l. #112386vend vähk
ModeratorHahaaa
Suurepärane pood nilbeteks kingitusteks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oo jaa! Selles poes oli palju põnevat kaupa, aga ei olnud aega kõike ükshaaval pildistada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 4:07 p.l. #112331vend vähk
ModeratorMe olime naisega Prantsusmaal ka venelased ja lisaks sellele suhtuti sitasti. Muidugi prantslased ongi sitapead ja upsakad aga USA-s ei ole veel venelaseks peetud. Kunagi peeti isegi ameeriklaseks aga siis oli aktsenti ka vähem.
Ma ise sattusin eelmisel nädalal ühte piirkonda, kus suures poes oli väga palju vene keelt kõnelevat rahvast. Ilmselt oli neil seal mingi suurem kogukond. Vennastuma ma nendega igaks juhuks ei hakanud. Mõned päevad tagasi olime perenaisega kusagil suurel turul ja seal tuli meile üks eesti tüdruk juurde ja ajasime juttu. Ta on seal koos oma ema ja õega elanud juba mitu aastat.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 8, 2012 at 4:13 p.l. #112297vend vähk
ModeratorPaar pilti ka USA turult:
Igasugust kaupa oli- tolmuimejast tõllani!Sellele turule läheme uuesti laupäeval ja siis loodan rohkem pilte teha. Ehk kunagi hiljem teen kokkuvõtte, mida turu südamest vägagi ulmelise hinnaga soetada saab…
mai 8, 2012 at 5:33 p.l. #112259pacman
MemberToidulisandite poodi ei ole jõudnud/kohanud? Päris huvitav ülevaade oleks hindadest.
mai 9, 2012 at 9:50 e.l. #215442vend vähk
ModeratorToidulisandite poodi ei ole jõudnud/kohanud? Päris huvitav ülevaade oleks hindadest.
Jõudsin. Ei saa öelda, et nendes kaup oleks olnud odavam kui Eestis. Kaubavalik oli kindlasti suur ja lai, aga poodide hinnad olid kohati isegi kõrgemad kui Eestis. Suhtlesin müügimeestega ja sama seis, et ka siin on internetikaubandus tugevasti peale vajunud ning netimüügis ei ole vaja maksta poodide kallist renti, samuti eraldi müügimeestele, koristajatele jne. Netikaubanduses on jällegi omad miinused ja poest saad sa ju kauba kohe kätte, mitte ei pea ootama. Mind ennast huvitas ainult Tribulus, mida ei tohi millegipärast enam Eestis müüa.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2012 at 9:57 e.l. #100642vend vähk
ModeratorMeil on kell 06:55 hommikul. Kohe ajan oma naise-lapse ka üles ja hakkame Cincinnati kesklinna sõitma. Sealt võtame ka minu ema peale ja sõidame läbi Kentucky osariigi Tennessee osariiki! Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2012 at 11:34 e.l. #111903Samakamees
MemberSee jääkaru tegi isegi minu rõõmsaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nii armasmai 10, 2012 at 2:23 e.l. #111597vend vähk
Moderator09.mai 2012
Oleme Tennesseest tagasi ja oli ikka hirmus palav päev! Sõitsim maha umbes 1000 km ja kumm on tühi ning käed ja nägu valutavad kergelt päikesepõletusest. Panen kiirelt mõned pildid ja siis ruttu teki alla! Olge mõnusad!
Päike küpsetas minu käed ja näo. Armas kutsu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2012 at 8:55 e.l. #111508htilga
MemberTriitseps on reisil veel suuremaks läinud?
mai 10, 2012 at 12:08 p.l. #111449Jackie
MemberKuidas Vanessa pikkade sõitudega lepib? Või on juba ära harjunud?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.