Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 24, 2011 at 4:22 p.l. #294395
frh
MemberMinu arust on see üks paras meedia mull, et hea ja tugeva südame jaoks on vaja teha metsikult aeroobset ning tavaline jõusaalis treenimine kuidagi vähendaks südame effektiivsust.Pigem nõustuvad kõik, et tugeva südame jaoks on korralik jõusaalitreening täpselt sama tähtis kui aeroobne.
Ma absoluutselt ei saa eelkõneleja poindile pihta. Südamelihas muutub suuremaks ja tugevamaks ning sellepärast ei suuda enam lõõgastuda? Minu arusaam on, et just rohkem suudab lõõgastuda. Kuna tugevam lihas jõuab rohkem verd pumbata siis piisab madalamast löögisagedusest, et keha verega varustada. Mis tähendab, et kokkuvõttes puhkab lihas kauem iga löögi vahel.
Ma ei pööranud tähelepanu südamelihase tugevnemisele vaid paksenemisele. Sa võid ju osata loogiliselt mõelda, kuid ma usun, et arstiteadus teab asjast rohkem.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Südamelihase paksenemise korral häirub südame lõõgastumine ja see võib viia südamepuudulikkuse tekkeniLihas läheb paksemaks, eriti vasaku vatsakese sein. Süda on küll võimeline verd hästi välja paiskama, kuid südames endas hakkab verd väheseks jääma – verevarustus läheb kehvemaks. Nendel, kellel on tekkinud vasaku vatsakese seina paksenemine (hüpertroofia) või kellel on südamelihas paksenenud, on tunduvalt suurem südamepuudulikkuse ja -infarkti ning äkksurma oht.Südamelihase paksenemine EI ole hea.
märts 24, 2011 at 7:45 p.l. #294428vend vähk
ModeratorNiisiis, täna korralik trenn tehtud ja õhtul, tööpäeva lõpus oli ka võimas saun. Kehakaal oli täna 82,7 kg ning vorm on läinud täiesti pandavaks. Nüüd olen ilusti oma MM-i vormi graafikus, mis puudutab vormi teravust kindlasti. Rainer oli mul õhtul külas ja kandsime omale teise kihi värvi peale. Eks homme siis paistab, kui tumedad me võrreldes teistega oleme ja mida oleks veel vaja muuta. Aega õnneks on, aga osadel meestel on Reval Cup juba paari nädala pärast.
Toidulisanditest olen täna kasutanud kindlasti BURNER, GREEN TEA, WHEY+ ja JOINT+. Õhtul teen vist veel ühe klaasi PROMIX.
Üllatuseks võttis täna minuga ühendust üks noor kulturismisõber ja ütles, et soovib minu mündikollektsiooni täiendada millegi põnevaga. Mina ei osanud midagi asjast arvata ja kui me kohtusime, siis ulatati mulle sellised mündid:
Uus-Meremaa, Ceilon, Jaapan, Dhaiti, imepisike Panama münt ja teised põnevad rahad.
Nendele müntidele pööran erilist tähelepanu: Prints Charlesi ja Lady Diana Royal Marrige mündiseeria(Isle of Man 1982)Suured-suured tänud toreda täienduse eest headele inimestele! Kunagi teen oma mündikogust suurema kokkuvõtte! Põhimõtteliselt kogun igasuguseid erinevaid münte!
märts 25, 2011 at 11:35 e.l. #294504vend vähk
ModeratorOk, paari tunni pärast selgub tõde uuest grimmist ja meie katsetustest. Eile õhtul panime siis Raineriga uue värvi peale ning pilt läks oluliselt tumedamaks. Ilus tumepruun krunt on kindlasti olemas, aga minu hinnangul peaks veel sama värvi peale panema 2-3 korda, et saada maksimaalne tulemus, mis püsib peal 2-3 nädalat. Parem siis nii kui et grimm hakkab palaval laval meeletult voolama. Põhiline tähelepanu on täna kindlasti Raineri värvil. Mina ise panin ka eile värvi peale, aga perenaine ütles kl 01.00 ajal öösel, et ma haisen ja määrin ja et tore oleks kui ma selle jama maha pesen, sest võistlusteni on veel nii palju aega! Tegin siis korraliku loputuse, aga kindlasti jäi ka sellest grimmimisest päris palju veel peale. Oleme ausad- üle 4 nädala enne Eesti Karikavõistluseid ei ole mul tõesti mõtet ringi liikuda nagu neegripoiss. Ok, ma varsti trenni ja siis pildistamine! Õhtul panen võrdluspildid üles! Püsige lainel!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 11:44 e.l. #294514Ott Kiivikas
MemberMa just mõtlesin – nagu sinu perenaine, et mida sa seal grimmid 4 nädalat enne….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See jama tuleb siis tasapisi paari nädala jooksul ebaühtlaselt maha jne.märts 25, 2011 at 11:48 e.l. #294516vend vähk
ModeratorMa just mõtlesin – nagu sinu perenaine, et mida sa seal grimmid 4 nädalat enne….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See jama tuleb siis tasapisi paari nädala jooksul ebaühtlaselt maha jne.Teen endale varakult asjad selgeks, et mitte viimaseks minutiks jätta ja siis avastada, et uus grimm ei sobi- läheb roheliseks jne. Praegu on kõik super ja ega kui ise ei katseta, siis ei saagi teada, mis värk on. Siiani ei ole ükski püsiv grimm minu pealt ebaühtlaselt maha kulunud. Kõik on kulunud täpselt nii nagu vaja- kõrgemad kohad on ühtlase üleminekuga heledamaks kulunud, aga mul ei ole selle vastu midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 12:12 p.l. #294531Rainerr
MemberMinu toon on igaljuhul päris tume praegu, kuigi olen mitu korda juba pesema jõudnud. Istun praegu bussis ning tulen Tartu poole, ning kui aus olla siis paljud inimesed vargsi piiluvad minu poole ning mõistatavad miks ma küll nii tume olen
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 12:52 p.l. #294538Aile
MemberMa just mõtlesin – nagu sinu perenaine, et mida sa seal grimmid 4 nädalat enne….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> See jama tuleb siis tasapisi paari nädala jooksul ebaühtlaselt maha jne.Ütle parem:”Suur tänu, Imre, vaevanägemise ja teistega jagamise eest!”
märts 25, 2011 at 1:36 p.l. #294549Ott Kiivikas
MemberÜtle parem:”Suur tänu, Imre, vaevanägemise ja teistega jagamise eest!”Hea on kui inimesed viitsivad jännata, mul endal praegu kahjuks seda aega ei ole -kui võistleks, siis peaks leidma….ja eks paistab mis tulemus sealt tuleb, üks asi on päevavalguses kodus tume olla, teine asi prozektori valgel laval – loodan ,et lõpptulemus tuleb hea.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 2:21 p.l. #294556Aile
MemberMe kõik hoiame pöialt, et su eksperiment õnnestuks!
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 25, 2011 at 2:46 p.l. #294563Kristjan-Johannes Konsap
Membermärts 25, 2011 at 6:10 p.l. #294583vend vähk
ModeratorTere õhtust kõigile!
Niisiis tõmbasin pildid just arvutisse ja uurin-analüüsin. Nagu arvata võiski, peaksime veel 2-3 kihti panema, et olla oluliselt tumedam ning viimane sõna oleks loomulikult kerge õliga. Panen siia üles ühe võrdluspildi ja loodan, et härrased Taavi Taros ja Siim Savisaar ei pahanda, et nemad ka sellel pildil eesti rahvast rõõmustavad.
Kui aega on, siis panen pilte juurde. Ausaltöeldes usun, et netist leiaks veel tumedamat spreipäevitust ja võimalik, et mustanahalistele on samuti selline grimm tehtud heledamate kohtade(armid jne) katmiseks. Jätkan otsinguid, aga kui midagi võimsamat ei ole, siis tellin ebayst sama Californian tan-i terve galloni.
Mida teie sellest värvist arvate?
märts 25, 2011 at 6:51 p.l. #294587vend vähk
Moderatormärts 25, 2011 at 6:58 p.l. #294588rait83
Memberma ei saa aru, kuidas eest vabaltseisus sul kõht nii hästi joonistab Imre
kui ise üriatn samas poosis kõhtu pingutada, siis õlavöö vajub vabsee lössi ja kogu laius kaob ära
märts 25, 2011 at 6:58 p.l. #294589vend vähk
Moderatormärts 25, 2011 at 7:00 p.l. #294590vend vähk
Moderatorma ei saa aru, kuidas eest vabaltseisus sul kõht nii hästi joonistab Imrekui ise üriatn samas poosis kõhtu pingutada, siis õlavöö vajub vabsee lössi ja kogu laius kaob ära
No seda olen ma ka harjutanud kõvasti:-)
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.