Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2012 at 8:51 p.l. #138127
vend vähk
Moderator15.aprill 2012
Täna tegin siis kuigipalju jõusaali ning õhtul oli ka veel bodypump. Tänane vihasem osa oli loomulikult tricepsi harjutus, kus maksiseerias tegin rööbaspuul 90 kg x 5. Vaikselt ikka liigun üles poole ning ehk uuel nädalal õnnestub ka samasugune video teha, aga juba 100 kilose lisaraskusega. Enda kehakaal oli täna hommikul üle 91 kg. Aleksei Värä oli seekord filmimees ja tegi pikkupidi klipi ja ma ei osanud seda ühestki funktsioonist lapiti keerata. Pole hullu- järgmine kord filmime laialt ekraanilt.
Ma lasksin just PROMIXi sisse ning une-Mati hakkab vaikselt tricepsi-mehele külla tulema!
http://www.youtube.com/watch?v=oB73tGuSrPA&list=UUaA3PVi657kdHcjMgMJPEqw&index=1&feature=plcp
aprill 16, 2012 at 8:49 e.l. #137697vend vähk
ModeratorVaatan seda eilset videot ja järjest rohkem tahaks juba uuesti tuld anda ja seekord juba 100 kiloga! Usun, et kolmapäeval teen uue skoori sellel alal. Täna-homme kahjuks teises saalis, kus ei ole võimalik rihmaga raskuseid juurde kinnitada.
aprill 16, 2012 at 10:26 e.l. #137589htilga
MemberMitu kordust muidu lisaraskuseta ära tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 10:33 e.l. #137587vend vähk
ModeratorMitu kordust muidu lisaraskuseta ära tuleb?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pool tundi enne Eesti meistrivõistluseid kulturismis tegin sügisel mingi 42 kordust vist. Kui kehakaal kergem oleks ja suurem võistlusvaim peal, siis ilmselt rohkem
aprill 16, 2012 at 11:38 e.l. #137536JungaTroll
MemberPool tundi enne Eesti meistrivõistluseid kulturismis tegin sügisel mingi 42 kordust vist. Kui kehakaal kergem oleks ja suurem võistlusvaim peal, siis ilmselt rohkem

Noh, siis veidi tehnikat lihvida ja lähed teed Ako Rahimile Athletic Fitnessis ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkel käib keha klassikaliste dipside jaoks liiga edasi-tagasi aga ilmselt tuleks ka puhtalt muljetavaldav kogus neid ära.aprill 16, 2012 at 11:47 e.l. #137526vend vähk
ModeratorNoh, siis veidi tehnikat lihvida ja lähed teed Ako Rahimile Athletic Fitnessis ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkel käib keha klassikaliste dipside jaoks liiga edasi-tagasi aga ilmselt tuleks ka puhtalt muljetavaldav kogus neid ära.Ma ise ennustan, et juba järgmisel aastal ei ole praegustel athletic staaridel enam midagi teha kui igasugused sportvõimlejad peale hakkavad tulema. Kui mingid hullunud slovakkia dopingumehed peale lendavad, siis võib siit hakata tulema rööbaspuudel 100 korduseid.
aprill 16, 2012 at 11:55 e.l. #137505htilga
MemberVaatan seda eilset videot ja järjest rohkem tahaks juba uuesti tuld anda ja seekord juba 100 kiloga! Usun, et kolmapäeval teen uue skoori sellel alal. Täna-homme kahjuks teises saalis, kus ei ole võimalik rihmaga raskuseid juurde kinnitada.

Siis tuleb mõni ülekaalulisem kardio-seadmelt korraks selga kutsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2012 at 12:27 p.l. #137412vend vähk
ModeratorSiis tuleb mõni ülekaalulisem kardio-seadmelt korraks selga kutsuda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oleks laiba mõnitamine
aprill 17, 2012 at 12:49 p.l. #110993vend vähk
Moderatoraprill 17, 2012 at 1:26 p.l. #111605JungaTroll
Memberaprill 17, 2012 at 2:53 p.l. #111917Thomas
MemberOled sa vahepeal seadustanud, et käsitsi joonistatud piltidele ei tohi arvutis redigeerimist teostada?
aprill 17, 2012 at 3:39 p.l. #115539vend vähk
ModeratorOled sa vahepeal seadustanud, et käsitsi joonistatud piltidele ei tohi arvutis redigeerimist teostada?
Ei hakka isegi salgama, et tegin enne pildi ilmutamist kiire redigeerimise… Uskuge mind, kallid sõbrad, originaalpilt oleks olnud liiga kohutav
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 17, 2012 at 4:51 p.l. #117767vend vähk
ModeratorVahele jäid. Need kolm punkti särgil on pärast paintiga juurde tehtud. Või on pliiatsikäsi erakordselt ümar
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oleme ausad- natuke ikka adobet valdan
aprill 18, 2012 at 10:11 e.l. #136890vend vähk
ModeratorKolmapäev, 18.aprill 2012
Juba järgmisel nädalal samal ajal olen perega reisil. Esmalt oleme ühe ööpäeva Taanis, Kopenhagenis ja siis edasi Chicagosse, kus oleme samuti esimesed kaks ööpäeva. Sealt edasi Indianasse, Ohiosse, Kentucky osariiki. Kindlasti võtame arvuti ka kaasa ja hakkame rahvale sooja suve näitama küll videopildi, küll fotode vahendusel. Mõnusalt pingevaba on olla- ei ole võistlusdieeti ning enesetunne päris hea. Täna hommikul oli minu bodypumpi tunnis üks tore spordisõber, kellega olen viimase paari kuu jooksul kirjavahetuses olnud ja kes palus abi kaalu langetamisel ning treeningute teemadel. Ta on olnud tubli ning väga võimsalt liikunud oma eesmärkide suunas. Tänuks nõuannete eest tõi ta mulle täna mitmeid põnevaid juubeli euromünte erinevatest riikidest. Suured tänud!
100 kg lisaraskusega rööbaspuudel surumine: Täna võtan selle projekti ette ja teen ära!
Pühapäevane meeste bodypump: Mitmed huvilised on minult selle kohta küsinud ja teeme siis sellel pühapäeval kl 14:30! Sissepääs kõigile tasuta ja tund ainult meesterahvastele! Praktika on näidanud, et sellised tunnid on vajalikud ja kui on ainult karvased isased koos, siis ei ole lisapingeid ning väga hea vaheldus! Kui on küsimusi sellel teemal, siis andke tuld!
Ok, ma nüüd pean natuke ringi sebima.
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2012 at 10:50 e.l. #136845htilga
MemberOlenevalt kui pikaks eelnev EKV õhtu läheb, otsustan, kas tulen või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lähed enne reisi 190 kg alla ka?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.