Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
aprill 4, 2012 at 5:13 e.l. #221923
htilga
MemberMa kuulun selle 1% hulka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Olen vist oma ümbermõõte 2x elus mõõtnud. Ei julge lihtsalt, kardan, et arengut pole olnud – ei hakka endal motti alla viima. Aga pärast LEKVi peaks ikka regulaarselt iga kuu mõõtma hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.No aga see ei ole kohe kindlasti üks-üheses seoses ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3.a KKS taustal peaksid oskama tuua endale igasugu põhjendusi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 8:20 e.l. #160242vend vähk
ModeratorNo aga see ei ole kohe kindlasti üks-üheses seoses ju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 3.a KKS taustal peaksid oskama tuua endale igasugu põhjendusi ju
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sarge on sant-simulant!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 8:28 e.l. #160241Rebane
KeymasterMa kuulun selle 1% hulka siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Olen vist oma ümbermõõte 2x elus mõõtnud.Aga pärast LEKVi peaks ikka regulaarselt iga kuu mõõtma hakkama
Ma pole ühtegi korda mõõtnud. Ja peale LKV’d ka ei hakka. Ning isegi mitte peale EKVd ega EMV’d. Pole seda stressi mulle vaja. Lase kasvavad rahus.
aprill 4, 2012 at 8:54 e.l. #171469vend vähk
ModeratorMa pole ühtegi korda mõõtnud. Ja peale LKV’d ka ei hakka. Ning isegi mitte peale EKVd ega EMV’d. Pole seda stressi mulle vaja. Lase kasvavad rahus.
Hahahaa! Sa ütled kärbunud asjade kohta, et las kasvavad!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aprill 4, 2012 at 9:23 e.l. #102051ville1
MemberImelik mees ei tee kükke ega jõutõmmet ja paisub nagu kakuke. Siis võib tõesti varsti spekulatsioone kuulda erinevatelt tegelastelt!
aprill 4, 2012 at 9:38 e.l. #109031vend vähk
ModeratorImelik mees ei tee kükke ega jõutõmmet ja paisub nagu kakuke. Siis võib tõesti varsti spekulatsioone kuulda erinevatelt tegelastelt!
Ma arvan, et ma teen kükke ja jõutõmbeid igal nädalal rohkem kui enamus jõusaalisõprasid, aga ma teen neid kergemate raskustega bodypumpis juba viies aasta.
aprill 4, 2012 at 10:08 e.l. #108715htilga
MemberTegelt on asi ka selles, et Imre on kunagi kord juba olnud sellises võimsas vormis ning endise vormi taastamine käibki kiiremini
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 10:57 e.l. #108085seenjor
MemberNii pehmet Vähki pole minu silmad veel näinudki
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igast viinerist saab ükskord sardell.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere tulemast klubisse.
aprill 4, 2012 at 12:35 p.l. #177808vend vähk
ModeratorIgast viinerist saab ükskord sardell.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere tulemast klubisse.
Kui sokid pärast trenni jalga jätan,. siis olen Tartu juustuga sardell
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 4, 2012 at 7:46 p.l. #122000vend vähk
Moderator04.aprill 2012
Aeg muudkui lendab ning üks eesmärk järgneb teisele! Eile tegin otsa lahti ja pumpasin vahelduseks suurema kangiga bicepsit. Täna tegin juba 62,5 kg raskuse kangiga ühe seeria ning sellele lisaks ka tricepsit 75 kg lisaraskusega 5 kordust! Eks paistab, kas jõuan enne lamades 200 kg suruda või 100 kilose lisaraskusega rööbaspuudel 10 x seeria teha. See rööbaspuu harjutus on ka põnev väljakutse ning omal ajal sai vist isegi 110 kg lisaraskusega 4-5 kordust tehtud. Jama ainult selles, et kui raskus on rihma küljes, siis soonib ikka puusadele ka verevalumid sisse. Ise ei pannud täna tähelegi, aga kodus perenaine oli šokis.
Lõuna-Eesti Lahtiste Karikavõistluste ettevalmistus sujub päris hästi. Kunstnik tegeles täna võistlejate numbrite, diplomite ja muu trükikunstiga ning samuti lahenes DJ mure- hr Raud lubas välja aidata ja kui keegi muusikasõber tahaks nendel võistlustel hr Rauale oma teadmiste ja kogemustega appi minna, siis oleks muska!
Toidulaual täna siis sellised asjad: HT-R, WHEY+, BCAA, FEED, PUMP+ ja BLOCK ning RUSH.
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 5, 2012 at 3:29 p.l. #118055Realxone
MemberPea ise ka vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ulmed lisaraskused rööbaspuudel muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Triitsa-Vähk!
aprill 6, 2012 at 9:03 e.l. #298066matroxx
MemberVaiksel tulevad sisse sõnad OMAL AJAL:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vanuse tuleb peale!!Tegelikult mitte ja need kunagised rekordid teed ka üle!!Edu!
aprill 7, 2012 at 5:43 e.l. #148944vend vähk
ModeratorVaiksel tulevad sisse sõnad OMAL AJAL:)
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Vanuse tuleb peale!!Tegelikult mitte ja need kunagised rekordid teed ka üle!!Edu!
Tõsi ta on, et siiani olen viimased 5 aastat suurematest raskustest eemal olnud kuna võistlusvälised ajad on kõigest 1-2 kuu pikkused ja selle ajaga ei jõua suurema kehakaaluga harjudagi kui juba jälle uus dieet pihta hakkab. Nüüdseks on kõik nii nagu peab ning raskused võiksid jõusaalis olla ikka 90 kilose mehe väärilised.
aprill 8, 2012 at 9:04 e.l. #147427vend vähk
Moderator8.aprill 2012
Ilus pühapäeva hommik. Kuuldavasti Tallinnas on praegu lumi maas, aga Tartus ikka puhtam ja kuivem tunne. Eilne päev selja taga ja teinekord ongi nii, et midagi ei ole teha kui lihtsalt teha. Kogu see Lõuna-Eesti Lahtiste Karikavõistluste organiseerimine igasuguste ootamatustega oli ikka päris väsitav! Täna on selline tühjaks pigistatud sidruni tunne ja perenaine küpsetab hetkel kannatuste leevendamiseks pannkooke ja krt, ma ütlen on häid asju veel siin maailmas! Koer istub minu kõrval tühja pilguga ja ta on selline kahepalgeline elukas. Vahel jookseb nagu segane antennsaba püsti ja siis jälle istub niisama pikk kõver koon maas ja ei saa mitte muhvigi maailma asjadest aru! Pean siin vaikselt plaani täna veel jõusaaligi minna, aga alles õhtul enne bodypumpi. Viimasest tricepsi rööbaspuudel surumisest on lihased jälle terved ja puhanud ning tahavad kindlasti uusi jõu- ja ilunumbreid!
Toidulisanditest võtsin hommikul WHEY+ ja täna on veel kindlasti HT-R ja PUMP+ ring. Mees peab ilusaks saama!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 9, 2012 at 11:36 e.l. #145492htilga
MemberTegid väga head tööd LEKV eestvedajana! Mulle meeldis see, et jutus oli selline huumorikild pidevalt sees
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.