Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 29, 2012 at 12:50 p.l. #149729
kaido leesmann
MemberVähk, kaugele sa nii lähed?
Ma arvestasin,et kui sa sama tempoga jätkad, siis juuniks2012 teed 220-ga 2 kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2012 at 1:53 p.l. #149668vend vähk
ModeratorVähk, kaugele sa nii lähed?
Ma arvestasin,et kui sa sama tempoga jätkad, siis juuniks2012 teed 220-ga 2 kordust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei oska öelda. 24.aprill-18.mai viibin USA-s ja kardan, et seal tuleb suurem paus sisse ja pean jälle otsast alustama. Täna on õlalihas päris hell- liiges tundub õnneks terve olevat, aga mingi õlalihase osa olen vist isegi rebestanud ja saan aru, et taastumiseks selliseid haigeid projekte ette võtta ei ole hea.
märts 29, 2012 at 2:04 p.l. #149641htilga
MemberImrel teeb triitseps surumises kogu töö ise ära
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2012 at 2:58 p.l. #149782t0lulyli
MemberPeale ärasurumist on hästi vahva naer võtab muigama.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2012 at 5:24 p.l. #149514Kristjan-Johannes Konsap
Member1)Härra Veebel, sellise tehnikaga ei saaks te paraolümpial pimedate kohtunike korral ka tulemust kirja.
2)Ma ei tea, mis see oli, aga saltost jäi endiselt puudu.
märts 29, 2012 at 5:57 p.l. #149503vend vähk
Moderator1)Härra Veebel, sellise tehnikaga ei saaks te paraolümpial pimedate kohtunike korral ka tulemust kirja.
2)Ma ei tea, mis see oli, aga saltost jäi endiselt puudu.
Hea küll, ei virise nõrk seersant
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2012 at 6:51 p.l. #149450vend vähk
ModeratorPäris lopsakas vend klassiku kohta
Jah, tegemist oli vist Šveitsi sportlasega. Arvestades et mõned aastad tagasi euroopa meistrivõistlustel põrusid dopingukontrollides 2 Šveitsi atleeti, võib ju kergelt spekuleerida, mis pudru peal sellised klassikud kasvavad.
märts 29, 2012 at 7:04 p.l. #149429htilga
Member2)Ma ei tea, mis see oli, aga saltost jäi endiselt puudu.
Oled ju võimlemise algõpetuse I ja II läbinud, peaksid teadma mis asi see oli
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga tegelt Imre teeks selle vabalt ära, paar tehnilist nõksu (millele peaks kirp oskama ehk viidata?) ja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 29, 2012 at 7:14 p.l. #149422Kristjan-Johannes Konsap
MemberOled ju võimlemise algõpetuse I ja II läbinud, peaksid teadma mis asi see oli
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga tegelt Imre teeks selle vabalt ära, paar tehnilist nõksu (millele peaks kirp oskama ehk viidata?) ja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See oli ammu. Enne seda, kui ajateenistuse jaoks aju välja lülitasin.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt teeb ta laval rondaati, aga see oli ma ei tea… kätetoetusega salto?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt jah kui ta viiks korraks käed põlvedele ja oleks kiirust/tehnikat lihvinud, peaks päris salto ära tulema küll.
märts 29, 2012 at 7:39 p.l. #149378vend vähk
ModeratorSee oli ammu. Enne seda, kui ajateenistuse jaoks aju välja lülitasin.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavaliselt teeb ta laval rondaati, aga see oli ma ei tea… kätetoetusega salto?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tegelt jah kui ta viiks korraks käed põlvedele ja oleks kiirust/tehnikat lihvinud, peaks päris salto ära tulema küll.
Olen ka ilma käteta teinud, aga selle jaoks on kõvemat jalgadealust pinda vaja… ja natuke nooremat sooritajat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 30, 2012 at 9:28 p.l. #149125vend vähk
ModeratorLeidsin just ühe vanema dvd 2010 aasta suvest kui sai semudega Endla järvele kalale mindud. Oleme ausad- kõik korralikud spordipoisid! Minul oli sellel päeval veel seljas Kaitseväe vihmaülikond, sest lubati vihma. Igal pool mujal sellel päeval tõesti sadas, aga mitte Endla peal. Vaadake ja rõõmustage hullude tegemiste üle:
märts 30, 2012 at 11:07 p.l. #231293Sarge
MemberEi aga tegelt Imre teeks selle vabalt ära, paar tehnilist nõksu (millele peaks kirp oskama ehk viidata?) ja tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Salto taha kõige tähtsam asi on otse üles hüpata.
märts 31, 2012 at 5:05 e.l. #245736htilga
MemberSalto taha kõige tähtsam asi on otse üles hüpata.
Ja siis kiirelt kõverduda(korraks kätega põlvedest kinni) ning seejärel õigeaegselt sirutada(puusast?), midagi taolist? Muidugi see “õigeaegselt” jääb suhteliseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 31, 2012 at 3:51 p.l. #262579vend vähk
ModeratorJa siis kiirelt kõverduda(korraks kätega põlvedest kinni) ning seejärel õigeaegselt sirutada(puusast?), midagi taolist? Muidugi see “õigeaegselt” jääb suhteliseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No on ikka spetsialistid! Te võiksite hakata ka huvilistele interneti baasil ujumiskursuseid läbi viima. Näiteks peab käte ja jalgadega liigutama ja põhja ei tohi vajuda. Tagurpidi salto ja muude selliste trikkide puhul peaks kõige aluseks olema julgus ning kehakaal on ka natuke oluline
märts 31, 2012 at 6:11 p.l. #268709htilga
MemberNo on ikka spetsialistid! Te võiksite hakata ka huvilistele interneti baasil ujumiskursuseid läbi viima. Näiteks peab käte ja jalgadega liigutama ja põhja ei tohi vajuda. Tagurpidi salto ja muude selliste trikkide puhul peaks kõige aluseks olema julgus ning kehakaal on ka natuke oluline

Ei, mina ei ole mingi spetsialist sellel alal, kaugeltki mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sargel ja kirbul peaks olema see võimlemise algõpetus II läbitud, kus seda õpetati(mul aga pole, kuna polnud mooduli järgi tarvis).
Selles suhtes, et ära muretse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma kujutan ette, et enamus, sh. ka ma ise, oleks täitsa rahul kui ise sama asja järgi suudaks teha
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.