Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 23, 2012 at 4:02 p.l. #158907
vend vähk
ModeratorVõiks olla selline süsteem, et kes vahele jääb, maksab ise oma kontrollid kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et siis oleks ka rohkem ressurssi saata suurem hulk tegelasi kontrolli ja tuleks Eestisse rohkem medaleid.
Peaksime mõne Eesti rahabossi sellele spordialale lähemale meelitama. Põhimõtteliselt oleks vaja leida see päästeingel, kes esialgu kõik kontrollid kinni maksab ja siis patustajatele võlanõudjad peale saadab. Kusjuures enne viimaseid maailma meistrivõistluseid lubati, et klassikas lähevad kõik esikolmikud kontrolli, aga kahjuks ei läinud.
märts 23, 2012 at 5:03 p.l. #158862PaulR
MemberMidagi paremat oleks ilmselt keeruline välja mõelda. Keelatud ainete kasutajad võiksid ju ikkagi maksta kasvõi selle eest. Veel parem oleks teha võistlejatega leping, anavad alkirja et maksavad nt 10% võistluste korraldamisest ka kinni kui tulevad oma tablettide najal võistlema. Mingi survestamine võiks olla aga mis me ikka siin oma väikeses konnatiigis krooksume .
Tõsiselt mõtled seda?
Usun, et nii mõnigi vend maksaks vabalt selle 10% ära ja võiks siis vabalt keelatud aineid tarbida? See teeb ju asja veel ebavõrdsemaks!
märts 23, 2012 at 5:04 p.l. #158855joonast
MemberTõsiselt mõtled seda?
Usun, et nii mõnigi vend maksaks vabalt selle 10% ära ja võiks siis vabalt keelatud aineid tarbida? See teeb ju asja veel ebavõrdsemaks!
Ma arvan, et kasutaja ville1 mõtles, et see oleks võistluskeelule lisaks.
märts 23, 2012 at 5:21 p.l. #158832vend vähk
ModeratorMa arvan, et kasutaja ville1 mõtles, et see oleks võistluskeelule lisaks.
Jah, ta pidas silmas, et dopingukontroll + võistluste korraldamise 10%, mis oleks ilmselt kohati 2-3000 EUR, kui oleks mingi 30 000 eurose eelarvega üritus.
märts 23, 2012 at 5:55 p.l. #158787ville1
MemberJah, ta pidas silmas, et dopingukontroll + võistluste korraldamise 10%, mis oleks ilmselt kohati 2-3000 EUR, kui oleks mingi 30 000 eurose eelarvega üritus.
märts 23, 2012 at 6:42 p.l. #158763ville1
MemberTõsiselt mõtled seda?
Jah ma ikka mõtlesin nagu sankstsioonina sellele kes vahele jääb, aga igasugune allkirjastatud leping on kokkulepe ja sellel alusel oleks võimalik ebaausaid võistlejaid survestada rahalise sanktsioonina, mõtetud võistluse solkijad mõtleks miljon korda enne kui riskima lähevad!
märts 23, 2012 at 7:43 p.l. #138476vend vähk
ModeratorJah ma ikka mõtlesin nagu sankstsioonina sellele kes vahele jääb, aga igasugune allkirjastatud leping on kokkulepe ja sellel alusel oleks võimalik ebaausaid võistlejaid survestada rahalise sanktsioonina, mõtetud võistluse solkijad mõtleks miljon korda enne kui riskima lähevad!
Kusjuures nad ei mõtle! Ikka ronivad lavale!
??:”> märts 23, 2012 at 10:21 p.l. #158385renku
MemberVõiks olla selline süsteem, et kes vahele jääb, maksab ise oma kontrollid kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et siis oleks ka rohkem ressurssi saata suurem hulk tegelasi kontrolli ja tuleks Eestisse rohkem medaleid.
Peabki maksma ju ja trahvi ka peale!
märts 24, 2012 at 5:45 e.l. #158376Sarge
MemberPeabki maksma ju ja trahvi ka peale!
Minu arust peab patustaja kontrolli ka kinni maksma.
Imre, sa videot ei taha teha surumisest?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2012 at 6:59 e.l. #158317htilga
MemberJärelikult ei ole see summa hetkel piisavalt motiveeriv ning seda peaks suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 24, 2012 at 8:29 e.l. #158098vend vähk
ModeratorMinu arust peab patustaja kontrolli ka kinni maksma.
Imre, sa videot ei taha teha surumisest?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Küll kutsun operaatori kindlasti kohale kui 200 alla ronin.
märts 24, 2012 at 10:01 e.l. #157972vend vähk
ModeratorJärelikult ei ole see summa hetkel piisavalt motiveeriv ning seda peaks suurendama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Meie võime siin igasuguseid sanktsioone välja mõelda, aga see jääb siiski hüüdja hääleks kõrbes.
märts 24, 2012 at 6:22 p.l. #157259vend vähk
Moderatormärts 24, 2012 at 8:44 p.l. #157090vend vähk
ModeratorMaasikad olid head, aga film oli erakordselt lame.
märts 26, 2012 at 8:08 e.l. #155676vend vähk
Moderator26.märts 2012
Täna varahommikul üks bodypump juba tehtud ning kindlasti õhtul ikka jõusaali ka! Ilmad on juba päris ilusad ning varsti saab ka väljas jooksmas käima hakata. 3-4 päeva tagasi avastasin hilisõhtul pargis, et ööussid on juba välja ilmunud ja kirgliku kalamehena tahaks varsti selle aasta esimese kalapüügi ette võtta. Eile oli muidugi hale tüng kui perenaine saatis veel õhtul poodi nälgivale perele süüa tooma ja mul tekkis geniaalne idee käia uuesti pargist läbi vahepealset olukorda kontrollimas ja maa oli täiega külmunud- mitte ööussipoegagi!
Eilne jõusaalitreening oli tagasihoidlikum. Vähemalt lamades surumist suure raskusega ei üritanud ette võtta. Õlale on vaja puhkust! Juba kuu aja pärast samal ajal olen ma USA-s ja seal peaks sellel ajal olema meie mõistes südasuvi! Kindlasti kavatsen iga päev oma lemmikuid- maasikaid süüa ning püüan tutvuda ka USA toidulisandite väljapanekuga. Püüan just selliseid teemasid vaadata, mida FAST veel ei tee- vitamiinid jne.
Hetkel libistan vaikselt WHEY3 vaarikamaitselist sheiki ning just pistsin nahka ka CHICK SNACK paki. Täna ostsin Rimist uue kujundusega Talleggi kanasnäkid ja lootsin, et äkki on uus sisu ka, aga snäkid endised. Igal juhul hea vahepala!
Lisaks läheb täna veel kindlasti PUMP+, WHEY+, BCAA, HT-R ning õhtul PRODE90 ja PROMIX
Kehakaal stabiilselt 90 kg(+/- 2 kg)
Ühe mõttetera tooksin ka välja: “Kui hakkad s.tta songima, siis see hakkab veel rohkem haisema.” Küll asjaosalised ise teavad, kellest või millest jutt käib…
Lõpetuseks mõned pildid oma varasemast loomingust:
2007 aasta 3. august. Nii palju ma siis suutsin 200 kg üles suruda. Kusjuures mõned päevad enne seda oli 197,5 kg ilma kõrvalise abita üles läinud. Seekord siis jäi natuke puudu ning Ivo ning Jaanis päästsid minu elu. Pildistatud Elvas.
Jällegi 03.märts 2007. Tegime ühiselt trenni ja pärast poseerisime koos Ivo ja Bonsunaga Elva kooli jõusaalis. Tagant järele tore meenutada. Ma ise hakkasin siis vaikselt juba dieeditama ning tookord oli ka massi, millest alla võtta! Sellel ajal kasutasin rohkesti legendaarset Tai Kane kreatiini, mis mind erakordselt punni ja tugevaks ajas ning andis põhjust erinevatel kuulujuttude levitajatel spekuleerimiseks.
Azerbajan, Baku 2007 aasta mai. Poseerime koos Aderiga. Pärast seda pilti tulid mingisugused automaatidega sõjardid meile juurde ja ütlesid, et seal ei tohi pildistada ja küsisid, et kas me oleme poksijad? Selle peale ütles Ader kuldsed sõnad:”Poks-poks!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.