Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 22, 2012 at 8:26 e.l. #161476
kaido leesmann
MemberTäna siis lamades 170 kg x 1. Loomulikult olid puusad maast lahti, aga ise võtsin kangi ja ise panin selle pärast sooritust tagasi ka. Õlg annab ikka tunda, aga loodetavasti saab korda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Iga kord kui loen su surumistest on sul jälle 10 kilo otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida meie oleme kahe silma vahele jätnud?märts 22, 2012 at 8:47 e.l. #161451JungaTroll
MemberIga kord kui loen su surumistest on sul jälle 10 kilo otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida meie oleme kahe silma vahele jätnud?See on nagu kevadel vist oli kaaluga – selgus, et kaal oli hakanud hoopis otsi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peagi avastatakse Imre jõusaali asukohast gravitatsiooni tunduv nõrgenemine. Tartu alla on tekkimas must auk.
märts 22, 2012 at 8:48 e.l. #161436seenjor
MemberIga kord kui loen su surumistest on sul jälle 10 kilo otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida meie oleme kahe silma vahele jätnud?Me vist proovime liiga harva.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imre paugutab ülepäeviti ja kilod tulevad. Ta ei kurda et ei taastu.märts 22, 2012 at 9:17 e.l. #161361vend vähk
ModeratorIga kord kui loen su surumistest on sul jälle 10 kilo otsas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mida meie oleme kahe silma vahele jätnud?Ei ole siin midagi imestada. 2007 aastal läks ju korduvalt 197,5 kg üles ja praegu lihtsalt taastun. See 170 oleks sama, kui hr Leesmann maadleks mingi tühise 200 kiloga peale pikemat surumisest eemalolekut.
märts 22, 2012 at 11:45 e.l. #161163vend vähk
ModeratorHuvi pärast küsin – aga kas kang nt. turjal ka käib. Et nt. kas mingid vägilase moodi kükid ka kavas on?
Muide, kas vana sõjaväelasena oled proovinud ka scoutsrännakut? Nädalavahetusel proovisin, saabas jalas, 15kg kettaid kotti. Esimese poole peal eeldasin, et sellise kotiga ei saa sammugi joosta. Kuid katsetasin, õnnestus. Viimase veerandi jooksin. Oled ka midagi sellist proovinud?
Jah, mul ise olen scoutsrännaku läbi teinud vist 2007 aastal. Minul oli selle 30 km läbimiseks oma taktika- mäest alla jooksin ja üles kõndisin. Loogiline asjade käik ning sain selle ürituse läbi teha 4 tunni ja 12 minutiga. Finišis avastasime, et mul oli lubatud varustusest ligi 5 kg raskem varustus kaasas. Ilmselt oli enne rajale minekut kiirustades midagi märkamatuks jäänud või kaaluga probleeme.
märts 22, 2012 at 12:40 p.l. #161100vend vähk
ModeratorMe vist proovime liiga harva.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imre paugutab ülepäeviti ja kilod tulevad. Ta ei kurda et ei taastu.Jah, mingi loogika selles on. Aja jooksul tuleb rutiin ja lihas harjub kindla liigutusega. Võin veel lisada, et kui jõusaalis hakkab üks lihasgrupp suurte raskustega ees minema, siis teised tulevad iseenesest järgi.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 22, 2012 at 3:18 p.l. #160621vend vähk
ModeratorSee on nagu kevadel vist oli kaaluga – selgus, et kaal oli hakanud hoopis otsi andma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Peagi avastatakse Imre jõusaali asukohast gravitatsiooni tunduv nõrgenemine. Tartu alla on tekkimas must auk.
Kosmoseteadusest on asi ikka päris kaugel
märts 22, 2012 at 7:39 p.l. #159992kaido leesmann
MemberMa lihtsalt vaatan seda liikumiskiirust ja olen hämmingus, hea mõttes.
Mäletan jah, et sul 200 oli väga-väga lähedal. Nüüd siis kihutad jälle sinna suunas?
märts 22, 2012 at 8:38 p.l. #159924vend vähk
ModeratorMa lihtsalt vaatan seda liikumiskiirust ja olen hämmingus, hea mõttes.
Mäletan jah, et sul 200 oli väga-väga lähedal. Nüüd siis kihutad jälle sinna suunas?
Annan endast parima igal juhul! See oleks ilmselt võimas tunne, mida vanas lehtonnis 105 aastaselt kunagi meenutada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 22, 2012 at 9:07 p.l. #159870kaido leesmann
MemberEdu siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2012 at 10:38 e.l. #159171htilga
MemberKäisin täna korra FitShop Eedenis kreatiini ostmas ja läbi mitme seina oli kuulda kuskil treeningsaalis Imre karjumist:“Ei anna veel alla! Jõuab, jõuab! Üles… alla! Üles…!”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Andis arvatavasti bodypumpi. Tema rühmatreeningud on ilmselgelt väga motiveerivad ning ma usun, et seal saab igaüks end vormi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 23, 2012 at 2:35 p.l. #159038vend vähk
Moderator23.märts 2012
Jälle üks tore päev hakkab õhtusse veerema. Kui veel eile olin maailma 5-s mees, siis täna 2011 aasta 4-s mees! Saabusid dopingukontrollide tulemused ning tegelikult mitte midagi rõõmustavat. Järjekordselt küsin endalt, et mis asjadega ma pean koos võistlema? Minu kategooria 4-s mees jäi vahele! Poolakas Marius, kellega saan saan väga hästi läbi, ei olnud viimasel MM-il kaugeltki oma elu parimas vormis ja see mees jäi vahele! Ta oli 2008 aastal Venemaal ja 2009 aastal Hispaanias MM-il ikka kordades võimsamas vormis. Ma olen endiselt seisukohal, et kui klassikas oleks saadetud kõik 6 meest dopingukontrollidesse viimastel aastatel, siis oleks mul ilmselt päris mitmeid kuld- ja hõbemedaleid. Mis loevad need tühised oleksid? Nutt tuleb peale, kui keegi mind jälle kuskil minu vähese lihasmassi pärast maha teeb ning selliseid keemiamehi ülistab, et andekad jne. Ja vanad ei võta õppust- ikka ronivad lavale ja põruvad. Täielik jama!
Tänane trenn:
Enne bodypumpi tegin täna ka kergelt jõusaalitrenni. Üks huviline kohe tuli saalis ligi ja uuris, et kas viimati läks tõesti 170 kg lamades üles? Muidugi läks! Tegin siis täna ka surumist ja ilma mingisuguse abita sain täna üles ka 175 kg! Hirmu ei ole, aga parem õlg teeb ikka valu. Loodan südamest, et taastub.
Tänased lisandid: WHEY+, JOINT+, BCAA, PUMP+, HT-R ja BLOCK
Ok, ma nüüd koju oma maailma neljanda mehe asju ajama
märts 23, 2012 at 2:42 p.l. #159000-TANK-
Memberkes musta ei tee, see puhast ei saa
Hästi öeldud… aga mustaga ei saa ka liiale minna.
Muidu mustad ennast ära/täis.
Kus nüüd tuli elutark välja!
parem õlg teeb ikka valu. Loodan südamest, et taastub.
märts 23, 2012 at 2:43 p.l. #155890htilga
MemberVõiks olla selline süsteem, et kes vahele jääb, maksab ise oma kontrollid kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et siis oleks ka rohkem ressurssi saata suurem hulk tegelasi kontrolli ja tuleks Eestisse rohkem medaleid.
märts 23, 2012 at 3:03 p.l. #158969ville1
MemberVõiks olla selline süsteem, et kes vahele jääb, maksab ise oma kontrollid kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Selles suhtes, et siis oleks ka rohkem ressurssi saata suurem hulk tegelasi kontrolli ja tuleks Eestisse rohkem medaleid.
Midagi paremat oleks ilmselt keeruline välja mõelda. Keelatud ainete kasutajad võiksid ju ikkagi maksta kasvõi selle eest. Veel parem oleks teha võistlejatega leping, anavad alkirja et maksavad nt 10% võistluste korraldamisest ka kinni kui tulevad oma tablettide najal võistlema. Mingi survestamine võiks olla aga mis me ikka siin oma väikeses konnatiigis krooksume .
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.