Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
märts 8, 2012 at 7:40 p.l. #177386
vend vähk
ModeratorTere, üks küsimus, kas seda toredat meestekat on ka oodata mõni pühapäev? Mina ja sõber Ülar oleme kõrvad kikkis ootamas, usun, et suudaksin paar sõpra veel kaasa tegema kutsuda. Oleks tore üritus, tavalised kodanikud ennast ületamas. Usun, et oleks vahva lausa mingi eraldi pakett, pühapäevane meestekas mingi hinnaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere!
Hetkel ei oska öelda, milline on spordiklubi pühapäevane tunniplaan kevadel. Võimalusel annan edasistest plaanidest kiiresti teada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 8, 2012 at 7:42 p.l. #177378vend vähk
Moderatorhttp://pood.myndipoo…/?id=981&cat=23
Oskad öelda palju kitsega ja pangaga müntide eest saaks kui ise müüa? Minu mündid on muidugi rohkem tuhmunud ka kulunud kui need seal
Uskumatud hinnad!
Põhimõtteliselt oleksin väga õnnelik, kui keegi minult neid kitse ja pangaga 5-krooniseid 1 EUR/TK ostaks. Siis oleks päris rikas mees!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 9, 2012 at 12:56 p.l. #176670vend vähk
Moderator09.märts 2012.
Lõpuks on naistepäev selja taga ning võib jälle rahus elada. Et nagu mis mõttes rahus? No selles mõttes, et ei oska nagu seisukohta võtta. Keda siis nagu õnnitleda ja keda mitte? Igal aastal on see lillede üleandmise tseremoonia ning kõik algab nii ilusasti. Juba keskpäevaks on osad naisterahvad ennast kingitud šokolaadist ja muust nännist kurguni täis õginud ning võidujoovastus on asendunud tülpimusega ja kui ma siis puhtast südamest tulevate õnnesoovidega lagedale tulen, võib vastuseks tulla ainult lame mõmin või veel hullem terav pilk- umbes selline nagu kodukassil, kelle kausikesest ämmale süüa antakse… Ja üldse- millal see meestepäev siis on? Arvestades, et mehed muutuvad iga aastaga järjest vedelamaks ning paljudel on erektsiooniprobleemid ning muud suured hädad, siis peaks hoopis mehi hoidma! Ok, mina olen ilus mees ja kerget tähelepanu ikka pööratakse, aga inetutel meestel on ju päris kellad. Meie meestel hellad kellad. Ok, kui te nii kitsid olete, siis võiks ju teha mitte meeste päeva, vaid Inetute Meeste Päeva ja lilli tuuakse kõikidele nendele, kes õrnema soo arvates on inetud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Usun, et mõni poolpehme Eesti kulturist uppuks lilledesse.
Ok, ma nagu tahtsin tegelikult trennist kirjutada ja muud spordijuttu, aga lihtsalt mõte jooksis ja panin kirja. Täna tegin bodypumpi juba ära ning võimalusel käiks veel ka saunas. Jõusaali ei jõua kuidagi seekord. Toidulisanditest olen täna krõbistanud PUMP+ ja rüüpasin peale ka Metal Pump imelist jooki ning käed värisevad ja tahaks läbi seina joosta nagu üle linna Vinski.
märts 9, 2012 at 4:19 p.l. #176478vend vähk
ModeratorTähelepanu! Pühapäeval kl 14:00 teeme järjekordse meesteka. Tutvustan teile uut programmi tunniplaaniväliselt. Võimalusel teeme läbi kõik 10 harjutust uuest programmist.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 10, 2012 at 7:59 p.l. #175395vend vähk
Moderator10.märts 2012
BODYPUMP:Jälle üks tore päev selja taga ning võib öelda, et üks minu elu olulisemaid päevi, aga sellest kunagi hiljem… Trenni tegin täna Tartu Tamme staadioni spordiklubis ja andsin asendusbodypumpi. Viimast korda siis veel 80 programmi järgi, sest juba homsest hakkame tundi andma uue, 81 programmi järgi. Uus programm on kindlasti heaks vahelduseks, aga ei saa kindlalt öelda, et midagi ärevat vanematele käijatele. Endal jääb see programm lühikeseks, sest olen 24 aprill- 18 mai USA-s. Eks paistab, kes mind asendama hakkavad sellel ajal, aga usun, et saavad hakkama. Muide, kes veel ei pannud tähele, siis homme kl 14:00 teen Planet-Spordi aeroobikasaalis jälle meesteka- bodypump meestele ning ühtlasi tutvustan ka uut bodypumpi programmi. Üritus ikka meesterahvastele tasuta!
TÜTAR: Tütrekene teeb iga päev rõõmu! Käib mööda elamist ringi, juuksed turris ja muudkui rüüstab! Ei tahaks uskuda, et sellisest eriliselt rahulik inimeseloom sirgub- taat tal ju ka poolmetsaline! Päris hea, kui pisitips kasvab suureks ja läheb tööd otsima ja küsitakse, et mis eriala ja tema vastab rõõmsalt, et rüüstamine! Selline ta siis praegu on:
MÜNDID: Ühel ilusal päeval suutis mind üllatada Eesti laiema seljaga Kadi, kes tõi minu mündikollektsioonile lisa- uue Egiptuse mündi! Sellised toetajad teevad alati meele rõõmsaks!
TOIDULISANDID: Täna siis võrdlemisi kirju valik: PRODE90, HERA80, BLOCK, SHOCK, FEED, PUMP+, JOINT+, WHEY+ ja HT-R. Segasin kõik kokku ja olemine on päris mõnus!
märts 10, 2012 at 8:04 p.l. #175357Kristjan-Johannes Konsap
MemberKui sa neid lisandeid kõiki nii valimatult kokku armastad segada, siis kas oled mõnikord teinud ka nii, nagu üks meile tuntud tegelane? Et krõbistad FASTi omega3 kapsleid ja jood nt dextrovett peale, et magusam oleks vms?
märts 10, 2012 at 9:47 p.l. #175183Angel K
MemberTegelikult pole mu selg üldse lai
märts 10, 2012 at 10:03 p.l. #175142vend vähk
ModeratorTegelikult pole mu selg üldse lai

…ja päkapikud on olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 11, 2012 at 8:50 e.l. #174967vend vähk
ModeratorTÄHELEPANU!
Ma ei ole siiani saanud mitte mingisugust tagasisidet, aga täna (pühapäeval, 11. märtsil 2012) on meeste bodypump kl 14:00! Üritus kõigile tasuta ning tutvustan uut bodypumpi programmi!
märts 11, 2012 at 3:07 p.l. #174511MoloM
MemberTore, et üritus oli. Kahjuks olin Tartust eemal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et üritusi ka jätkuvatel pühapäevadel oodatamärts 11, 2012 at 3:24 p.l. #174431vend vähk
ModeratorTore, et üritus oli. Kahjuks olin Tartust eemal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodame, et üritusi ka jätkuvatel pühapäevadel oodataEi ole hullu! Seekord oli rahvast tõesti vähe, aga küll paugutate järgmine kord sõbra Ülariga nii et tolmab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2012 at 4:53 p.l. #174385MoloM
MemberEi ole hullu! Seekord oli rahvast tõesti vähe, aga küll paugutate järgmine kord sõbra Ülariga nii et tolmab!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kindlasti paugutame, kui üritus on
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Olin nädalavahetusel maal vanematel külas (netivaba õhkkond) Oleks teadnud, oleks ennast õigeaegselt linna tagasi vedanud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Loodan, et võimalikult varsti tekib võimalus paugutada. Mina koos sõber Ülariga kindlasti käpp ja paar tonti on veel huvi tundnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2012 at 7:56 p.l. #174304Angel K
Member…ja päkapikud on olemas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kindel värk
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 11, 2012 at 9:23 p.l. #174158