Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 29, 2012 at 10:39 p.l. #298523
vend vähk
ModeratorTa ju ei julge tulla
jaanuar 31, 2012 at 11:07 e.l. #234098Sarge
MemberUurisin netist Imre tulemusi ja leidsin sellise huvitava asja. Nimelt on Imre Vähi võistelnud bodyfitnessis aastal 2005 ja saavutanud Euroopa MV 3. koha!!! Pole üldse paha. Ma arvan, et mõned kohtunikud hindasid naiselikku ilu, aga nagu pildilt näha, siis Imrel ilmselgelt puudusid võistlustel pikad juuksed, mis sai ka tol hetkel saatuslikuks.
jaanuar 31, 2012 at 12:32 p.l. #234014vend vähk
ModeratorWELCOME TO CLASSICAL BODYBUILDING HISTORY LESSON, MR MERISALU!
See ei ole kellegi näpuviga, vaid 2005 aastal ajaloo esimesed klassikalise kulturismi euroopa meistrivõistlused olidki selle nimega! Juba samal aastal sügiseks muudeti MM ära klassikaliseks kulturismiks. Esimesel võistlusel oli vist 2 pikkusekategooriat: -175 cm ja + 175 cm, aga võistlejad olid laval kõik koos ühes kategoorias. Hiljem tuli juba 3, siis 4 ja nüüd 5 kategooriat ning igale pikkusekategooriale hakati väljastama eraldi medaleid. Just eile tuli sellest juttu, et alguses oli klassikaline kulturism ikka oluliselt erinevam kulturismist, aga tänaseks päevaks vahet ei ole- mehed on tulnud kulturismist klassikasse üle ning kohati on klassikutel ümbermõõdud suuremadki kui paljudel kulturistidel, teravusest rääkimata. Lisan ka ühe pildi oma pronksmedalitest ja ülemisel medalil on selgesti näha ka see kategooria, milles ma 2005 aastal Euroopa kolmandaks tulin:
jaanuar 31, 2012 at 12:48 p.l. #233992Sarge
MemberTean seda, aga nalja võib ikka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.jaanuar 31, 2012 at 1:00 p.l. #233984vend vähk
ModeratorTean seda, aga nalja võib ikka teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Kordamine on tarkuse ema!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 2, 2012 at 11:08 e.l. #230155vend vähk
Moderator1.veebruar 2012
Püüan ikka oma tegemistest siiv vastavalt võimalustele kirjutada. Piinlik tunnistada, aga jõusaali olen viimasel ajal väga harva sattunud. Samas minu õpilased paugutavad saalis iga päev nagu mina nendevanuselt… Väga pehmeks ei ole jäänud, aga oluliselt karvasem! Toitumist jälgin ka vaikselt ning täna hommikul libistasin endale kohe ilusa päeva alguseks ühe kanasüldi sisse. Peab tunnistama, et absoluutselt kõik ettevõted, kes teevad Eestis erinevaid toiduaineid, kasutavad ühte ja sama trikki: alguses söödetakse klient sisse, ja siis hakatakse hinda tõstma ja praaki tegema. Miks ma nii arvan? Toon mõned näited:
1. Täna avastasin, et järjekordselt viimaste kuude jooksul on lisaks kanalihale süldis ka luutükke ja muud jama, mida varem ei olnud kui toode müügile tuli.
2. Ühe tuntud piimatootja kohupiimakreem rosinatega ujus kunagi väga suurepärastes rosinates. Viimati proovisin seda kreemi ja leidsin ainul 2(!!!) rosinat!
3. Tallegi maitsestatud kanafileeribad olid umbes pool aastat tagasi hinnaga 1, 60!, Nüüdseks on hind üle 2 EUR!
JNE, JNE, JNE
Kõige kindlam on jääda truuks oma toidulisanditele! Pealegi lähevad FAST tooted iga aastaga järjest paremaks! Täna tegin endale paraja HERA80 sheigi ning segasin kokku banaani-šokolaadi ning vanilje maitsed ning kohe mõnuga läks alla! Täna veel kindlasti PUMP+, JOINT+, BCAA, WHEY+, PRODE90 ja HT-R!
veebruar 2, 2012 at 1:32 p.l. #229905IVARK
Member1.veebruar 2012
Püüan ikka oma tegemistest siiv vastavalt võimalustele kirjutada. Piinlik tunnistada, aga jõusaali olen viimasel ajal väga harva sattunud. Samas minu õpilased paugutavad saalis iga päev nagu mina nendevanuselt… Väga pehmeks ei ole jäänud, aga oluliselt karvasem! Toitumist jälgin ka vaikselt ning täna hommikul libistasin endale kohe ilusa päeva alguseks ühe kanasüldi sisse. Peab tunnistama, et absoluutselt kõik ettevõted, kes teevad Eestis erinevaid toiduaineid, kasutavad ühte ja sama trikki: alguses söödetakse klient sisse, ja siis hakatakse hinda tõstma ja praaki tegema. Miks ma nii arvan? Toon mõned näited:
1. Täna avastasin, et järjekordselt viimaste kuude jooksul on lisaks kanalihale süldis ka luutükke ja muud jama, mida varem ei olnud kui toode müügile tuli.
2. Ühe tuntud piimatootja kohupiimakreem rosinatega ujus kunagi väga suurepärastes rosinates. Viimati proovisin seda kreemi ja leidsin ainul 2(!!!) rosinat!
3. Tallegi maitsestatud kanafileeribad olid umbes pool aastat tagasi hinnaga 1, 60!, Nüüdseks on hind üle 2 EUR!
JNE, JNE, JNE
Kõige kindlam on jääda truuks oma toidulisanditele! Pealegi lähevad FAST tooted iga aastaga järjest paremaks! Täna tegin endale paraja HERA80 sheigi ning segasin kokku banaani-šokolaadi ning vanilje maitsed ning kohe mõnuga läks alla! Täna veel kindlasti PUMP+, JOINT+, BCAA, WHEY+, PRODE90 ja HT-R!
Selle nähtuse ühised iseloomustavad nimetajad on: eesti kaupmees ja tema otsatu ahnus. Ainus variant on minna teistele toodetele üle ja mitte lasta endale enam kotti pähe tõmmata. Ostan kasvõi Leedu kraami kui vaja, kuskil peab piir olema kuigi võimalusel kasutan kodumaist kraami isegi kallima hinna juures. Kummaline on aga see, et samal ajal kui hind tõuseb, siis kvaliteet hoopis langeb.
veebruar 2, 2012 at 2:46 p.l. #229833JungaTroll
MemberTalleggi broileri lihasmagu, maks ja südamed 500g on endiselt konkurentsivõimelise hinnaga. Ja ei ole seal veel kohanud mingeid muid kõrvalisi elemente.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2012 at 5:59 p.l. #229609vend vähk
ModeratorTalleggi broileri lihasmagu, maks ja südamed 500g on endiselt konkurentsivõimelise hinnaga. Ja ei ole seal veel kohanud mingeid muid kõrvalisi elemente.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tallegi tooted on tõesti veel täiesti korralikud, aga vaikselt tõstavad hindasid. Nüüd on vaestel kulturistidel valida, kas osta kallist Tallegi fileeriba või keskturult odavat sardelli
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> veebruar 2, 2012 at 9:26 p.l. #229443renku
Member1. Täna avastasin, et järjekordselt viimaste kuude jooksul on lisaks kanalihale süldis ka luutükke ja muud jama, mida varem ei olnud kui toode müügile tuli.
Kusjuures loobusin sellest tootest nii umbes 3 kuud tagasi just samal põhjusel.
veebruar 2, 2012 at 9:27 p.l. #229430vend vähk
ModeratorKerge nostalgiahetk:
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mäletate?veebruar 3, 2012 at 5:30 e.l. #229362Rainerr
MemberMida laulu!
veebruar 3, 2012 at 6:13 e.l. #229344vend vähk
ModeratorMida laulu!
veebruar 3, 2012 at 9:29 e.l. #229147Nesatur
MemberHeh, seda saab päris tihti klaveri peal mängitud, aga sõnu ma ei teadnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 3, 2012 at 1:05 p.l. #228940vend vähk
ModeratorHeh, seda saab päris tihti klaveri peal mängitud, aga sõnu ma ei teadnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nüüd tead sõnu ja saad kaasa laulda
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.