Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2012 at 4:28 p.l. #244918
vend vähk
Moderator22.jaanuar 2012.
Hetkel Fitshop Eedenis müügimees. Üks bodypump on tänaseks tehtud ja ühe teen veel 20:15. Täna juhendasin oma noori õpilasi ning peab tunnistama, et järelkasvu on peale tulemas päris võimsalt! Kahju, et paljudel noortel andekatel meestel ei ole tänapäeval kannatust.
Homme üritan siis üle pika aja jälle lamadessurumises midagi ära teha. Muidu hakkavad noored harakad kuskil jälle säutsuma, et vana mees ja sellistele on vaja koht kätte näidata. Toitumisest paari sõnaga: just sõin paki kalkunifileesinki, kodujuustu, 2 glasuurkohukest ning energiajooki METAL PUMP. Surin on sees ja juba tahaks paugutama hakata.
Toidulisanditest ikka RUSH, BLOCK, SHOCK, FEED ning vanematest tegijatest WHEY+, HT-R, PUMP+, BCAA ja HERA80
jaanuar 22, 2012 at 11:52 p.l. #286442Rainerr
MemberKahju, et paljudel noortel andekatel meestel ei ole tänapäeval kannatust.
Eks kajakad hakkavad ka kohe pärast söömist kakile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 23, 2012 at 8:27 e.l. #244446vend vähk
ModeratorEks kajakad hakkavad ka kohe pärast söömist kakile
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kiire seedimine- mis muud!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 24, 2012 at 6:05 p.l. #243121vend vähk
Moderator24.jaanuar 2012
Vaikselt ikka toimetan ning suurem tähelepanu on enda õpilaste tegemistel kui oma asjaajamisel. Kehakaal on stabiilselt 87-88 kg juures ning enesetunne päris hea. Kolmapäeval teen 2 bodypumpi ning õhtul vaatan veel jõusaalis oma õpilaste tegemised üle ning võimalusel teen mõnest mehest ka pildiseeria erinevate lihasgruppide treeningust. Toidulisanditest on täna läinud HT-R, WHEY3, RECO2, BCAA; JOINT+, PUMP+, HERA80.
MEESTE BODYPUMP (Meestekas)
KUS? Toimub PLANET SPORT TARTU klubis(Eedeni keskuses) pühapäeval(29.jaanuaril 2012) kl 14:00
KELLELE? Selles tunnis osalevad ainult meesterahvad! Planet-Sport noorte kulturistide grupp ja lisaks saavad tulla kõik meessoost huvilised.
MIKS? Sellise tunni eesmärk on meesterahvastel selle programmiga tutvuda pingevabalt. Oleme ausad- paljud meie seast natuke häbenevad naisterahvaste seltskonda ning grupitreeninguid. Paljud jällegi ülehindavad oma võimeid ja üritavad õrnemale soole suurte raskustega muljet avaldada kõvasti ja valesti… Bodypump on lihasvastupidavustreening ning selle tunni pikkus on seekord umbes poolteist tundi kuna arvestame sellega, et tuleb ka päris algajaid proovima ning kindlasti on vaja nendest harjutustest rohkem rääkida. Samuti teeme ka pikema venituse kui tavaprogrammis.
MIS VEEL? Tundi mahub kokku 28 inimest ning soovitavalt peaks ette registreerima. Bodypumpis kasutatakse kange, hantleid stepipinke ja matte ning need asjad on kõik spordiklubis olemas. Kokku on bodypumpis 10 erinevat harjutust. Ühe harjutuse keskmine pikkus on umbes 5 minutit.
Võtke kaasa kindlasti ka joogipudel, sest higistamist on kõvasti!
Lõpetuseks bodypumpi tutvustav video:
jaanuar 25, 2012 at 8:16 e.l. #242640MoloM
Member24.jaanuar 2012
Vaikselt ikka toimetan ning suurem tähelepanu on enda õpilaste tegemistel kui oma asjaajamisel. Kehakaal on stabiilselt 87-88 kg juures ning enesetunne päris hea. Kolmapäeval teen 2 bodypumpi ning õhtul vaatan veel jõusaalis oma õpilaste tegemised üle ning võimalusel teen mõnest mehest ka pildiseeria erinevate lihasgruppide treeningust. Toidulisanditest on täna läinud HT-R, WHEY3, RECO2, BCAA; JOINT+, PUMP+, HERA80.
MEESTE BODYPUMP (Meestekas)
KUS? Toimub PLANET SPORT TARTU klubis(Eedeni keskuses) pühapäeval(29.jaanuaril 2012) kl 14:00
KELLELE? Selles tunnis osalevad ainult meesterahvad! Planet-Sport noorte kulturistide grupp ja lisaks saavad tulla kõik meessoost huvilised.
MIKS? Sellise tunni eesmärk on meesterahvastel selle programmiga tutvuda pingevabalt. Oleme ausad- paljud meie seast natuke häbenevad naisterahvaste seltskonda ning grupitreeninguid. Paljud jällegi ülehindavad oma võimeid ja üritavad õrnemale soole suurte raskustega muljet avaldada kõvasti ja valesti… Bodypump on lihasvastupidavustreening ning selle tunni pikkus on seekord umbes poolteist tundi kuna arvestame sellega, et tuleb ka päris algajaid proovima ning kindlasti on vaja nendest harjutustest rohkem rääkida. Samuti teeme ka pikema venituse kui tavaprogrammis.
MIS VEEL? Tundi mahub kokku 28 inimest ning soovitavalt peaks ette registreerima. Bodypumpis kasutatakse kange, hantleid stepipinke ja matte ning need asjad on kõik spordiklubis olemas. Kokku on bodypumpis 10 erinevat harjutust. Ühe harjutuse keskmine pikkus on umbes 5 minutit.
Võtke kaasa kindlasti ka joogipudel, sest higistamist on kõvasti!
Lõpetuseks bodypumpi tutvustav video:
Tuleks ka proovima, olen ammu tahtnud katsetada seda programmi, kodus üksiküritamine hakkab ennast ammendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas registreerida, kas peab tulema klubist läbi või saab siin? Palju selline üritus maksab? Sry rumalate küsimuste pärast(kui on rumalad) Pole kunagi käinudjaanuar 25, 2012 at 8:42 e.l. #242565vend vähk
ModeratorTuleks ka proovima, olen ammu tahtnud katsetada seda programmi, kodus üksiküritamine hakkab ennast ammendama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuidas registreerida, kas peab tulema klubist läbi või saab siin? Palju selline üritus maksab? Sry rumalate küsimuste pärast(kui on rumalad) Pole kunagi käinudEi ole rumalaid küsimusi!
Just helistasin spordiklubi juhatusele ja uurisin asja. See proovitund on kõigile tasuta ning kindlasti peab eelnevalt helistama Eedeni Planet-Sport klienditeenindajale ning ennast kirja panema, et ilusti ära mahuks. Kui on suurem huvi selle ürituse vastu, siis on lootust, et hakatakse selliseid meestekaid regulaarselt korraldama.
Kohtumiseni pühapäeval!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2012 at 10:45 e.l. #242485htilga
MemberIdeaalne! Ma olen kindlasti kohal kui tasuta trenni saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 25, 2012 at 11:26 e.l. #242413JungaTroll
MemberPaar päeva tagasi sattusin jälle üllatuseks mehe otsa, kes nimetab BodyPumpi ja kõiki rühmatreeninguid erootikaks ja seal käivaid mehi “kargajateks”. Varem provotseeris selline jutt, nüüd – andku minna. Kuid ühisosa tundub küll olevat teatud vanuse-, haridus- ja jõukusgruppi kuuluvate meeste seas.
jaanuar 25, 2012 at 11:47 e.l. #242259vend vähk
ModeratorIdeaalne! Ma olen kindlasti kohal kui tasuta trenni saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nimi kirja ja tuld!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 25, 2012 at 11:49 e.l. #242254vend vähk
ModeratorPaar päeva tagasi sattusin jälle üllatuseks mehe otsa, kes nimetab BodyPumpi ja kõiki rühmatreeninguid erootikaks ja seal käivaid mehi “kargajateks”. Varem provotseeris selline jutt, nüüd – andku minna. Kuid ühisosa tundub küll olevat teatud vanuse-, haridus- ja jõukusgruppi kuuluvate meeste seas.
Muidugi kallis erootika! Puhas kunst! Ilmselt see vana ise oli odava Aasia porri austaja
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 27, 2012 at 1:54 p.l. #238889vend vähk
ModeratorPanen siia üles ühe vastuse pühapäeval toimuva meeste bodypumpi tunni kohta tekkinud küsimusele:
Tere!
Ära karda! Ma kindlasti räägin kõik harjutused lahti ja näitan ette ning julgustan, et kui läheb midagi sassi, siis lihtsalt rahulikult seisma jääda ja vaadata, mis edasi saab. Esimese tunni teed kaasa kindlasti kerge kangiga ja eesmärk pigem selle programmiga tutvumine kui ennast kohe kuidagi haigeks treenida. Kaasa joogipudel, lühike dress, käterätik. Kohtumiseni pühapäeval!
Ja nii ongi!
Endal kõik ok. Kehakaal oli täna müstiliselt 85-le kilole kukkunud, aga hea on olla. Praegu rüüpan mõnuga WHEY+ sheiki ning ampsan kuivatatud ploomi peale- elu on ilus! Õhtul anna veel Tamme staadioni saalis asenduspumpi kl 17:30 ning see on minu tänane teine trenn juba! Mees peab ilus olema!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 29, 2012 at 5:54 p.l. #236645vend vähk
Moderator29. jaanuar 2012
Tere kõigile!
Nagu arvata võis, läksid ilmad külmaks ja eks paistab, kui palju neid miinuskraade veel kokku tuleb ning kaua see külmalaine kestab. Käin hilisõhtul ja varavalges oma bullterjeriga väljas ning elukas on vahel päris hädas. Perenaine ostis talle mingi hullu talvekostüümi selga- sellise valge ja selja peal on pisikese koera pilt mingite mummudega ja need on nagu junnid tal selja peal ja suht mark on sellega ringi liikuda, aga ma liigun öösel ja siis ei ole tunnistajaid, et ma sellise asjaga ringi kõnnin. Treeningud kulgevad sujuvalt. Bodypumpi teen usinasti ning enesetunne on päris hea. Kehakaal ka stabiilselt 87-88 kg juures. Homme püüan jälle jõusaali jõuda. Toidulisandid hakkavad vaikselt läbi saama, aga ma ei heida püssi põõsasse vaid liigun kaerahelbepudru ja kodujuustu toetusel edasi nagu hullunud põder, kes on tunginud elektrikarjusesse kui tahtis lehma ja lambaga vennastuda. Hetkel on selline kirjasoon peal ja võimalik, et tegemist lihtsalt ülelaadimisega kus maitsev glasuurkohuke ja energiajook Metal Pump on tuurid üles võtnud.
Toidulisanditest täna HERA80, WHEY+, RUSH, PUMP+ ja SHOCK. Hull energia on sees. Jookseks praegu elu eest. Ärevus on hinges, aga enne tänast teist bodypumpi ideaalne kooslus. Ma nüüd juuksen vastu puud 2 korda.
jaanuar 29, 2012 at 6:11 p.l. #236589Realxone
MemberKäin hilisõhtul ja varavalges oma bullterjeriga väljas ning elukas on vahel päris hädas. Perenaine ostis talle mingi hullu talvekostüümi selga- sellise valge ja selja peal on pisikese koera pilt mingite mummudega ja need on nagu junnid tal selja peal ja suht mark on sellega ringi liikuda, aga ma liigun öösel ja siis ei ole tunnistajaid, et ma sellise asjaga ringi kõnnin.Andekas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah, tule jõusaali ikka rohkem
🙄
jaanuar 29, 2012 at 7:01 p.l. #236474Angel K
MemberAndekas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga jah, tule jõusaali ikka rohkem
🙄 
Ta ju ei julge tulla
jaanuar 29, 2012 at 7:33 p.l. #236456vend vähk
ModeratorAndekas
🙄 
Püüan ennast parandada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.