Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 19, 2012 at 12:19 p.l. #247151
biggereveryday
Membersaltot tasuks vee ääres harjutama hakata. ise alustasin ka mõned aastad tagasi jõkke hüpates. nüüd juba suvel kõrgemalt merre
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see talv tahaks korralikult koos spiniga ka lumelauaga ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui talve veel tuleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu väga hea video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 19, 2012 at 1:04 p.l. #247138vend vähk
Moderatorsaltot tasuks vee ääres harjutama hakata. ise alustasin ka mõned aastad tagasi jõkke hüpates. nüüd juba suvel kõrgemalt merre
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> see talv tahaks korralikult koos spiniga ka lumelauaga ära teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui talve veel tuleb…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> muidu väga hea video
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii ta läheb: alguses lihtsalt vette, siis spiniga, siis kevadel juba jalgrattaga, jaanipäeval autoga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 19, 2012 at 1:10 p.l. #247122vend vähk
ModeratorMaletan isegi neid aegu mil koolis algklassides hyppasime kehalisestunnis kitse,aga mul kiskus koguaeg saltopeale.Ja veen kaugushyppamine tuli ka mul saltoga,olin vist saltotega paris osav,kuid jah kahjuks meie kehalisekasvatuse 6petaja mind ei marganud(minu andekuse suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Nyydki kysitakse jousaalis siin ,et kas ma olen tegelenud noorena gymnastikaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga paljud andekad lapsed jäid hallil ajal kahjuks tähelepanuta.
jaanuar 19, 2012 at 1:11 p.l. #247110gmaster
MemberNii ta läheb: alguses lihtsalt vette, siis spiniga, siis kevadel juba jalgrattaga, jaanipäeval autoga…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rahvussport
jaanuar 19, 2012 at 1:17 p.l. #247108vend vähk
ModeratorRahvussport
Laulupeole ja tantsupeole lisaks võiksime hakata korraldama saltopidusid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 19, 2012 at 1:41 p.l. #247097IVARK
MemberRahvussport
Autoga ei maksa saltot teha, võib viinapudel topsihoidjast pähe kukkuda.
jaanuar 19, 2012 at 11:58 p.l. #246726AlanBStard
ModeratorMaletan isegi neid aegu mil koolis algklassides hyppasime kehalisestunnis kitse,aga mul kiskus koguaeg saltopeale.
Paljudel kehalise õpetajatel on jah mingi eriline kiindumus just nende harjutuste vastu, kus on hea šanss et munad kuhugi vahele jäävad. Muud harjutused nagu sellist huvi õpetajatele ei paku ; )
jaanuar 20, 2012 at 8:35 e.l. #246574vend vähk
ModeratorAutoga ei maksa saltot teha, võib viinapudel topsihoidjast pähe kukkuda.
Viinapudelid peab eelnevalt poldiga armatuuri külge kinnitama
jaanuar 20, 2012 at 8:38 e.l. #246571vend vähk
ModeratorPaljudel kehalise õpetajatel on jah mingi eriline kiindumus just nende harjutuste vastu, kus on hea šanss et munad kuhugi vahele jäävad. Muud harjutused nagu sellist huvi õpetajatele ei paku ; )
Jah, kui keegi munapiiksu saab, siis on kõik õnnelikud. Olen mõelnud sukelduda Hollywoodi sellise naiste filmiga, kus kõik mehed igas asendis erineva varustusega keradesse saavad ja siis palle kahe käega kinni hoiavad ja kisendavad nii kõvasti nagu torust tuleb. Ma olen üsna kindel, et ajaksin sellise filmiga päris hirmsa papi kokku. Selles suhtes, et mul on selle filmiga seoses üks mure… Kas keegi tahab näitlejaks tulla?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 20, 2012 at 8:59 e.l. #246564bohemianrhapsody
MemberKas sa polegi näinud filmi “Idiokraatia” (“Idiocracy”)? Seal satub üks tegelane tulevikku, kus selline reality-show on täitsa olemas
jaanuar 20, 2012 at 2:00 p.l. #246262Sarge
MemberKas sa polegi näinud filmi “Idiokraatia” (“Idiocracy”)? Seal satub üks tegelane tulevikku, kus selline reality-show on täitsa olemas

See oli tulevik?? Ma arvasin, et täiesti tavaline USA.
jaanuar 20, 2012 at 8:06 p.l. #246111vend vähk
ModeratorKas sa polegi näinud filmi “Idiokraatia” (“Idiocracy”)? Seal satub üks tegelane tulevikku, kus selline reality-show on täitsa olemas

Jah, see oli viisakas film!
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 20, 2012 at 8:10 p.l. #246105vend vähk
ModeratorSee oli tulevik?? Ma arvasin, et täiesti tavaline USA.
jaanuar 20, 2012 at 8:44 p.l. #246044vend vähk
Moderator20.jaanuar 2012
Kiire kokkuvõte toimuvast:
Viimasel nädalal on olnud mitu sellist päeva, kus olen andnud 2 tundi bodypumpi päevas. Ka täna oli 2 tundi ning mõlemad väga tugevad grupid. Enesetunne on hea ning kehakaal kõigub stabiilselt 86-88 kg juures. Paar päeva olen nüüd jõusaalist eemal olnud kuna igasugused muud üritused pressivad peale. Pealegi homme on minu pisitütre esimene sünnipäev ning kõik muud toimetamised on vähemolulised. Siiani ootan viimase MM-i dopingukontrollide tulemusi ning väike lootuseseeme on endiselt ju olemas. Ok, oletame, et minu kategooria 1. mees võetakse maha, samuti absoluutne maailmameister Bulgaariast, samuti ungari sangar… Siis tuleks ju veel tagant järgi absoluutseks maailma meistriks meie Taavi Koovit, kuna ABS finaalis pandi 5 parimat eraldi järjestusse. Selline pommuudis on ka võrdlemisi reaalne. Elame-näeme.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Praegu libistan kergelt maasika PROMIXit koos banaanidega ning päeval läks WHEY+, WHEY3, PUMP+, JOINT+, PRODE90 ja SHOCK.
Pidage vastu!
jaanuar 21, 2012 at 11:01 p.l. #245326vend vähk
Moderator22.jaanuar 2012
Vahelduseks mõned pildid nendest müntidest, mis mulle ühe reisihuvilise spordisõbra poolt minu kollektsiooni annetati. Vahetuskaubana leppisime kokku personaaltreeningu ning toitumisnõustamise.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selliste riikide münte nagu tähtkujudega Uganda ja Somalia mündid, samuti veel Põhja ja Lõuna Korea, Congo, USA, Ecuador, Novelle Caledonie ja Guyana.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.