Vend Vähk Peab liikuma!
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » Vend Vähk Peab liikuma!
- This topic has 6,207 replies, 288 voices, and was last updated 4 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 18, 2012 at 9:58 e.l. #233270
vend vähk
ModeratorNoh-noh… eks siit (vanast) foorumistki jooksis ju su enda hambalugu läbi kunagi

Oo jaa… Nagu kummikommidki mida hiljem päris mitmed koondislased enne võistluseid on kasutanud. Õnneks ma olen nüüd hakanud selliseid põnevamaid teemasid vältima ja kõik on rahul. Väga oluline koos huntidega kaasa ulguda ja tore elu meil siin lauda taga konnatiigis
jaanuar 18, 2012 at 10:04 e.l. #232773vend vähk
ModeratorPanin just youtubes üles 2004 aasta video, mida ma olen ka siin portaalis kunagi ammu eksponeerinud, aga enam ei leidnud üles. Püüan neid saltosid ka sellel talvel hüpata.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2012 at 10:14 e.l. #231861Sarge
MemberHästi maksad, siis võin teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Peaks ise ka sel aastal midagi huvitavamat tegema. Mingi 360′ backflip või double backflip.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2012 at 10:15 e.l. #236316vend vähk
ModeratorHästi maksad, siis võin teha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Peaks ise ka sel aastal midagi huvitavamat tegema. Mingi 360′ backflip või double backflip.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes on rääkinud maksmisest? Seda tehakse rohkem suurest huvist spordi vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2012 at 12:29 p.l. #248124matroxx
Memberoi neid saltosi on tehtud igasuguseid ja siiani teen vahest.raha eest tegema ei hakka see rohkem nagu solvamine,küsimise peale ammugi mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 18, 2012 at 12:34 p.l. #248121vend vähk
Moderatoroi neid saltosi on tehtud igasuguseid ja siiani teen vahest.raha eest tegema ei hakka see rohkem nagu solvamine,küsimise peale ammugi mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, igasugused trikitamised on võrdlemisi tänamatud üritused. Ise enda jaoks võib ju teha, aga selleks, et mingi publiku soove rahuldada ei ole küll mõtet jamada. Omal ajal oli nii, et kui mõni vahva suusamees tegi mingeid eriti keerulisi hüppeid, siis massid nõudsid, et veel teeks ja kui siis midagi ebaõnnestus ja vend haledalt kukkus, siis oli parastajaid ning keegi ei läinud abi kutsuma. Kui teengi enda jaoks sellel talvel mõned hüpped, siis püüan sellises kohas teha, kus ei oleks võõraid- vaid paar asjalikku kaamerameest hea varustusega.
jaanuar 18, 2012 at 3:36 p.l. #248033matroxx
MemberTe olete üks nendest kulturistides kes aitavad purustada müüti,et kõik kulturistid on puised ja nurgelise liikumisega
jaanuar 18, 2012 at 4:43 p.l. #247961Kristjan-Johannes Konsap
MemberNjaa. Tahaks isegi kunagi oma vabakavas salto ära teha+ mõne teise hea nipi, mida MM vabakavadest näinud olen. See nõuab aga omajagu harjutamist. Võimlemise tunnis suutsin batuudil lõpuks salto ära teha ja muid huvitavaid trikke. Võistluskaalus on neid trikke ka lihtsam sooritada, kuigi siis tuleb jälle energiapuudus mängu.
jaanuar 18, 2012 at 7:11 p.l. #247853vend vähk
ModeratorTe olete üks nendest kulturistides kes aitavad purustada müüti,et kõik kulturistid on puised ja nurgelise liikumisega

Keep Going!!!
Tänud!
Ma ise olen ka enda kohta igasuguseid kohmakaid legende kuulnud. Igal lollil oma lõbu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 18, 2012 at 7:13 p.l. #247847vend vähk
ModeratorNjaa. Tahaks isegi kunagi oma vabakavas salto ära teha+ mõne teise hea nipi, mida MM vabakavadest näinud olen. See nõuab aga omajagu harjutamist. Võimlemise tunnis suutsin batuudil lõpuks salto ära teha ja muid huvitavaid trikke. Võistluskaalus on neid trikke ka lihtsam sooritada, kuigi siis tuleb jälle energiapuudus mängu.
Pole hullu! Kui jooksed pea ees vastu seina, küll siis saad ka mingi eripreemia!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 18, 2012 at 9:11 p.l. #247776jrx
MemberVäga ilus hüpe. Akrobaatika on üks asi, mille oskamisest mina kindlasti puudust tunnen.
jaanuar 18, 2012 at 9:47 p.l. #247750vend vähk
ModeratorVäga ilus hüpe. Akrobaatika on üks asi, mille oskamisest mina kindlasti puudust tunnen.
Jah, meil oli juba algklassides vahetunni ajaks koolimaja hoovile tassitud vanad voodivedrud ning enamus klassivendasid hüppasid seal vahetunni ajal saltosid. Kes saltot ei hüpanud, see oli paugukott!
Mis mul üle jäi? Pioneerilaagri aegadel 1986-1987 olin üldse kõva breigimees ning kõiksugused peapeal tiirutamised ja muud trikid olid päris selged! Kõige olulisem- meie ei olnud sellel ajal mingid sportlased, vaid tavalised koolipoisid! Nüüd näitavad esimese klassi poisid mulle uhkusega, kuidas nad algeliselt kukerpalli teevad ja ma vist peaksin neid selle eest kiitma?
jaanuar 19, 2012 at 7:07 e.l. #247549jrx
MemberTallinna klubi korraldas väga tänuväärset akrobaatikaseminari, kus oli ilusasti näha, et rahulikult ja õige metoodikaga saavad ka need, kes üldse pole või ammu pole ennast niiviisi liigutanud igasuguvahvaid trikke selgeks õppida – asi kulmineeruski seminariga, mis keskendus just saltole. Kahjuks ei saanud ise seal ära käia:(
Mida ma öelda tahan, et ka selle jaoks ei ole kunagi liiga hilja!
jaanuar 19, 2012 at 7:52 e.l. #247505vend vähk
ModeratorTallinna klubi korraldas väga tänuväärset akrobaatikaseminari, kus oli ilusasti näha, et rahulikult ja õige metoodikaga saavad ka need, kes üldse pole või ammu pole ennast niiviisi liigutanud igasuguvahvaid trikke selgeks õppida – asi kulmineeruski seminariga, mis keskendus just saltole. Kahjuks ei saanud ise seal ära käia:(
Mida ma öelda tahan, et ka selle jaoks ei ole kunagi liiga hilja!
Ei tea kas sellel seminaril oli ka nii, et öeldi rahvale: “Kes saltot ära ei tee, see on paugukott!” Vähemalt varem see toimis!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> jaanuar 19, 2012 at 8:27 e.l. #247476susim
MemberMaletan isegi neid aegu mil koolis algklassides hyppasime kehalisestunnis kitse,aga mul kiskus koguaeg saltopeale.Ja veen kaugushyppamine tuli ka mul saltoga,olin vist saltotega paris osav,kuid jah kahjuks meie kehalisekasvatuse 6petaja mind ei marganud(minu andekuse suhtes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Nyydki kysitakse jousaalis siin ,et kas ma olen tegelenud noorena gymnastikaga
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.